10 nasvetov za fantje, kako pokazati svojo ljubezen do svojih dejanj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 nasvetov za fantje, kako pokazati svojo ljubezen do svojih dejanj

10 nasvetov za fantje, kako pokazati svojo ljubezen do svojih dejanj

Zdravo družba.

* Waves *

Prikaz svojega partnerja, da ga ljubiš ji verjetno ni tako enostavno, kot ste mislili, da bi bilo, kajne? Konec koncev, ne bi bilo tukaj, če je bilo!

Veliko fantov ponavadi pade nazaj na čokolade in rože rutino, da pokažejo svojo punco ali ženo, ki jih imam, vendar so ti preizkušeno, in oni so precej star klobuk. Še huje, oni rutina. To je le preveč enostavno kupiti tvoja žena nekaj čokolade, da se zagotovi kar naprej tiho, medtem ko gledate nogomet!

load...

Namesto, kaže svojo ljubezen z ukrepi, bi bilo treba storiti s preprostimi kretnjami, ki pomenijo veliko vsakemu dekletu. Radi se počutijo ljubljene, in želimo, da veste, da ste nas radi, in preprosti ukrepi res udaril mesto. Za začetek nam kaže, pa si oglejte na 10 nasvetov za vas, o tem, kako pokazati svojo ljubezen s svojimi dejanji.

1. Povejte ji, da jo ljubim

Tole ni raketna znanost, ampak kolikokrat si res obvestite svojega partnerja, ki jo ljubiš? Zdaj in potem?

Pripovedovanje nekoga, da jih ljubiš potrebno nobenega napora, in to je nekaj, kar v resnici je treba narediti bolj pogosto. Te tri besede "Ljubim te", so čarobna, da vsaka ženska, in smo radi jih sluha. Reči ti pogosteje prepričali svojega partnerja, da ste še vedno zaljubljen v njih in želijo, da bi z njimi.

load...

2. Pazi Njen najljubši TV oddaje z njo

Dekleta, kot počne stvari, s fanti. Men bi raje, da igrajo svoje video igre sami in igranje golfa s svojimi prijatelji, vendar dekleta uživajo delitev svoje interese s svojimi prijatelji. In to vključuje televizijske oddaje.

Če ona ima TV-oddajo je že zasvojen na ampak da ga ignorirajo, pravijo, da si zaposlen, je čas, da se usedem eno noč z njo in jo gledal skupaj. Vprašajte jo, da vas izpolnite o tem, kaj je doslej zgodilo; zanimati in kupiti nekaj prigrizkov preveč. Ona ga bo všeč.

3. Poskrbite, postelja

Če ne bi posteljo, ampak se zanašajo na svojega partnerja, da to storite, bo prišel kot presenečenje (in šok), ko se je končno to storite. Več kot to, se bo pokazal tudi svojega partnerja, da vas skrbi - in da jo ljubim.

To je zelo preprosta gesta, ki veliko pove. Pravi, da vam ni vseeno in spoštovati svojo skupno posteljo, in da vam ni vseeno in spoštovati njeno dovolj, da ste - za enkrat - bo vzeti čas, da bi v posteljo. To bo polepšala svoj dan, saj bo to pomenilo, da ima eno manj temeljito dolgočasno opravilo opraviti danes. Ko ste naredili posteljo, da ji kavo preveč.

4. Izklopite Igra

Ja, vemo. Tam je igra nocoj TV. Toda ali je to res tako pomembno?

Za enkrat, da je čas, da preklopite igro off in kvalitetno preživljanje prostega časa s svojim partnerjem po delu. "Igra" bo vedno tam (vemo, da je šport iti v nedogled), in čeprav so igre na videz sveto, fantje, ste eden smete zamuditi zdaj in potem. To bo pokazal, da vaš partner, ki jo ljubim, in da je to bolj pomembno kot lov na vsaki tekmi, ki je kdajkoli obstajala.

In ne, ne moreš preveriti in rezultat je vsakih 5 minut na telefonu.

"Pravkar sem googling, kako kuhati, medu. Prisežem!"

5. Cook Večerja

Torej, sedaj, ko ste bili googling kako kuhati za razliko od ugotovitev, kako delfini so dobili na, da je čas, da svoje nove sposobnosti za test: Ja, fantje, je čas, da roll svoje rokave, priti v to čudno Prostor se imenuje The Kitchen, in vi in ​​vaš partner večerjo kuhati.

Ne toast, brez žitaric, brez pop torte; večerja.

Ženska vas bo zaklad za vedno, če si prijazen in dovolj skrbna kuhati svojo večerjo in nato vsakih zdaj. Ona ne zahtevamo, da kuhamo ves čas, ampak ona pa vas prosimo, da jo zdraviti z okusno, ljubeč obrok.

6. Povej jim, da bo vaše načrte

Če datum noč prihaja, ali če ste tako dobil vikend prosto, zakaj ne kažejo s svojim partnerjem, da se za enkrat, ona naredi načrte? In vse, kar ji je načrte, boš šel skupaj z njim.

Tudi če ona načrtuje, da gredo po nakupih, line-ples, jahanje ali videti svojo družino, boste z veseljem in nasmeškom gredo skupaj z njim. Konec koncev, ima interes, da ona želi deliti in uživajte z vami. Zato je čas, da ublažijo in ji pokazati, da si res ne želim več o tem, kaj si ji z veseljem izvedeli.

7. Da ji zajtrk v postelji

Zdaj, ko ste že najbolja Cook, je čas, da se ji zajtrk v postelji.

To je poslastica ji bo všeč, in ga bodo potrdili v glavi, da si res naredil jo ljubiš. Preprosto ni boljšega načina, da začnete dan odsotnosti z dela, kot se zdravijo za zajtrk v postelji. Poskrbite, da boste vključili vse svoje najljubše jedi zajtrk in pijačo, kot tudi nekaj rezin kruha.

8. Izpolni to opravilo Bila je vas prosi, da stori za veka

Ženske se zdi, da vedno prosi svoje može, da popraviti to in popraviti, da za njih. In vedno se zdi, kot da se moramo vprašati stokrat, da dajo nekaj policah, preden jo dejansko storiti.

Zdaj je čas, da končno zaključiti to opravilo vaš partner je vas prosil, da naredi za starosti. To bo njen tako srečna in je morda celo vam zdravljenje s krepko večerjo pozneje preveč. (Čeprav dokončanje chore mora biti popolnoma nesebično dejanje in ga ne bi bilo, razen tistih nagrade!)

9. Družim s svojimi prijatelji

Dekleta želijo, da se skupaj s svojimi prijatelji. Če ne, se soočajo pekel od svojih prijateljev, ki so vedno sprašuje, "zakaj ne on nam je všeč? Kaj je narobe z njim? Zakaj mu ne bo nas skriti? Videl sem ga v trgovini včeraj in je pretvarjal, da je bil nekdo drug! "

To je zelo pomembno, da se vaš partner, ki jo dobite skupaj s svojimi prijatelji. Torej človek in predlagam, da vse visi ven skupaj.

10. Kompliment Her

Enostavno, tako učinkovito - ampak tako pogosto zanemarja. Ja, to je čas, da začnete pošiljali pozdrave svojo pot.

Ženske obleko gor z razlogom; želijo videti dobro za njihovo človeka, želijo, da se počutijo privlačne. In edini način, da lahko prepričani, da se to ne bo privlačna za vas je, če jim poveš. Torej ji povej!

load...