10 neuporabnih, a še vedno čudovitih življenjskih hackov, o katerih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 neuporabnih, a še vedno čudovitih življenjskih hackov, o katerih morate vedeti

10 neuporabnih, a še vedno čudovitih življenjskih hackov, o katerih morate vedeti

Nekateri življenje žaga so res neverjetno, kajne? Tako kot tista, kjer lahko Mikrovalovna dveh jedi hkrati. Ali kako približno lego butler? To je pa dobra.

Biološke hacks so namenjene izboljšanju našega življenja, tako da bo bolj učinkovito. Namesto, da delaš vse, kar dolgo pot, vzamemo bližnjice - in zmagal.

Vendar pa obstaja tudi nekaj (ok obremenitvijo) življenjskih žaga, ki so odlično neuporabna - ampak absolutno čudovito pri njihovem oblikovanju.

V aplavzu ustvarjalci teh pravljično nesmiselnega življenja žaga, tukaj je deset naših priljubljene, da smo res misliš, da bi morali vedeti. Oglejmo si oglejte!

Lazy Dresser

Ali ni to nadležno, ko se zbudite zjutraj in mislijo "Uh! Jaz res ne želim, da se še danes. Imam tako veliko storiti! Moram spremeniti za začetek! TRUD!"

load...

Če ste preveč leni, da čeprav se je spremenila v vašem jeans zjutraj, je zelo preprosta in učinkovita rešitev pri roki - pojdite v posteljo nosite kavbojke.

Ljudje lahko vam povem, da to ni samo leni, ampak, da je prav ogabno, preveč.

Vendar se motijo.

Be Smart Ten Pin Bowler

Kdaj imeli "v redu", prvi strel? Seveda imaš. Vse, kar imamo.

Problem z "V redu" prvih posnetkov je, da je drugi strel res težko, ker so igle po vsem mestu.

Se prepričajte, da nikoli ne dajo v tem položaju še kdaj, trik je, da namenoma zamudil svoj prvi strel, tako da je drugi pa je enostavno!

Smart, eh?

Dodaj Nekateri Spark želite Vaš Hladno

Nihče ne mara ob prehlad. Hladno je, da nam daje občutek otrpel in mrk. Menimo, grda, dol na peti, in smo skriti proč od sveta.

load...

"NIHČE TOUCH ZDA!" Kričimo.

Kaj res zanič je, ko naš simpatij se zgodi, da nas opazite piha svoj nos.

"Pravkar sem kopati za zlato!« Smo rekli v zadregi.

Lahko popestrite svojo hladno in da bo malo bolj zabavno, čeprav. Kako? S postavitvijo bleščice v ustih tik preden kihneš! Namesto zgolj škropljenje dolgočasne stare, brezbarvne bakterije povsod, boste škropljenje pisane bleščice!

Poskrbite, konzumnega mleka, bolj razburljivo

Ali vam je dolgčas mleka? Ali povedati ljudem sovražiš mleko? Morda je to zato, ker ste ga pitje iz kozarca vsa ta leta. Morda ne sovražim mleko - morda samo sovražim tako, da je pil.

Torej, zakaj ne bi začeli pitje iz namesto skodelico? To bo izboljšalo vaše izkušnje mleko pitje 100%, ker delaš nekaj drugega.

In navsezadnje, definiramo sami s reinvencijo. Živeti življenje na robu, punca!

Vzemite vaš avto The Ocean za Wash

Če ste kaj podobnega me, ste verjetno utrujeni od vaših prijateljev vam pove, da je vaš avto umazan in potrebuje čisto.

"Ko boste dobili vaš avto očistiti ?!" kričijo name, kot da bi jih nekako žali, da se v avto, ki je umazan od zunaj.

Moram priznati, da nisem velik oboževalec je pokazal, da avto čistila. Mislim, da jih zaračunavajo preveč. Torej, namesto da sem prišel do precej briljantno alternativni rešitvi: voziti v ocean!

Top nasvet # 1: Pazi ljudje ob kopanju ali gradnjo peščeni grad.

Top nasvet # 2: Pazi na morske pse.

Znebi vina obarva dramatičen način

Medtem ko vsi sovraži vinske madeže, ki jih lahko povzročijo nekatere od nas, da v celoti flip ven. Morda imaš prijatelja, ki bo dobesedno šel smrtnik na vas, če ste kdaj obarvali svojo preprogo, ki ga polil svojo Vino vsem tem.

Torej, če zob nikoli ne pride, ko prideš tako živčen, da ste pomotoma knock svoje rdeče vino kot na njeno povsem novo in drago preprogo, namesto da bi dobili na roke in kolena in besno in zaman čiščenjem stran za odstranjevanje madežev, ki jih poznate, bo nikoli ne sname, zakaj ne zaneti celotno hišo in se z njim stori?

Lahko ga kriviti za mačke.

Dobili največ iz vaše vezalke

Kdo je rekel, da so bile vezalke le izumili zategniti svoje čevlje, tako da ne zdrsne off noge kot hodiš okoli? Prepričan sem, da g Vezalke sam imel druge namene v mislih za njih, ko jih najprej spočet!

Na primer, ste vedeli, da lahko skromno Vezalke se uporablja tudi za shranjevanje zavojček cigaret? Če ne morete najti nikjer na vašem osebo za shranjevanje polje CIG je, da jih preprosto zapletejo v vezalke!

Prav tako lahko spravite svoj mobilni telefon dol in vse druge vsakdanji predmet, ki ga lahko zamislite.

Uporaba toaletni papir ustvarjalno

Če imaš hčerko, ki želi, da okrasite njen punčko hišo, morda ne boste imeli odgovore, ko gre za vas, za nekatere miniaturne dekoracije.

"In ti si recite mama?" - lahko se vprašajte, če vaša hči žal trundles stran, da se vrnete na golih in dolgočasno punčko hišo. Seveda, miniaturni notranje opreme ni tvoj forte, ampak kakšen izgovor je to? Vaša hči je sklicujoč se na vas!

Če ste kdaj naleteli na to težavo, lahko uporabite toaletni papir kreativno. Na primer, kako o uporabi stanja stvari, kot je posteljnina za svojo hišo?

Kill Germs z vrelo vodo

Vaš Kuhinjska krpa ni ravno najčistejši element v vaši hiši, vendar jo uporabite za čiščenje loncev in ponev! EDN! Bruto! Ne bom prišel v svojo hišo na večerjo!

Ok, hecam se. Vsi smo krivi za pranje naših krpe enkrat v modro luno, kar jim omogoča, da rastejo zelo razširjena z mikrobi.

Vendar pa obstaja enostaven način za odpravo teh nadlogami. Vsakič, ko skodelico čaja, pour ščepec v remanning vrelo vodo nad kuhinjske krpe. To bo pišu tiste klic stran v nobenem trenutku ne na vseh!

Odgovor Phone Brez umivanju rok

Kolikokrat se je nekdo, ki ga poklicala, medtem ko vaše roke so mastno ali kako drugače mokra ali umazana? Preveč krat!

Ko se to zgodi v prihodnje, vam ne bo treba hiteti na umivalnik, da si umijte roke, preden po odgovoriti na telefon, ker boš ohranil sendvič vrečko s telefonom, tako da lahko zdrsne roko noter!

load...