10 načinov, kako lahko fantje zašijejo prvi datum | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 načinov, kako lahko fantje zašijejo prvi datum

10 načinov, kako lahko fantje zašijejo prvi datum

Obstaja nekaj zelo osnovna Zapovedi in prepovedi za prvi zmenek in večina od njih prišel do čistega zdravega razuma. Torej, zakaj mnogi fantje dobili to tako narobe ?! Torej, tukaj je nekaj osnovnih nasvetov za fante, kako zagotoviti, da vaš prvi zmenek ne konča v nesreči:

1. Pojdi tam na čas, ki jih ne želite zapustiti damo vas čaka v dežju

Ne samo biti na čas, je zgodaj. Vi ne želite, da zapustijo ji stoji v dežju, ki čakajo na vas; in, če prideš tja malo zgodaj, boste imeli čas, da sami sestavite, delo ven ijo zemlje, našli lepo mizo, da takšne stvari... Si off na slab začetek, če zavihati pozno, zato ne tvegati.

2. Ne pijte preveč alkohola

Lahko bi bil živčen in pijačo ali dve ti lahko tudi umiriti in si ublažijo malo, vendar, če ste dosegli za svoj četrti pijačo, nato pa potegnite malo nazaj in tempo. Padca stol bi bilo smešno, v baru s svojimi prijatelji, vendar to ni vtis želite na prvem zmenku.

load...

3. Ne poskušajte, da pokažejo, da ostane miren in se sami

Želite narediti dober vtis in pokazati dekle, kaj ste vse o, vendar ga potisnite predaleč in da bom samo se razkazuje. Nihče ne mara "Vem, da vse" oseba, ki misli, da vedo vse, da ne bi to osnovno napako na prvem zmenku. Naj bo miren in sproščen; dal dami priložnost za pogovor!

4. Daj off avro sproščeno zaupanja in obleko za to priložnost

Pojdi "sredi ceste", ko gre za izbiro, kaj obleči za prvi zmenek. Odcep z vašo backside družim hrbtni strani ponošene kavbojke bo prav tako slabo, kot prihajajo v poškrobljeno tri kosa Tanka linija obleko! Pojdi s pametno, casual obleko in vam bo dal off avro sproščeno zaupanja.

5. Lahko se vsi gospodje ne raje blondinke, vendar pa sta blondinke in rjavolaske ponavadi raje gospodje

Torej, ste naredili svojo domačo nalogo in veš, da je punca ima rad, da je treba obravnavati in upoštevati, kot enako. To ne pomeni, da jo lahko obravnava kot kolega pivo! Skupna vljudnost, je vedno v modi, zato poskusite in se gospoda, odprta vrata za njo in spusti jo prvič, saj dekleta še vedno rad, da se obravnavajo kot ženske.

load...

6. Izogibajte govorimo preveč o sebi ali ona je le, da bo iskal pobeg

Ti si uspešen, imate radi šport, ste na kupe denarja in morda dejansko Božji dar za womankind, če pa še naprej govoril o sebi, ona se dogaja, da se kliče taksi. To pa še ni vse o tebi, zato poslušaj, kaj pravi in ​​ustavi se ponaša!

7. Ne pa datum v »globine« intervjuju

Sprašuje nekaj vprašanj je v redu, vendar ne spremeni v zaslišanju. Včasih ljudje postavljajo vprašanja, saj ne morem misliti na kaj drugega reči, ampak če bi dekle občutek, da ji je v središču pozornosti, da se bo počutila neprijetno in ona ne bo želel, da pridejo nazaj za sekundo zasliševanja.

8. Ditch telefon in ne skrbite, bo svet še naprej obrniti

Če se bo dal telefon na mizi pred seboj, nato pa vsaj imajo spodobnosti, da jo predati, tako da ne bo vodila preverjanje novih sporočil. Ta mali utripajoča luč se bo odvrnilo oba, tako da ga obrniti, ali še bolje, ga izklopite, jo pospravi in ​​ne skrbite, bo svet še naprej obrniti.

9. Izberite pravo lokacijo. Bar, kjer se družiš s svojimi prijatelji, ni dober kraj za prvo noč romantiko

Moški pogosto delajo napako ob dekle nekje, kjer se počutite udobno, ne razmišljam o tem, kaj bi lahko gospa všeč. Torej, razmišljam o tem, v bar, kjer vsi tvoji prijatelji družim, v resnici ni pravo mesto za prvo noč za romantike, je to?

10. Ne pričakujte, naj plača

To je lahko enaindvajsetega stoletja in vaš datum je precej verjetno, da bi lahko plačal polovico, vendar pričakujejo, da se prosi za trud. Bodi gentleman in vplačati. Ona bodo cenili vašo velikodušnost.

No, zdaj, oboroženi z znanjem dating in nasvete, ki jih lahko enostavno rokovanje svoj prvi zmenek z uspehom.

Ali imate druge prvem zmenku nasvete deliti? Prosim, vas prosimo, in to v komentar oddelku spodaj.

load...