10 neverjetnih prednosti petja, o katerih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 neverjetnih prednosti petja, o katerih morate vedeti

10 neverjetnih prednosti petja, o katerih morate vedeti

Ok, tukaj je dogovor: »Všeč mi je petje", boste morda najslabše na svetu Singer, in vaši prijatelji in družina pa verjetno ne cenim, ko se razpoči v pesem vsakih pet minut, vendar pravijo, ne bo prestregla gorčico z nikomer. Oni bodo pokrili ušesa in Rezanje na vas, da boste res morali izrezati.

Če pa si jih obvestiti, da petje prihaja z vrsto neverjetno koristi, ne samo, da bodo takoj odpustil - vendar pa lahko dejansko pridružijo! Torej, da začnete svoj lasten DIY zbor danes, pa si oglejte na 10 neverjetno koristi petje, kar morate vedeti vse o.

1. Petje počutiš ekstatične

Tako je: petje, ne le da se boste počutili srečni, se počutiš na vrhu celotne nori svet.

To je zato, ker je petje znano, da sprosti endorfine (tako imenovani ekstazija hormonov), ki vas napolnijo z intenzivnimi občutki ugodja.

Ob istem času, petje sprošča tudi oksitocin, ki je znan kot Občevanje hormona. Ta hormon pomaga zmanjšati simptome stresa in tesnobe in počutiš dobro na splošno.

load...

2. Petje Daje vaše duševno fakultete A Boost

Še ena od velikih prednosti petja je, da je, glede na raziskave, pevci uporabljajo obe strani svojih možganov veliko več kot ne-pevcev. To v bistvu pomeni, da je njihovo kognitivno delovanje veliko bolj kot ne-pevci ", katerih kognitivno delovanje je malo zarjavel.

Torej si lahko pomagate bolj jasna, in dvignite jutranjo meglo iz utrujene možgane, zakaj ne skoči pod tuš in pasu ven nekaj svojih najljubših pesmi ?! Konec koncev, si preprosto najboljši, bolje kot vsi ostali!

Žal mi je.

3. Petje lahko zniža krvni tlak

Visok krvni tlak, je nekaj, kar mnogi od nas borijo, in ko naš krvni tlak postane previsok življenje se zdi, da postane ena dolga bitka z poskuša obdržati pod nadzorom.

load...

Odličen način, ne samo da bo še vedno v šahu, ampak dejansko je vodenje od kdaj dobili previsoka, je s petjem. Petje nas umiri in nas sprošča, s Posledica je, da smo znižali naš krvni tlak. Morda je to, zakaj folk pojejo hvalnice sebi v bolnišnici...

4. Petje Izboljša razpoloženje

Še eden od čudovitih koristi petja je, da lahko bistveno izboljša razpoloženje. Kolikokrat je sprejela kos glasbe, da vas dvigne iz svojega modrega razpoloženje? Tam je preprosto nič bolje kot z vztrajanjem na naših najljubših melodij, kadar smo s slab dan. Ti nas počutijo bolj pozitivno o življenju, še posebej, ko smo lahko sočustvujem z besedili.

Če pa nimate nobene glasbe blizu pa eksplozije v pesem je še en odličen način za dviganje svoje duhove. Petje je zelo zabavna in samo dajanje v najem svoje lase dol in trakovi iz nekaj izbiro številk je odlično zdravilo za slab dan. Poskusi!

5. Petje je Workout Rutinska

Ne fancy bo v telovadnici danes?

Ne fancy bo v telovadnici doslej?

Ni problema. Enostaven način za vadbo brez hitting tekalno stezo ali dvigovanje uteži je s petjem. Ja, petje spodbuja pravilno dihanje in to je odličen način za pljuča, da bi dobili nekaj dobro, potrebno vajo. Da ne omenjam, da postane vaš prsih črpanje in krvni črpanje.

Petje lahko tudi spodbudi za premikanje, ples in spali nekaj energije. Na ta način, to je fantastičen način za vadbo, ne da bi dejansko zapusti hišo.

6. Petje Izboljša vašo držo

Naslednja eden od bajen prednosti petja je, da lahko izboljšajo svojo držo. Operni pevci imajo neverjetno položajev, in razlog za tiste ravne-kot-barvanje drže je količina petje počnejo!

Za impresivno držo, da je ulov oči in zaradi česar ljudje mislijo: "Vau! Tukaj gre še prepričani, oseba, ki ve, kaj hočejo! «, Bi lahko naredil veliko slabše kot redno pojejo. Samo sprejeti pravico predstavljajo in pel, dokler je vaše srce vsebine in hrbet je popolnoma obokan.

7. Petje pomeni, da dobite Za boljši spanec

Ne, mi ne kaže, da prideš v posteljo in začeti trakovi ven hit pesem iz Disney zamrznjeni. To bi nagajati vaš zakonec, sosede in vaše hišne ljubljenčke. In to bo dejansko ste prenehali s spanjem, medtem ko zaradi česar boste videti noro.

Namesto tega, kar govoriš, je, da pogosto petje pomeni, da bo manj pod stresom. In ko ste manj pod stresom, spiš več! Torej poješ čez dan, ampak ga izrežemo do takrat, ko ste spanje. Razen če želite jeznega soseda na vašem pragu.

8. Petje z nekom lahko povzroči srčni utrip za sinhronizacijo

Če so tvoji prijatelji res ravnodušnega vaš petje, vse, kar morate storiti je, da jim povem, da če poješ skupaj, bo vaš srčni utrip sinhronizirati.

Ni oseba živa, ki se ne bo navdušen nad tem. Še bolje, če vi in ​​vaš partner pojejo skupaj synching srčni utrip je najbolj romantična stvar doslej.

Razen če ste petje "Cop Killer" skupaj. Hmm, ne tako romantično.

9. Petje pogosteje vas bo boljših Singer

Saj veš vaja: več pišete, bolje boste dobili pri pisanju. Bolj ko oblikovanje spletnih strani, bolje boste dobili na web design. In več poješ, bolje boste dobili na petje.

Torej, če si aktivno prizadevajo za pevsko kariero, ali želijo, da se pridružijo pas, potem pojejo ves čas! Kot, vsako minuto dneva. Razen spanjem, kot je navedeno. Ne petje v času posteljo. To je prepovedano.

10. Petje lahko tudi Vi boljši igralec

Ko poješ, vzameš v različnih vlogah. Eno minuto si žalosten, ko pojejo o izgubljeni ljubezni, in naslednji si navdušena, ko pojejo o našel ljubezen. Potem pa si spet žalostna. Hej, to je niha posel!

Bonus je, da ob vseh teh različnih vlog, ste raziskuje opredelitev, ki bo prišel v mrtvi prav, ko / če želite stopiti v deluje.

Velika stvar o vsem tem je, da lahko poješ kjerkoli. V avtu, na karaoke, pod tušem, v cerkvi, na nogometni tekmi. Torej priti do nje!

Čeprav brez Tine Turner, prosim.

Ali poznate druge ugodnosti petje?

load...