10 ljudi, ki so živeli do več kot 100 ljudi, morajo poznati skrivnosti dolgotrajnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 ljudi, ki so živeli do več kot 100 ljudi, morajo poznati skrivnosti dolgotrajnosti

10 ljudi, ki so živeli do več kot 100 ljudi, morajo poznati skrivnosti dolgotrajnosti

Nekateri pravijo, da je redna telesna vadba, ki vam bo pomagal živeti v zrelih letih, nekateri pravijo, da je prehrana in drugi pravijo, da je pozitiven duševno odnos, ki bo zagotovila, da boste dočakali svoj 100. Rojstni dan. V starem Rimu, bi bili srečni, če ste ga videli s svojim 40-ih, zdaj pa z izboljšanju življenjskega standarda in napredek v sodobni medicini, v najbolj razvitih državah, se lahko ljudje na splošno pričakujejo, da bodo živeli v svojih 80-ih, vsaj. Vendar pa se je število ljudi, ki živijo in videti svojo 100. Rojstni dan se povečuje, tako da kakšne so skrivnosti dolgega življenja? Tukaj je nekaj nasvetov od ljudi, ki so živeli stoletja.

1. Olivno olje

Jeanne Calment živel v Franciji in ji je uspelo vse do starosti 122 je dal svojo življenjsko dobo do njene uporabe oljčnega olja, ki jo uporablja v vseh svoji hrani, in ona ga uporablja tudi kot vlažilec. Zanimivo je, da ona očitno ni bila posebej športni tip osebe, in ona tudi dimljeni do njenega 117. Rojstnega dne, ne da bi kdaj priporočamo kajenja za vsakogar.

2. Ali stvari, ki so vam všeč

Leila Alice Danska živel v ZDA in je bila na svetu najstarejša prakticiranje pediater do upokojitve pri starosti 103. Zavzela vedno počne stvari, ki so vam všeč in pravilno prehranjevanje. Ona tudi uporablja, da zavrne jesti lastne rojstnodnevne torte, zaradi sladkorja, ki jih vsebuje. V resnici nikoli ni jedel ničesar, da je dodan sladkor v njej. Morda je to njena glavna dolgoživost nasvet?

load...

3. Brigaj se zase!

To je eden za vse gossips imeti v mislih. Besse Cooper, ki je živel v starosti 116, je dejal, da so njeni skrivnosti dolgega življenja niso zauţijete junk hrane, trdo delajo in oskrbi svoje podjetje! Ko Besse je umrl leta 2016, je imela 4 otroke, 11 vnukov, 13 pravnukov in dva pra-pra-vnukov.

4. Jajca in spanja

Pri starosti 115, Emma Morano, ki živi v Italiji, je najstarejši živi oseba v Evropi. Njena skrivnost dolgega življenja ni, kot ste morda mislili, sredozemska prehrana, ampak jedo dve jajci na dan. Vedno poje eno surovo jajce in eno kuhano jajce vsak dan in je tudi vedno poskrbi, da ona dobi vsaj osem ur dobrega spanja vsako noč.

5. Dober smisel za humor

Emiliano Mercado Del Toro, ki je umrl v starosti 115, mu dolgo življenjsko dobo do svojega dobrim smislom za humor in njegovo prehranjevanja za jed iz kuhane koruze, bakalar in mleka vsak dan. On se mora deliti svoj okus za hrano in svojo ljubezen do smeha s svojo ženo, ker je živela, dokler je bila 116.

load...

6. Ob dober ženo

Dober in stabilen odnos je še en razlog za dolgo življenjsko dobo, ki kotira veliko ljudi, ki živijo starejši od 100. Samuel Ball je dejal, ko je dosegel 102, lahko njegovo dolgo življenje lahko pripiše njegovi enostavno gredo odnos do življenja in njegove ob dobra žena. Bil je tudi dejal, da so pili dva kozarca viskija vsak večer pred spanjem preveč.

7. Jejte dobro in dobili veliko sprostitev

Najstarejši Japonski oseba, kdaj je bila Misao Okawa ki se je rodil leta 1898 in umrl leta 2017, v starosti 117. Ko so jo vprašali, kaj je njena skrivnost, je dejal, da se je spraševala, kako se je to zgodilo tudi. Ona bi dal samo navzdol njeno življenjsko dobo za njeno ljubezen suši in veliko sprostitve.

8. Delovni težko

Anthony Mancinelli je bil najstarejši delovni brivec v starosti 102 in je imel neko osnovno pravilo slediti, če želite, da se ujema z njegovo življenjsko dobo: ne piti, ne kaditi, jesti zdravo hrano in ne pretiravajte stvari. Povedal je tudi, da je delovni kaj držal dogaja.

9. Dobro genetika

Ameriški pisatelj in parapsychologist, Alexander Imich, živel, dokler je bil 111 in je dal svoje dolgo življenje do vadbe, dobro hrano in genetike. Pripomnil je tudi, da ni kdaj imeli otroci so mu pomagali, da postane centenarian.

10. Prekinitev miren

Najdaljša živ človek kdaj v Združenih državah Amerike je bila Sarah Knauss, ki je živel, da je 119. Njena hči, Kathryn, ki je prav tako živela, da je 101, je dejal, da je bila njena mama je življenjska doba zaradi ji ostal miren in se nikoli ne najem nič spraviti dol.

Ali poznate druge skrivnosti dolgega življenja od ljudi, ki so živeli na več kot 100?

load...