10 najlepših žensk v zgodovini | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 najlepših žensk v zgodovini

10 najlepših žensk v zgodovini

Ko ljudje mislijo o lepih žensk v zgodovini, so na splošno mislite o ikonah, kot Marylyn Monroe. Kaj je pogosto več kot spregledani, čeprav je, da so bile nekatere izmed žensk, ki so znani po svojih izjemnih dosežkov preveč lepa. Torej, namesto da samo seznam iz očitnih lepe ženske iz zgodovine, tu so neverjetne ženske, ki si neverjetne stvari in so bili lepo preveč.

1. Soong Ching Ling

Soong Ching Ling je bila druga žena človeka, ki je ustvaril republike Kitajske Sun Yat-sen, leta 1911. Knien velja na Kitajskem, kot "mati naroda", Soong Ching Ling igral pomembno vlogo v kitajski politiki na čas in je odkrito kritiziral kitajsko vlado, včasih preveč. Bila je znana tudi na Kitajskem za njeno inteligenco, njen modni čut in njeno lepoto preveč.

2. Charlotte Bronte

Charlotte Bronte je bil najstarejši od sester Brontë, ki je najbolj znan po znameniti roman, Jayne Eyre, ki je bila knjiga, ki se je začela zgodaj feministično gibanje. Bila je duhovit, inteligenten in zelo lepo preveč, in je bila priljubljena osebnost v visoki razred družbenih krogih v Londonu.

load...

3. Ivana Orleanska

Ivana Orleanska je uspelo spodbuditi vojsko moških voziti Angleže iz Francije in, čeprav je zmanjšanje njene lase kratkoročnih in nosila moška oblačila, vse slike, ki jih imamo o njej, jo prikazati, da je slika lepe nedolžnosti. Bila je le 16 let, ko je vodil francosko vojsko in na žalost samo 19, ko se je zažgal na grmadi, ampak njeni ukrepi utrl pot za francosko zmago.

4. Grace Kelly

Grace Kelly je vedno prav na vrhu katere koli seznamu najlepših žensk v zgodovini in njena zgodba ni nič manj izjemen kot je bila njena lepota. Potem ko ga je na vrhu v Hollywoodu, se je umaknil iz snemanju filmov na poroko princa Rainier Monako in postala princesa. Njena je še vedno žalostna zgodba, čeprav, saj je dejal, da je vedno hrepenel, da se vrnete v svet filmov in hudo trpel z depresijo, preden je umrla v prometni nesreči leta 1982.

5. Jacqueline Kennedy Onassis

Vse, kar ste prebrali o Jacqueline Kennedy Onassis vedno prične z dejstvom, da je bila poročena z ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja, vendar Jackie O Malce lepota, dolgo preden je postala prva dama. V resnici je bila poimenovan "debitantka na leto", ko je debitirala družbe v letu 1947.

load...

6. Mata Hari

Mata Hari, čigar pravo ime je bilo Margaretha Geertruida Zelle je nizozemski Frizijski eksotična plesalka, ki uporablja njeno lepoto pridobiti naklonjenost s številnimi visokimi zavezniških vojaških častnikov v prvi svetovni vojni. Nato pa je takoj prenesti na vse podatke, je pridobljenih iz blazine govoriti o teh policistov v nemško vojsko. Francoski obveščevalne službe jo na koncu opredeljeni kot vohun, da so Nemci imenuje H - 21, in je bila izvedena z ustrelitvijo leta 1917.

7. Princesa Diana

Ko princesa Dianna prvič pojavil v javnosti, je bil sramežljiv vzgojiteljica in se mi je zdel precej preobremenjeni z vsemi javnosti, da je njen posel, da princ Charles je povzročil. Kasneje je vzcvetelo v eno izmed najlepših žensk na svetu in je bil eden izmed najbolj fotografirana preveč.

8. Marie Antoinette

Marie Antoinette poročila prihodnji kralj Francije, ko je bilo le 14, in lepoto in smisel za modo mladega avstrijskega je osvojil srca francoskih ljudi. Njena pošteno koža, modre oči in blond lasje so rekli, da so ujeli pozornost kar nekaj ljudi, ki so blizu nje, pa tudi ona je govorica, da so imeli številne zadeve.

9. Audrey Hepburn

Audrey Hepburn je bila imenovana končni lepota ikona vseh časov in je bil eden izmed največjih zvezd Hollywooda Golden Era. Kasneje v življenju, čeprav Hepburn posvetil ves svoj čas, da svoje delo z Unicefom in je pomagala ljudem na nekaterih najrevnejših držav na svetu. Leta 1992 je prejela predsedniško medaljo svobode priznanje za delo je naredil v svoji vlogi ambasadorja dobre volje za UNICEF.

10. Cleopatra

Lepota Kleopatra je legendarna, saj so nekatere zgodbe o svojih lepotnih režimov. Ena Roman zgodovinar je dejal, da je bila Kleopatra "ženska presegla lepote" in da je bilo zelo dobro in lahko čar kdorkoli. Verjetno je imel nekaj o njej, saj ji je uspelo zavede tako Julija Cezarja in Mark Antonij, dva izmed najmočnejših moških v rimskem imperiju.

Kdo so vaši najljubši najlepše ženske v zgodovini?

load...