10 neverjetnih lepotnih hiš s kokosovim oljem | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 neverjetnih lepotnih hiš s kokosovim oljem

10 neverjetnih lepotnih hiš s kokosovim oljem

Če ste zainteresirani za lepoto, je zelo verjetno, da ste slišali vse o izjemnih pristojnosti kokosovim oljem. Toda le kaj točno lahko ta dar narave stori za vas?

Nekaj ​​časa nazaj, sem bil popolnoma neveden za lepoto koristi kokosovega olja. Če bi ste me vprašali, kaj kokosovo olje bi se lahko uporablja za, bi bila zadnja stvar, ki bi dejal, so bili moj obraz.

Če še bolj pritisnili, da bi v celoti ne bi odgovoril z "rokah".

Če pritisnete še, da smo bili tam celo noč, preden sem rekel "moje lase."

Vendar pa je po tem, ko je predstavil prednosti kokosovo olje za lepoto, ki ni nič manj kot kozmetičarka, sem lahko potrdijo le, kako dobro kokosovo olje je za las, kože in oči - in še veliko več.

load...

Kokosovo olje je pravzaprav ključna sestavina v velikem številu naravnih lepotnih izdelkov. To ne preseneča. Konec koncev, kokosovo olje je bogato z anti-glivične in anti-bakterijske lastnosti, ki se jih uporablja za krepitev las, vlaži kožo - in še veliko več.

Oglejmo si na 10 neverjetno lepoto žaga, ki uporabljajo kokosovo olje.

Kokosovo olje lahko pomiriti suhimi rokami

Izsušeno roke lahko malo nočno moro, vendar kokosovo olje je preprost in zmogljiv sredstvo.

Danes, sem vedno kozarec kokosovo olje poleg pomivalno korito. Ko sem se umil roke z milom in vodo, dodam olje, ki jih ohranja vlažno in gladko.

Kuhanje s kokosovim oljem je še bolje, saj omogoča odlično alternativo masla. Kot ste kuhamo, dodamo malo dab na vaših rokah.

Ti si res ubijejo dve muhi na en mah. Ste kuhanje in vlaži kožo. Zmaga!

Kokosovo olje naredi veliko Face Mask

Čeprav pri sobni temperaturi kokosovo olje je kremno trdno snov, se spremeni v tekočino, ko je segreto preko 75 Fahrenheita.

load...

Da bi svoj obraz masko iz kokosovega olja, taline olje v tuš s tekom kozarec njo pod toplo vodo.

Šampon lase, pred uporabo dobro količino kokosovega olja za vaše mokre pramene.

Potem, zvijati lase v figo, pred odhodom, da bi sedel za približno 5 minut. Sperite.

Kokosovo olje deluje kot Fab ličnic označevalnik

Utrujeni obrazi so utrujene obraze. So možganov nas, počutimo utrujene. Včasih so nas ustaviti od zapusti hišo, ker ne bomo pogled na naše najboljše. Konec koncev, ne moremo pustiti naše simpatij videli naše utrujene oči!

Malo označevalnik je kot nalašč za perking do utrujen obraz. Vendar, namesto da se zanaša na store kupil izdelkov ves čas, zakaj ne uporablja dab s kokosovim oljem namesto?

Vse kar morate storiti je, da dimnikar smidgen od stvari na vrhu ličila pred odhodom tudi sam. To posnema barvo vaše kože, ampak omogoča sijaj.

Če želite uporabljati na osnovi trgovina izdelke, poskusite najti tisto, ki uporablja kokosovo olje kot osnovo.

Kokosovo olje deluje kot Fab Body Oil

Še eden od neverjetno koristi kokosovega olja je, da je njena tekstura taka, da omogoča odlično olje za telo.

Vse, kar morate storiti, je uporabiti smidgen z njim na kožo takoj, ko prideš izpod tuša.

Za optimalne rezultate, dodamo ščepec sivke ali poprove mete olja in masažo v kožo.

Uporaba kokosovo olje za britje noge

To je verjetno, da se brijete noge s pomočjo-trgovina kupil posnemanje smetane. Toda ne samo, da so te kreme drag, oni so tudi veliko sestavin, ki bi lahko dejansko zelo škodljivo. Ni vas ali karkoli prestrašiti, ampak ali res veš, kaj vsak od teh kemikalij, ki kotirajo na cev dejansko so ?!

Kokosovo olje je poceni - in to je popolnoma naravno. Prav tako odlično diši in protimikrobno. Še več, to je oborožen z-kožo pomirja agentov, ki zapustijo svoje nožice občutek ustrezno hidrirani.

Kokosovo olje lahko prepreči gube

Eden izmed najboljših lepotnih koristi kokosovega olja je, da lahko pomaga preprečiti gube. Gube radi izsušeno kožo. Hranite jih proč s vlaženje kože z uporabo kokosovo olje.

Ciljna problematična področja, uporablja svoj kokosovo olje prežene proces staranja na drug dan (leto!).

Kokosovo olje deluje kot Deep Conditioner

Še eden od priljubljenih lepotnih koristi kokosovega olja je, da lahko dela čudeže, kot globok balzam za lase. Če ste kdaj preverili seznam svojih običajnih naprava je sestavin, boste verjetno opazili, da vsebuje kokosovo olje. To je zato, ker kokosovo olje je boljši od obeh sončnic ali mineralno olje pri prodoru lase, kar omejuje izgubo beljakovin.

Vedno sem se zanašajo na kokosovem olju za mojo kožo in lase, ko gre za globoko napravo. Vse, kar morate storiti, je uporabiti ščepec to, da vaše lase pred česanje. Nato določi svojo grivo v ohlapno figo pred pokrivanje vzglavnik z mehko brisačo. Pojdite spat, preden šamponiranje zjutraj.

Kokosovo olje je Ace Lip Balm

Kako zoprno so razpokane ustnice? Zelo! Razpokane ustnice lahko povzroči razpokane ustnice - in celo razjede in krvavitve. To ni lepo!

Razpokane ustnice, čeprav ne stojijo priložnost, ko oni proti kokosovo olje in njegove super vlaži.

Vse kar morate storiti je, zajemalka iz ščepec in ga uporablja za ustnice. Odlično!

Kokosovo olje je dobro za odstranjevanje ličila za oči

Odstranjevanje ličila za oči je pogosto največja chore, da ima punca opraviti v večernih urah. Nihče ne želi, da to storite - to je težko delo!

Kokosovo olje je fantastičen, saj lahko celo odstraniti vodoodporno maskaro. Predlagam dajanje dab organskega kokosovega olja na vate, nato nežno uporabi za oči, pazite, da boste pokrili iz-oči, preveč.

Kokosovo olje nato kljuna navzdol voskaste ličila za oči, vlaženje območje v postopku.

Ko je vse dol, lahko sperite obraz.

Kokosovo olje mehča povrhnjico

Ena izmed čudovitih prednostih kokosovega olja je, da lahko zmehča obnohtno kožico. Vse, kar morate storiti, je uporabiti ščepec kokosovo olje za vaše povrhnjico nekajkrat na dan za super rezultate.

Poskusi, da ne pretiravajte, čeprav je, kot bi se stvari grdo.

Ali veste, druge lepotne prednosti kokosovo olje?

load...