10 največjih negotovosti, ki jih imajo fantje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 največjih negotovosti, ki jih imajo fantje

10 največjih negotovosti, ki jih imajo fantje

Fantje se ne pomeni, da so negotovosti, kajne? Negotovosti so namenjeni ženskam, ki niso prepričani, ali jih fant zares všeč, in če je le testiranje vode, preden je naredil potezo, ko pride lepši punca skupaj.

Toda kljub temu, da patriarhalne vloge, njihov alfa-moški miselnosti in njihovo moškost, fantje imajo negotovosti. Konec koncev, so človeški (vem, kajne ??).

Ta članek je bil dejansko navdihnil citat sem prebral, ki ga igralec kup Robert Pattinson, ki pogumno priznal, da mu ni všeč, da bi videli zgoraj brez v javnosti, ker ga je sram ga pomanjkanja šest pakiranja.

load...

Ja, Hollywood zvezda je dejansko priznal svoje negotovosti. In če ima Hollywood Komadeška negotovosti, kaj pravi o navadnih ljudi po vsem svetu?

Odgovor: Vsi imajo negotovosti!

Oglejmo si na 10 največjih negotovosti, ki imajo fantje.

Vaši Prejšnji fante

Pred igranje svojega moškega, je verjetno, da ste že imeli nekaj fante. On to ve, tudi če jih ne omenja posebej.

Toda tisto, kar je res želi vedeti, kako se meri največ v primerjavi z njimi.

Se je, kot je dobro videti? Je tako pametna? Je kot očarljiv? Ali ima močnejše mišice?

Ali je bolje ne gori svoj toast ??

Morda ne veste, vendar fantje ne skrbi take stvari. Vedo, da ste očitno užival odnose v preteklosti, vendar so res želite zagotoviti, da ste uživali to ena več. Oni so v bistvu tekmujejo s fanti še nikoli niso videli prej, in lahko bi jih počutijo neprijetno.

load...

Pomanjkanje doseganja

Najslabša stvar, ki jo lahko rečemo, da je fant je "res občudujem tako-in-tako, ker o tem, kako uspešen je."

Zakaj?

Ker bo vaš mož začel iskati na svojem pomanjkanja dosežkov. In morda ga dol.

Fantje so mišljeni kot so hranilci. Oni so uspehom, ki so zmago na življenje in nas navdušili s svojim uspehom.

Ampak, če niso dobili veliko dosežkov, da govorijo o, oni bodo počutijo negotove in ogrožajo druge.

Izguba las

Las je zelo pomembno, da se nekatere ženske - ne samo svoje, ampak tudi lasje na svojega partnerja glavo.

Nekatere ženske se tudi določajo, da ne datum plešasti moški na svojem profilu spletne strani za zmenke. In to lahko fantje počutila negotovo.

Kot oni zaslužiti starejši, veliko fantov storiti izkušenj izpadanje las. Nekaj ​​izkušenj je v svojih zgodnjih dvajsetih letih, medtem ko so nekateri prizadeti v svojih štiridesetih in petdesetih letih.

Nekaj ​​izkušenj redčenje las, drugi pa gredo popolnoma plešast.

In za nekatere, iskanje kepe dlak v plughole po prhanju lahko zelo zaskrbljujoče.

Ne bi mogli popraviti stvari

To je ena stvar, za fanta, da ne bo mogel popraviti nekaj pred njegovo ženo, vendar je še toliko slabše, če si vprašal drugega moškega, da prideš in ga rešiti. To je navaden neprijetno in naredi človeka počutijo manjvredne in brez vrednosti.

Čeprav morda mislite, da to ni nič takega, če ne more popraviti pipo, da fant to je vse.

Biti Ranljive

Čeprav Wedding Crashers je precej čudaški komedija, je prizor, ki res udari akord z mano. Bradley Cooper, katerega lik je tipičen, misogynistic alfa moški, ki jih ni mogoče videti, da bi imel občutke koli, je metanje v stranišču, ko je njegova punca hodi v in prosi, če je v redu.

Prestrašen, da je ona videla v oslabljen stanju, je skoči na njo.

"To je v redu, da je ranljiva," pravi.

Biti ranljiva je zagotovo nekaj, kar veliko fantov borijo s. Glede na vlogo zaščitnika in varuha, fantje so pogosto negotovi, kaj storiti s svojimi občutki. Če se odprejo, se bojijo, da bi jih Kastriran in da jih bomo videli drugače.

Fantje imajo čustva, vendar jih morate negovati. Oni so človeška bitja, včasih pa ne veste, kdaj ga sesati in se človek tako kot njihovi kolegi jim povej, ali kdaj bo ranljiva.

Pomanjkanje nadzora

Girls radi vedeli smer oni postavko v in kjer se njihovi prihodnji laži. Ampak fantje res rad vedel.

Če človek ne more videti svojo prihodnost in nima nadzora nad svojim življenjem, se počuti zelo neprijetno. Negotovost ni nekaj, delajo dobro. Oni naj bi zagotovila varnost in stabilnost. Če ne morejo storiti, da se ne počutim tako dobro.

Skrbi jih, oni ne dovolj za nas

Vaš mož želi, da vas prosim. Hoče biti dovolj za vas. Toda ne vem, če vam je stimulira dovolj razumsko.

On skrbi, da se ne boste smejali dovolj.

Skrbi, da se stara in izgublja lase.

Skratka, da ni prepričan, če je dovolj dober.

Oni Strah nas bodo Lose

Kot tudi skrbi, da ni dovolj dober za vas, se človek pogosto skrbi, da se dogaja, da te izgubiti nekomu drugemu. To je negotovost, ki se lahko spremeni v ljubosumje, in ki dejansko lahko poškoduje odnos nepopravljivo.

Na žalost, ko človek začne skrbeti, da se dogaja, da te izgubiti, da lahko začnejo prevladovati njegov um - in posledično njegova dejanja. Tako bi lahko njegovi negotovosti sčasoma ustvarjajo realnost, da boste dejansko ga zapustijo.

Potrebujejo našo odobritev

Včasih, ko ti fant besedila, da ti povem, da si lepa, on je dejansko lovijo pomiritev. Želi si, da bi ga besedilo nazaj, mu povedal, da je lep, preveč.

Kot je prepričan, kot ljudje pogosto zdi, da včasih prikriva resnico. Fantje potrebujejo zagotovilo, in so ga iščejo od deklet.

Včasih, na primer, bi lahko človek šel od odnosa do odnosa v obupnem ponudbi, da dokaže, da sam pri sebi, da ženske še vedno najdejo ga zaželeno.

In kot nor, kot se morda sliši, človek včasih datum ženske samo zato, da se jim, da mu je všeč. Na kateri točki se bo naprej.

Zakaj? Ker je je obupano prosi za dovoljenje, da je privlačna in privlačna.

Njihova višina (ali nesposobnosti)

Kratke fantje čutijo strašno negotovi glede njihove višine. Torej je ne omenja. Ever.

load...