10 naravnih domačih sredstev za ugrize komarjev | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 naravnih domačih sredstev za ugrize komarjev

10 naravnih domačih sredstev za ugrize komarjev

Piki komarjev so le grozljiv. Tudi ime komarjem, je dovolj, da pošljete mrzlica navzdol veliko ljudi hrbtenice. Samo reci, da si zdaj. Mosquito. To je skoraj kri skutni, in njihov vzdevek, "Mozzies", je še bolj grozeče. To je dejansko naj bi jih zvok lepši, in da nam gre, "Oh, prišel sem vam malo mozzies!", Vendar to samo naredi to zveni kot paket od njih so po vas!

Na žalost, v vroči sezoni, komarji obiti kar pošteno malo in mnogi od nas so dovzetni za pridobivanje ugriznil. Te dni, se ne zdi, da važno, kje živite, saj so komarji selili daleč naokoli, tako da vam ne bo več treba obiskati Afriko, da bi dobili slovi mozzie "ljubezenski ugriz" na nosu. Torej, če si ne more končati praskanje, ker je komar napadel svojo kožo, pa si oglejte na 10 super naravna domača sredstva za piki komarjev, ki vas bo pomirjajo v nobenem trenutku ne na vseh.

1. Poskusite Aloe Vera

Aloe vera napade proti komarjem ugriz na dva načina, zaradi česar je zelo vsestranski in zelo močan. Poleg risanje želo ven, aloe-vera obrat uporablja svoje znanih protivnetne lastnosti blaži srbenje. Če niste povsem zadovoljni, ga lahko tudi hladilnik vaš aloe vera gela, ker bo mraz še naprej zmanjšujejo srbenje.

load...

2. Dobil Mosquito Bite? Go Bananas!

Banane so res dobri za naše zdravje, in mnogi od nas verjetno jesti do 7 na teden za vitamine, ki jih vsebujejo. Toda ali ste vedeli, da so banane tudi močan način za zdravljenje piki komarjev?

Ni vsakdo je dejansko dogovorili o tem, vendar pa študije so pokazale, da teče svojo mozzie ugrizne z lupino banan lahko zmanjša srbenje in nežnost. Ob istem času, čeprav, banane imajo močan vonj in bi dejansko pritegnili več komarjev.

Torej, če so vaše ugrizi vam vožnjo "banane" (žal), samo jih podrgnite z lupino banan!

3. Ice

Še eden od preprostih, a učinkovitih domačih pravnih sredstev za piki komarjev je led. Vsakič, ko se ugriznil, da je komar ali ose, ena najboljših stvari za početi, je to šok z nekaj ledu. Bites, da greš okoli ovinka s svojo srbenje, včasih lahko piki komarjev nabreknejo precej veliko, vendar led bo dejansko Zanijemio živcev, ki so odgovorni za vso to srbenje. Prav tako bodo zmanjšali bolečine, rezultat pa ni več srbenje in ni več bolečine. Juhu!

load...

4. Pass Honey

Kot naravni domači sredstvo za piki komarjev, medu je nekaj mečem dvojnim robom. Na voljo je z FAB antibakterijsko sredstvo, zaradi česar je primeren za preprečevanje vaš ugriz (e) od pridobivanje okuženih. Ob istem času, čeprav medu je zelo sladek in komar je gravitirajo k sladkosti. Oh, ne! Iz tega razloga, medtem ko medu je primerno sredstvo, to je nekaj, kar je treba uporabljati previdno.

5. Mleko in vode

Še eden od velikih domačih pravnih sredstev za piki komarjev je mešanica mleka in vode. Da bi dobili ta sredstva za delo, morate mešati mleko in vodo (enakih delov) v robec, pred nanašanjem na piki. Mleko in vodo sredstvo deluje presenetljivo dobro, in določa oprostitev oteklina, srbenje in vnetja. Ja, vse tri! Na ta način, da je kot super sredstvo in mi je všeč.

Poleg tega, ker piki komarjev pogosteje pojavljajo v vročem vremenu, je vredno omeniti, da se mleko in voda je tudi veliko na lažji opekline.

6. Kis

Verjetno se uporablja za dousing svoje ribe in čips v kisu, ampak tudi zagotavljanje malo strel hrano, kis je tudi ena od fantastičnih naravnih, domača sredstva za piki komarjev. Če imaš res slab ugriz, ki se ne bo ustavil srbenje, kis, z visoko vsebnostjo kislin, lahko shranite dan.

Če imaš veliko ugrizi, da se ukvarjajo z, lahko razredčimo nekaj skodelice kisa v vašo kopel, nato pa se spustite v tam, da je tudi odličen način za zadušiti teh nadležen piki komarjev.

7. Mix vode z mesom Tenderiser ustvariti Prilepi

To morda zveni kot čudno in zapleteno zvarek iz srednjega veka, vendar nam razloži....

No, morate vedeti, da so strup bogata z beljakovinami (vendar ne na dober način, kot je tuna), in ker je meso tenderiser vsebuje papain, ki je znano, da razgraditi beljakovine, logika, da je treba sklepati iz tega, je, da se pasta, ki vsebuje meso tenderiser bodo mogli razčleniti strup.

Kacija: Ta obravnava je lahko primerna za enkrat samo za uporabo v primeru resne ugriza, ko nimate nič drugega pri roki. Meso tenderiser ne smemo redno uporabljati, čeprav, saj lahko dejansko razčleniti strukturo kože, kot tudi morda povzročajo poškodbe kože.

8. Ali čaj

Na žalost, dobri stari skodelico čaja ni dovolj, da bi zadušilo začarani proti komarjem ugriz, ampak čaj vrečko lahko zagotovi popoln protistrup otekline. Verjetno ste že slišali, da lahko čajne vrečke pomaga znebiti pod-oči zabuhlost, vendar če ne prepriča, da bi morali biti vsaj pripravljena biti prepričan, da so vrečke zmanjša otekline pri mozzie ugrizi.

To je vse storiti s tanini najdemo v čaju, saj pripravi odvečno tekočino iz ugriz.

9. Nepozebnik

Še eden od učinkovitih domačih pravnih sredstev za piki komarjev je hamamelisa. Če še niste slišali za to, hamamelisa je na rastlinski osnovi, trpek, ki jih lahko uporabite v povezavi s sodo bikarbono za proizvodnjo preteklost, vrst, ki bodo pomagali, da potegnili odvečno tekočino, s čimer olajša oteklino.

10. Peppermint

Ste že slišali, da je zobna pasta odlično sredstvo za lajšanje srbenja pred piki komarjev? To je lahko tako daleč, ampak problem je, da je zobna pasta preprosto ni naravno dovolj. Poprova meta, na drugi strani pa je, in to je lahko tudi biti Minty aroma najdemo v zobne paste, ki zagotavlja tako dobrodošlo olajšanje, da piki komarjev.

Poprova meta je dobro zdravilo za srbenje z ugrizi, saj daje hladilni občutek, da mends svojo pot do možganov hitrejši od srbenje. In ker lahko naši možgani le obdelati eno od teh dveh občutkov vsakič (vem, ti bi mislil, naši možgani lahko obdela, kot je, kot milijon), hladilna sredstva pogosto prednost. Na ta način, poprove mete deluje podobno kot led.

Ali ste vedeli, druga domača sredstva za piki komarjev?

load...