10 najredkejših živil na svetu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 najredkejših živil na svetu

10 najredkejših živil na svetu

Se spomniš, ko si bil otrok in prvi "odkril" rdeča pesa? Verjetno si mislil, da bi odkril skrivnost, da nihče vedel ničesar o!

Ali pa takrat, ko ste prvič jedli suši in čutil nekaj posebnega, kot da bi jedli suši je bilo nekaj divje in povsem tam?

Stvar je v tem, da je večina živil jemo niso redki sploh. Naša prehrana je sestavljena iz priljubljenih živil, ki so večinoma poceni.

Vendar pa obstajajo redke hrana tam, in če iščete gostiti Globalna Kul večerjo sestavljena iz redkih živil kdaj Stroškov me malo bogastvo, pa dobiš vse Ozaveščanje-up na 10 redkih živil na svetu.

load...

Žafran

Možnosti so, da ste že slišali za žafran. Ta indijski začimba je zelo drago, in kadar je to uporabljajo v živilih, da dodate okus in teksturo, se uporablja zelo zmerno. V bistvu, če ste uporabili preveč, tvegate porabi ves svoj denar, ki ga (n) kdaj imel.

Žafran je zelo redek, ker je težko letino. Samo, da dobimo en sam osamljen funt stvari zahteva do neverjetnih 75.000 žafran cvetja - v bistvu, v velikosti nogometnega igrišča. In cena funt žafran? $ 5.000.

Kobe ​​govedina

Steak ljubitelji lahko dobro imeti glavo Kobe govejega mesa, vendar ni nobenega zagotovila, da bo ste jo okusili. Kobe govedina je proizveden na Japonskem, in je redka zaradi časa in skrbi, da je treba postaviti v krave, ki jih proizvajajo. V bistvu, so ti govedo treba spremljati in nadzirati do tesne vse svoje življenje. Vi ne smete zamuditi trenutek, če želite, da dobimo fino, strjeno Kobe govedino.

load...

Da bi vam idejo o znesku razpisne ljubezni in skrbi boste morali posvetiti vašim krav, da bi dodatno Kobe govedino, kmetje morali hraniti le najboljšo travo na voljo, preden jim dnevne masaže.

Medtem, ko je kmet žena grumping v kuhinji, ker se ji ni dana masažo!

Almas Caviar

Kaviar je dobro znano, za to, da "bogati" jed, ki lahko le bogati zgornji razred privoščiti. Kaviar je pravzaprav bolj eleganten izraz za ribjih jajčec, in to je pravzaprav zelo težko pripraviti.

Čeprav kaviar ni vse, kar samo po sebi redko na reči, Almas Caviar je redkih od vseh in je znana po čemer je "zlati standard" iz ribjih jajčec. Nabavljeno iz Beluga Sturgeon ribe, ki je v bistvu vrsta rib, ki se uporabljajo, da Masiranje ramena z dinozavri, lahko vrečko sami funt stvari za samo 15.500 $. Kupčijo.

Cherimoya

Cherimoya je usmerjeno grozdja sadje, ki se nahaja v Andih pogorje, ki leži med južnoameriških držav Čila in Argentine. Ena od redkih sadežev na celini, je sladkega okusa in oddaja dišeče vonj, ki spominja eden od parfuma. To je definitivno elegantno!

Čeprav je zelo redko, da vsebuje številne bistvene minerale, antioksidante in vitamine, ki koristijo našemu zdravju, odstranjevanje strupov iz telesa.

Miracle Fruit

Čudeži so redki, tako da ne bi bilo nobenega smisla za čudež sadje, da se masovno proizvaja. Ta majhen, rdeče obarvano sadje se nahaja v zahodni Afriki, kjer so srečni lokalne Habitants dobili, da bi večino svojega sladkega okusa.

Toda čudež sadje je več kot le lepi obraz, in je bilo ugotovljeno, da bi spet apetit tiste, ki trpijo za rakom. Ima tudi nekaj vzdevkov preveč, vključno s sladko jagodami in čudežno jagodami. Menimo, da bi morali samo poklicati Naravnost Super Berry in se z njim stori.

Noni sok

Noni sok je tako redka, da stane 38 $ za liter, kar je veliko več, kot bi si moral plaeati za steklenico pomarančnega soka ali škatli mleka. Supermodel Miranda Kerr zagotovo ne moti brizganja ven na stvari, čeprav, kot ona trdi, da je Noni sok ena od njenih lepotnih skrivnosti. Ne samo to, ampak ona je pil stvari, saj je bil najstnik.

Čeprav, veste, je bilo ostalo od nas, da se usede za poceni kola.

Čebelji cvetni prah

Cvetni prah kot super hrana je tako redka, da zagotovo ne boste našli na svojem supermarketu. Če vas vprašal o njegovi dostopnosti na lokalnih zelenih-špecerije, bi verjetno rekel, da pridejo nazaj na Zemljo in namesto tega pojesti nekaj paradižnik. Konec koncev, kdo poje cvetni prah ?!

No, Kitajci dejansko. Kitajci so gorging na čebelji cvetni prah stoletja, dobro vedoč, da se stvari, pakiran z vitamini, proteini in antioksidanti.

Če boste to storili prodajalna okrog za to, bodite previdni, ki ste jo kupili od. Vi ne želite, da na koncu z WASP strupa po pomoti!

Camu Camu

Tako dobro so jo poimenovali dvakrat, so te jagode iz Peruja in Brazilije opremljen z 30-krat več vitamina C kot povprečni oranžno. Camu Camu je tudi veliko kalija, kalcija in železa. Slaba novica je, da je precej darn redke in bi verjetno morali leteti v amazonskega deževnega gozda dobiti nekaj za sebe. Povej jim bomo poslali ya.

Ptičje gnezdo juha

Če nekatere od vaših najljubših juh zajemajo paradižnikov juho, korenje in koriander in juho, ki ste jih verjetno nikoli ne obravnava pred izdajo ptičje gnezdo juha poskusiti.

Ptičje gnezdo juha je lahko zelo redka, vendar Kitajci ljubezen in se nanašajo na to kot "Caviar na vzhodu."

In, ja, je sestavljen iz ptičje gnezdo. Če lahko želodec idejo jedo ptičje gnezdo, ki je bil dekonstruirati in pretvori v juho, da ga vrtinec.

Če pa je ideja, da bi jato ptičje brezdomcev samo zato, da lahko še nekaj večerjo ne sedi preveč dobro s seboj, držijo s paradižnikovo juho.

Italijanski Bela Alba tartufov

Tartufi so lahko zelo drago, večinoma zato, ker oni ne enostavno gojiti. Italijanska Bela Alba tartufov na vrhu veliko, in jih lahko po ceni do neverjetnih 160.000 $. Wowzers!

load...