10 nasvetov za najboljše slike doslej | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 nasvetov za najboljše slike doslej

10 nasvetov za najboljše slike doslej

Ste se kdaj vprašali, zakaj nekateri ljudje se zdi, da se bodo lahko veliko fotografij, ampak tvoja nikoli ne pridejo ven tako, kot želite? Boste z veseljem izvedeli, da jih ne bi bilo treba vzeti nočne razrede, da se naučijo, kako narediti odlične slike. Samo, da je treba vedeti nekaj osnovnih tehnik, ki bodo izboljšali kakovost slike in da se zavedajo nekaterih pogostih napak, ki jih ljudje naredijo, ko so slikanjem. Če želite začeti ob boljše slike jutri, brati teh deset nasvetov o tem, kako bi dobre fotografije in začeti ljubiti svoje fotografije.

1. Premaknite bližje

Pogosta napaka, da ljudje, še posebej, ko fotografiranje prijateljev in družine, je, da stojijo predaleč od predmeta. Prizadevati si je treba izpolniti večino svojega slike s svojega predmeta in, v primeru osebe, ki bo njihov obraz. Polna dolžina fotografije ljudi, ki niso zelo zanimivo, da bi dobili največ kar se da blizu motiva, kot si lahko, vendar ne tako blizu, da je slika ugasne fokusa.

2. Ne vedno postavite predmet v središču fotografije

Sredi slike na splošno ni najboljše mesto za svoj predmet, da se pojavi. Lahko prinese veliko več življenja, svoje slike, če se vaš predmet rahlo off-center. Če imate fotoaparat, ki ima samodejno ostrenje, potem boste morali zakleniti izostritev, čeprav, ker bo samodejno osredotočiti na vse, kar je v središču fotografije.

load...

3. Za fotografije ljudi, ko jih ne predstavljajo

Imajo ljudje vedno predstavljajo za fotografije lahko tudi svoje slike dolgočasno. Dobili boste veliko bolj zanimive slike, če jih bo, ko se oseba počne nekaj, tako kot delajo, ali igranje šport. Dokler predmet ne nasprotuje, lahko poskusite tudi fotografirali, ko se ne pričakuje.

4. Naj očesni stik z vašim predmetov

Stik z očmi deluje tudi v slikah, kot to počne v resničnem življenju, tako da še en namig o tem, kako bi dobre slike, ko ste fotografiranje ljudi, dobite kamero njihovi višini oči, nato pa boste dobili veliko bolj privlačno sliko. To je še posebej pomembno pri fotografiranju otrok. Spravi se dol na njihovo raven in boste lahko, da pokažejo svojo nasmeh.

5. Vedno preverite, kaj je v ozadju

Razen če so namerno poskušali vključiti nekaj interesa v ozadju slike, je bolje, da poskusite in postavite predmet pred navaden ozadje. Preden vzamete zlom, vzemite si trenutek, da pogledamo, kaj lahko za svoj predmet, tako da ne boste dobili stvari, kot so palice štrli iz glave ljudi, ali cvetje poganjkov iz svojih ušes.

load...

6. Poskusite fotografiranje iz različnih kotov

Eden od načinov, da lahko izboljša kakovost vaših fotografij je ustrelil svoje predmete iz neobičajnih kotov. Večina fotografij, ki jih vidite, so vzeti iz istega zornega kota, ker je enostavno narediti, vendar, če prideš na kolena, na primer, lahko traja precej bolj zanimivo sliko svojega predmeta. Streljanje iz nižjega vidika bo dal tudi nebo na sliki, ki vam ponuja veliko, brez nepomembnih, ozadje.

7. Poznati spekter flash

Še eden od skupnih foto napak je fotografiranje predmetov, ki so predaleč za trenutek, da bi bili učinkoviti. To ima za posledico dajanje predmetov v temi in zasveti nezanimivo novega znanja. Poišči domet bliskavice na fotoaparat in se prepričajte, da so predmeti vedno tudi na tem območju.

8. Zavedajte luči

Osvetlitev naredi ogromno razliko, kako bo fotografija videti, da še en namig o tem, kako bi dobre fotografije je narediti malo eksperimentirati s svetlobo, tako da boste lahko izvedeli, kako bo to vplivalo na vaše fotografije. Močni sončni svetlobi, na primer, lahko označite gube na koži starejše osebe, ker bo mehkejše svetlobe pomaga, da jih prikrili. Lahko uporabite tudi svetlobo ustvariti zanimive sence in fotografije v silhueto.

9. Uporaba rekvizitov

Ko jemljete slike ljudi, lahko preprosto dodate zanimanje z rekviziti. Nekdo je ugriznil v jabolko, ki ima cvet, ali otroka z igračo, bo videti neskončno bolj zanimivo kot ravna slika od njih je stala v togo držo.

10. Bodite serijo posnetkov

Ne jemljite samo eno fotografijo na temo, bi celo serijo in se odločiti za svojo najljubšo enega kasneje. Z digitalnimi fotoaparati, vam ni treba skrbeti, zapravljaš film več, tako da snap stran iz različnih zornih kotov in stališč in boste imeli boljše možnosti za zajem popolno sliko.

Kako jemati dobre fotografije? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...