10 mitov o joških, da bi morali prenehati verjeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 mitov o joških, da bi morali prenehati verjeti

10 mitov o joških, da bi morali prenehati verjeti

Mi smo na mit spet bankrot poslanstvo, in ta čas, to je za boob miti, ki smo jih imajo blizu pogledamo. Zdi se, da imajo svoje ideje o tem prsi vsi. Kako, da jih večji, kako jih ohraniti podjetje v starosti, in pri kateri starosti bodo začeli raste in ko bodo prenehali raste. Veliko tega, kar dobi kroži okoli prsi, čeprav ni nič več kot mit. Torej, kaj je Odvzeti nekaj "tako imenovanih" dejstva o prsih, ki ste jih slišali, in poglej desetih mitov o joške, da bi bilo nehaš verjeti.

Mit 1. Dojenje naredi svoje joške sag

Veliko razlogov žensk pa ne doji svojega otroka, ki se uporablja, da bi, da so verjeli, da dojenje bi svoje joške sag. Kot vsi vemo, dojenje je veliko bolje za otroka, kot s pomočjo formule, zato ne dovolite, da ta mit vas odvrne doji svojega otroka, ker to ni res. Raziskave so pokazale, da je sama nosečnost, da lahko prsi sag in dojenje ni nobene razlike sploh.

Mit 2. Nošenje modrčka v postelji bo vaš joške vesele

Mnogi ljudje so slišali mit, da bo spanje v modrc ustavi joške povešanje, ampak ta je tudi samo mit. Ne glede na to, da spi z nedrček na je neprijetno, bo nobene razlike v tem, ali bodo vaše prsi sag.

load...

Mit 3. Dekleta z majhnimi prsmi ni treba nositi športnih nedrčkov

Ne verjamem, tale eter, ker prsi potrebujejo podporo, ne glede na njihovo velikost, ob vadbi. Če ne nosite športni modrček za stvari, kot so tek, ali ukvarjanje s športom, potem lahko poškoduje vezi, ki podpirajo prsi in da bodo povzročili vaše prsi za Obešanje.

Mit 4. Obe prsi morajo biti enake velikosti

Do sedaj je večina žensk nima simetrične prsi, tako da je to mit, da so ujeli preveč. Razlika med obema dojk je običajno komaj opazna, saj je približno petina skodelico velikosti in iz neznanega razloga, da je ponavadi na levi dojki, ki je večja od dveh.

Mit 5. Ti bodo nosili enake velikosti modrc vse svoje življenje

To vsekakor ni res, in ženske, svetujemo, da bi dobili strokovno modrček vgradnjo vsakih šest mesecev do enega leta, ker je vaša velikost modrc ne spremenijo in se lahko večkrat celo spremeniti v enem mesecu. Ni treba kupiti nov modrček vsaka dva tedna, čeprav proizvajalci modrc ocenjujejo, da bodo ženske potrebujejo približno šest različnih velikosti modrc v času svojega življenja.

load...

Mit rak 6. Dojki je dedna

Veliko ljudi verjame, da je rak dojke dedna, vendar pa statistični podatki kažejo, da temu ni tako. Čeprav obstaja določena vrsta gensko mutacijo, ki ne poveča tveganje za genetske dediščine raka dojke 70 - 80% žensk, ki so razvoj raka na dojki nimajo družinsko anamnezo bolezni.

Mit 7. Prsi stop raste v najstniških letih

Obstaja nekaj mitov o tem, kdaj prsi stop raste. Nekateri pravijo, da je, ko ima dekle svojo prvo obdobje in drugi pravijo, da je na koncu pubertete. Nekateri ljudje verjamejo, da ko ste prenehali raste v višino, vaše prsi stop raste kot dobro. Nobena od teh mitov so resnične; prsi lahko še vedno v zgodnjih dvajsetih.

Mit 8. Jemo več bo joške večji

Res je, za večino ljudi, ki, ko si dal na težo, velikost svojih prsi poveča. To pa ni vedno tako, čeprav, saj različni ljudje na teži v različnih delih telesa. Nekatera dekleta se zredila okoli bokov, bodo ostali na teži okoli pasu in nekatere, vendar ne vse, se bo zredila na svoje prsi, kot dobro.

Mit 9. Nošenje nedrčka lahko povzroči raka na dojki

To je mit, da se zdi, da pridejo in gredo, in nekateri celo menijo, da gre za zaroto prikriti resnico o povezavi med nošenja nedrčka in dojkah. Ni znanstvenih dokazov, ki kažejo na povezavo med modrček nosi in raka na dojki, in celo raka na dobrodelne ustanove in raziskovalne organizacije ovrže to trditev.

Mit 10. Vsi ljudje raje velike joške

Tako kot se je z barvo las, barvo oči in splošno splošnem videzu, različni ljudje imajo različne preference, ko gre za velikost ženskih prsi. Tam je bilo nekaj trdi, da moški z nižjimi dohodki imajo raje velike joške, bolj kot moški z visokimi dohodki storiti, lahko pa si ničesar dokazati s statistiko ?!

Ostanite srečni!

DELNICE

load...