10 nasvetov za fantje o tem, kako bi bilo vaše dekle srečno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 nasvetov za fantje o tem, kako bi bilo vaše dekle srečno

10 nasvetov za fantje o tem, kako bi bilo vaše dekle srečno

Fantje, ste vedeli, da je všeč, ko je tvoja punca srečna in nasmejana, da ji nekaj razlogov za nasmeh in počutila želel in ljubil. Dekleta niso kot polovico kot zahtevno, kot si morda mislite, da preverite teh deset nasvetov o tem, kako bi tvoja punca srečna in da ta lep nasmeh na obrazu:

1. Povej ji, da jo ljubim in jo povedati, pogosto

Prvi in ​​najenostavnejši nasvet o tem, kako bi tvoja punca srečna je, da ji povem, kako jo redno ljubezen. To pa ne bo celo dent v vaši denarnici, in da bo trajalo več časa sploh. Zapomnite si, da ji povem, da jo ljubim in ji povejte, kako posebna je. Ne dopustite, da ji vzel za samoumevno, povej ji, in se bo počutila odlično.

2. Bodite lepo, da njeni prijatelji in družino

Prijatelji in družina pomeni veliko za dekle in ne pozabite, da ona posluša njihovih mnenj preveč. Torej, naš naslednji namig o tem, kako bi tvoja punca srečna je, da si prizadeva, da se skupaj s svojimi prijatelji in družino, bo ona biti nad luno, da ste tako priljubljen med ljudmi, ki ji je mar.

load...

3. Naredite kompromise za njo in da ji dobili svojo pot tu in tam

Bodite pripravljeni na kompromise za njo in da ji dobili svojo pot zdaj in potem. Naj ji gledal romantičnih filmov na televiziji, ne pritožujejo nad njo, in ona bo zadovoljen, da ljubiš ji dovolj, da se stvari, ki vam je všeč, da jo prosim.

4. Vrednost njena stališča 

Nikoli ne zavrne mnenja tvoja punca je na stvari. Naj jo imajo ji pravijo, in poslušaj, kaj ima za povedati. Njen drugačen pogled na vprašanje, ali stanja bi bilo neprecenljivo, da spoštujejo njeno stališče, kot bi lahko pričakovali ji, naj spoštuje svoje.

load...

5. Naj se počuti varno in to, kar obljubljajo

Tvoja punca bo srečni, ko se počuti varno in zaščiteno, zato poskrbite, da ona ve, da je varno, ko ste okoli; nikoli izdal njeno zaupanje. Naj bodo vaše obljube. Vedno. Ko se počuti, da je lahko zanesejo na vas in vam zaupam, potem je to, ko se bo čutila vsebine in srečno.

6. Pokaži svojo naklonjenost in nežnost

Ne bojte se, da ji pokazal, kako zelo jo ljubim in jo cenijo. Poljubi, Prijateljski in pohvale bodo dobili dolgo pot in se uporablja za idejo, ki prikazuje vaše naklonjenosti v javnosti, kot tudi; hoče vse, da vidite, kako zelo jo ljubim.

7. Prepričajte se, da je ona v središču pozornost

Ko ste zunaj, ne gredo po svoje govori nekaj prijateljev ali pa jo pustimo stati sama na zabavi. Prepričajte se, da je vedno v središču vaše pozornosti in pokazati ji, kako ponosni na njo ste jih ji uvedbo prijateljem.

8. Plačilo svoje iskrene čestitke in opazili njene napore, da lepa za vas

Še en nasvet o tem, kako bi tvoja punca srečna je, da plača svoje pohvale. Pokažite, da cenite svojo punco in kompliment ji, iskreno, ko boš lahko. Bodite pozorni na obvestilo, ko spremeni svoje lase, ali je nosil nekaj novega ali pa ji povedal, koliko imate radi svoj nasmeh.

9. Se pravi gentleman in da ji nekaj posebnega

Privoščite si dekle, kot dama s tem, da kavalir z njo. Najmanjši viteška dejanja, kot so odpiranje vrat za njo ali umaknili svoj stol v restavraciji, bo res, da ji nekaj posebnega.

10. Ji Spontano preseneti z darili in cvetjem

In končno, še en enostaven predlog o tem, kako bi tvoja punca srečna je, da ji je prijetno presenečenje. Bodi romantičen in prinašajo rože in darila od časa do časa. Rože, čokolado, parfum ali jo privoščite počitek na presenečenje vikend. Samo ji kažejo, da razmišljate o njej, tudi če ni ona z vami, nato pa ji bo vedel, da je ona ljubila in negovane.

Ali imate druge nasvete o tem, kako bi dekle srečna? Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...