10 nasvetov za nego kože za moške | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 nasvetov za nego kože za moške

10 nasvetov za nego kože za moške

Obstaja več čiščenje izdelki, razen mila trgu! Morate pranje vseh onesnaževal, umazanije in umazanija na obrazu, ali pa lahko poškoduje kožo. Vendar pa lahko navaden star milo tudi izsuši kožo in lahko vsebujejo deodorisers in kemikalije, ki lahko dražijo kožo. Kupi čistilo za dober moške obraza namesto. To bo nežnejši na kožo in vsebuje vlažilno preveč, če jo potrebuje vaša koža.

2. Luščiti kožo enkrat ali dvakrat na teden

To bo nova za mnoge moške. Piling je preprosto proces odstranjevanja odmrle kožne celice s površine kože, vendar pa ima še dodatno prednost za moške, ki bo lahko britje veliko lažje preveč. Morate le, da umijte obraz s piling piling, dvakrat na teden, in da bo še naprej vaša koža videti sveža, bo čisto vaše pore in bo britje lažje preveč.

3. Z dobro vlažilno dnevno

Vlažilni dan se bo vaša koža videti sveža in se bo ustavil kožo dehidracijo in postane luskasta. Prav tako plumps kožo, in tako zmanjša videz finih linij in gub, zaradi česar boste videti mlajši!

load...

4. Uporabljajte zaščito pred soncem zaščititi kožo

To ni toliko zdravljenje lepota, saj je smiselno medicinske previdnost. Vsakič, ko se bo nekaj časa na prostem, vedno uporabljajo za zaščito pred soncem za obraz, tudi če ne izgleda vse to sončno. Preveč bo veliko sonca na kožo se starajo in lahko povzročijo tudi kožnega raka.

5. Pazite na vaše ustnice in jih kissable

Suhe in razpokane ustnice res ne videti privlačna in nihče ne bo želel, da jih poljub. Dotik balzam za ustnice bo preprečilo, da je, še posebej v hladnih, vetrovnih zimskih mesecih.

load...

6. Pijte veliko vode in vam bo koristilo vašo kožo in splošno počutje

Pijte veliko vode, vsak dan, in to bo vaš koža hidrirani in je videti gladka in sveža. Moral bi biti pitje vsaj osem kozarcev vode na dan in da ne bo samo pomagal kožo, se boste počutili bolje za njega preveč.

7. Jejte sveže in čisto - to je del vašega nego kože!

Preveč burgerje, strojar in pice bo igral opustošenje z vašo poltjo. Jejte veliko svežega sadja in zelenjave ter vključuje ribe v vaši prehrani preveč, ker da vsebuje omega - 3 maščobnih kislin, ki pomagajo, da rast novih kožnih celic.

8. Hydrate okrog oči

Ena od prvih mest, ki jih ljudje začnejo pokazati starost je okoli oči. Koža okrog oči je zelo tanka in krhka in lahko zlahka postanejo dehidrirani. Nanesite malo vlažilna krema pod in okoli vogalov v vsako oko in bo pomagalo ustaviti linij, ki se pojavljajo.

9. Ne samo kupujejo najcenejše izdelke

Splash ven malo na svoje izdelke za nego kože, bo vredno! Res poceni izdelki so lahko zelo mastno in da bo blok vaše pore. Vsebujejo lahko tudi nekaj zelo grdo kemikalij, ki bo dražijo kožo.

10. Redno telovadite

Vaja je ne samo dobro za vaše telo in srce; bo prav tako igrajo veliko vlogo pri tem, kako vaša koža videti. Vaja naredi znoj in da bo čisto vse toksine iz vaše pore. Prav tako poveča krvni obtok, ki se bo pokazal v svoji koži.

Ali želite dodati še nekatere druge trike in skrivnosti na naš seznam nasvetov za nego kože za moške?

Ostanite srečni!

load...