10 nasvetov o tem, kako priti dekle (dating service za moške) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 nasvetov o tem, kako priti dekle (dating service za moške)

10 nasvetov o tem, kako priti dekle (dating service za moške)

"Če sem narobe? Zakaj vsi moji prijatelji dobili zapustiti z krasen dekleta in dobim ostalo nič drugega kot zakona bar? "

Če si fant, ki je vedno dobili levo ven na mraz, potem tukaj smo raziskati nekatere od pogostih napak, da fantje naredijo, ko oni iščejo dekle in samo nekaj stvari o sebi, da boste morda morali razmisliti o zamenjati:

1. Opametiti se gor!

Prva stvar, ki jo dekle se dogaja, da obvestilo o vas je vaš videz. Morda boste počutili udobno v tistih starih jogging hlače in ja, britje vsak dan je rodila preveč, ampak skoraj vsako dekle na tem planetu ima rad dobro urejenih fanta. Torej, če se sprašujete, kako dobiti punco, potem Opametiti se gor!

load...

2. Izberite svoje cilje skrbno

Naredite seznam, kaj iščete v popolno dekle, vendar bodite realni; To ne gre samo za fizične funkcije! Kakšne vrste deklet bi bili združljivi s, katere interese bi lahko uživate v skupni rabi. Iščete nekoga, deliti svoje življenje z in ne nekoga, ki samo pokazati off s.

3. Postavite preteklost za sabo

Naš naslednji nasvet o tem, kako dobiti punco je, če ste imeli knockbacks ali poškodoval v preteklosti, nato pa ga dal vse za tabo, to je nov začetek. Bodite zadovoljni s samim seboj in prepričani, kdo ste in nikoli začeti povedal novo dekle vse o svojih EXEs ali preteklih napak.

4. Osvojiti svoj strah

To morda ne velja za vse, ampak za nekatere fante, dekleta so strašljivo možnost. Oni so nenavadno, skrivnostno in se nikoli ne pove, kaj oni res razmišljal, ampak pošteno, ne grize! Torej, pomemben nasvet o tem, kako dobiti punco je - premagati svoj strah.

load...

5. Postavite svoje najboljše nogo naprej

Bodite prepričani, da bi svoje najboljše lastnosti v ospredje, ali so telesno ali duševno. Nositi oblačila, ki laskati vašo postavo in ne bojte se, da pokažejo malo, samo ne pretiravajte, čeprav!

6. Več o tem, kako privabiti dekle

Kar morate storiti nekaj več, kot le sprehod do dekle in jo povabi, da postane vaš vseživljenjsko duša; je potrebno malo več truda, kot da je. Najprej dobiti jo vedeti, jo zdraviti z darili in cvetjem, in predvsem, jo ​​obravnava kot dama.

7. Pojdi tja in našli enega!

Še en nasvet o tem, kako dobiti punco je - pojdi tja. Če niste dobili ven, si ne bo našel punco. To je tako enostavno, kot je; tako razširiti obzorja malo in se pridružite telovadnico ali zagon hobi. Več ljudi, ki jih srečaš in interakcijo z, večje so vaše možnosti, da najdejo ljubezen.

8. Bodite prijatelji, preden ste pričakovali ljubezen

Če imate oči na nekoga, zakaj ne samo biti prijatelj z njo, da se začnejo z? Ona ni treba vedeti, da je ona na ljubezenskem radar takoj. To je manj nerodno, da je način, da začnete pogovor, nato pa lahko dobite, da bi jo bolje vedeti, preden boste poskušali premakniti stvari skupaj naprej. Ne hitite stvari - to je še en pomemben nasvet o tem, kako dobiti punco.

9. Bodite pripravljeni, da jo dal najprej

Če še niste bili igranje za nekaj časa, ste morda pozabili tole. Samo zato, ker si izbil prvo oviro, to ne pomeni, da imaš na dirki v vrečki. Ne pozabite, da bodite pozorni na to, kar hoče in kam želi iti, moraš deliti odločitev zdaj in poslušaj svojih mnenj.

10. Vedno bodi pošten in jo zdraviti z ozirom

Obstajata dve stvari, ki jih dekle želi doseči večino v človeku in so zaupanje in spoštovanje. Lahko je najlepši stud na blok, ampak če ne spoštujejo dekle in ji ne morem zaupati, če je ona dobila nobene zdrave pameti, bo ona je začelo kot strel.

Ali imate druge nasvete o tem, kako dobiti punco? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...