10 neverjetnih prednosti huggina in zakaj bi morali pogosteje objemati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 neverjetnih prednosti huggina in zakaj bi morali pogosteje objemati

10 neverjetnih prednosti huggina in zakaj bi morali pogosteje objemati

Objem je samo fantastično. It razvedri, se počutiš ljubil in da je popolnoma "miroljuben", čist in lep način, da bomo lahko fizične povezave z drugo osebo. Nekateri strokovnjaki pravijo, da morajo ljudje, ki se objela vsak dan, tako da kjerkoli že ste danes, koga objem in širjenje nekaj sreče! Tukaj je deset dobrih razlogov, zakaj bi morali vsi objemali med seboj več:

1. Objem je kot kratek urok meditacije

Objem nam omogoča, da pobegniti, le za nekaj časa, od vseh napetosti in deformacij na dan in se osredotočiti na tukaj in zdaj. To je tako kot kratek čas meditacije in vam daje trenutek, da se osredotoči na svoje srce in svoje občutke.

2. Objemala krepi našo samozavest

Še ena od velikih prednosti objemala je, da poveča svojo samozavest. Fizični stik z drugim človeškim bitjem vam pokaže, da ste ljubili in skrbeli. Že od otroštva, objem naredi stvari bolje in nam pomaga, da se veže z drugimi ljudmi.

load...

3. Objemi uravnotežimo živčni sistem

Objemi ustvariti fizični odziv v telesu preveč. Objemala spremeni svojo galvanski odziv kože, kar nakazuje, da je objem prinaša vaš živčni sistem v bolj uravnoteženo stanje.

4. Objemala res postavil na bolje

Ti objemi, da tvoja mama ti je dal, ko so ti pase koleno, res, da je bolečina izginila. Ko objem, vaše telo sprošča oksitocin, ki zmanjšuje vašo raven bolečine.

5. Crkljanje lahko povečajo svoj imunski sistem

Tam je veliko za povedati, za to oksitocina stvari, ki se sprosti, ko objeti. Prav tako povečuje hormonov v telesu, ki vam pomaga v boju proti okužbi in bolezni, tako da še ena od dobrih prednosti objemala je, da bo objem dal vaš imunski sistem vzpodbudo.

load...

6. Objem lahko zmanjša socialne anksioznosti

Objem vam bo dala več zaupanja in vam pomaga počutijo bolj doma v nerodnem položaju. Če greste v sobo in veste samo eno osebo, ki je, če je ta oseba vam objem, bo to, da se počutite bolj dobrodošli v celotni skupini.

7. Občevanje lahko zmanjša stres

Še eden od neverjetno koristi objemala je, da lahko zmanjšate raven stresa. Ko prideš domov, po slab dan, potem Občevanje lahko resnično odvzela nekaj stresa. To je naš stari prijatelj oksitocin znova. To je občutek dober hormon, ki bo dvignil vaše razpoloženje in da se boste počutili varno in udobno, zdaj, ko so spet doma.

8. Objema lahko dobro za srce

Objem ni le topla, da je srce umirjanje kot dobro. Študija Univerze je pokazala, da ljudje, ki redno objel svoje partnerje, je bilo bolj stabilno in mirno srčni utrip.

9. Crkljanje nam pomaga, da se veže z drugimi ljudmi

To bo kot ne presenečenje, da crkljanje vas pripelje bližje k nekomu, vendar je razlog za to je, da je oksitocin, ki ga stisnila sprosti zasnovan tako, da bi mati bližje njena otroka. To bolj učinkovito deluje na ženske, kar je razlog, zakaj dekleta radi med seboj pocrkljam več, kot moški.

10. Lahko pocrkljati sam!

To ni samo fizični stik z drugimi ljudmi, ki povzroča oksitocin, ki se sprosti; se bo sprostila, če se crklja ljubljenčka. Prav tako lahko ustvarite enak učinek, drgnjenje kožo in to je razlog, zakaj drgnjenje komolec, ko ste jo udaril proti nečemu, bo pomagalo, da bo bolečina izginila.

Ali vam je všeč Prijateljski? Katere druge koristi od objemala želiš dodati na naš seznam?

Ostanite srečni in objem svoje ljubljene pogosto!

load...