10 neverjetnih uporabe pomarančne lupine | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 neverjetnih uporabe pomarančne lupine

10 neverjetnih uporabe pomarančne lupine

Ali vam je všeč pomaranče? Jaz tudi. Pomaranče so barvita, živahna sadje super, da okus in paket zdravo udarec. Pomaranče lahko zmanjša tveganje za razvoj nekaterih vrst raka, preprečevanje bolezni ledvic, nižjo slab holesterol, spodbujajo zdravje srca in lahko traja tudi dobro skrbi za svoj vid. Oni so super.

Če ste kot večina ljudi, ki jih je verjetno pokončal svojo oranžno, preden odvržejo lupino v smeti. To je normalno, kajne? To je normalno, vendar pa tudi pomeni, da niste dobili pametno o vašem oranžno.

Glej, uporabnost oranžno še naprej, tudi po tem, ko ste jo zaužili. Njena lupina, daleč od tega, takoj ko je to padlo z bujnim sadja spreminja v nič več kot kos smeti, je pravzaprav fanatično vsestranski in opravlja številne funkcije.

load...

Tukaj je 10 neverjetno uporabe pomarančno lupino za vaše podatke:

Orange Peel more nadomestiti vse tiste drage kreme

Prepričan sem, da vam ni vseeno veliko o vaši režim za nego kože toliko kot jaz, in seveda toliko, kot vse ženske. Kot največje našega telesa in najbolj vidni organ, je pomembno, da smo dobro poskrbel za našo kožo, tako da bomo še naprej občutek in je videti v naši moči.

Kot tak, mnogi ne moti porabi veliko denarja za drage kreme. Mi raje ne, ampak vemo, da moramo, če bomo, da skrbijo za našo kožo.

Vendar pa je veliko cenejša alternativa, in je na voljo v obliki pomarančno lupino, ki vpija toksine in olja, zato je koža videti kot sveži in sijoči, kot kdajkoli prej.

load...

Si jo uporabite tudi kot DIY masko!

Orange Peel lahko Ohranimo rjavega sladkorja

Rjavi sladkor je super za dodajanje malo okusa za vaše pijače. Dodam pol žličke za mojo skodelico čaja zdaj in potem.

Ampak problem z rjavim sladkorjem je, da zato, ker pogosto prihaja v tako velikem paketu, lahko kmalu strdi, preden končate paket. Ni v redu.

Da bi to preprečili zgodilo, dodate zaupljiv oranžne olupke v paketu.

Orange Peel Prežene oni nadležen molji In komarji

Še posebej, če živite v toplem podnebju (ali če je poletje, kje si zdaj), komarji in molji so verjetno na dan problem. Od trenutka, ko se zbudite do trenutka, ko greš spat, morate obranila naključnih napadov od plujejo žuželke, tako da ne boste dobili ugriznil.

In, fant, pa ti veš o tem, ko se je ugriznil!

In včasih se napadi ne ustavi, ko prideš v posteljo. Komarji - ki očitno nikoli ne spijo! - obdržati na prihajajo celo kot ste dremež.

Na srečo, lahko pomarančno lupino pomaga. Vse, kar morate storiti za to hack je postaviti lupino zraven vsakem oknu, kjer so znane komarji in molji, da vstopijo in čakati, da se jih odvrača s svojim vonjem.

Orange Peels lahko začnete Požari!

Ne, ne mislim, da ste spremenili v požigalca, ki gori navzdol stavbe s pomarančno lupino. Ampak, če ste kdaj na kampiranje in vi nimate lesa, s katerimi se začetek požara, lahko shranite dan.

"Ne bojte se, fantje. Ker sem prinesel moj zaupljiv pomarančno lupino! "

In potem lahko potegniti svoj pomarančno lupino in videti res super, kot ste uporabili, da bi dobili požar dogaja.

Orange Peel Spodbuja zdrave lase

Združite vode s pomarančno lupino pred odhodom čez noč.

Naslednji dan jo uporabiti v grivo odpraviti prhljaj in lahko spodbujajo rast las.

Orange Peel je boj proti Shoe Vonj

Smrdeče noge so grozne, kajne? Za namene tega člena, pa se pretvarjamo, da je ne bi kdo ima problem vonj čevelj. Naj se pretvarjamo, da je vaš partner.

Torej zaskrbljen - in odpora - si jih vašega partnerja grozno čevljev vonjem, da ste sedaj pripravljeni na linijo njegove čevlje s pomarančno lupino. To je malo v skrajnem primeru, ampak, hej - boste poskušali vse, da se znebite tega ogabnim vonjem.

In pomarančne lupine je res učinkovit. Vse kar morate storiti je, potresemo nekaj sode bikarbone na lupino pred zdrsom v notranjosti čevljev kršitelja čez noč. Lupina bo absorbirajo neprijetne vonjave, tako da vam ni treba!

Orange Peel lahko dejansko jedli

Morda ste že slišali nekaj kitajskih šepeta, da bi pomarančno lupino lahko porabijo. Vendar si nikoli verjel.

Do zdaj.

Ja, pomarančno lupino je užitno in prebavljivo. Ima zingy okus, vendar če se vam zdi ideja odvratne, zakaj ne bi to, kar Evropejci in ga pomočite v čokolado? To je čudovita poslastica!

Orange Peel je Fab House čistilec

Ali ste vedeli, da so čistila vsak dan gospodinjstvo dejansko posejana z grdo toksinov? Dejstvo je, da so med najhujšimi storilcev kaznivih dejanj, ko gre za našo izpostavljenost toksinom, ki lahko povzročijo alergije izbruhniti.

Med potencialno škodljivih sestavin v gospodinjskimi čistili so triklosan, ftalati in kvaterni amonij. Morda niste slišali za katero od teh, vendar nobeden od njih so tisto, kar lahko imenujemo dobro za vas.

Namesto tega, zakaj ne čistite s pomarančno lupino, povsem naravno pridelkov, ki jih je brez škodljivih snovi?

Vse kar morate storiti je, da zmešamo skupaj peščica oranžne lupine z nekaj skodelic organskega belega kisa. Naj zamrzne za približno teden dni, pred njegovo uporabo, da bi vaš dom sijaj. Deluje priboljšek!

Orange Peel more odstraniti Vodne madeže

Vodne madeže so tako nadležno. Ko se pojavljajo na vašem pohištva, vas bo morda nagnjeni k razmišljanju "oh bodo šli kmalu. Konec koncev, to je samo voda, kajne? "

Vendar ne. Ne bodo izginili. Razen, če jih rešili, bodo za vedno ostali.

Uporaba pomarančno lupino za čiščenje vodnih madežev stran je enostavna in učinkovita. Vse kar morate storiti je, dab nekaj lupine na madež in voila. Izginilo je!

Orange Peel naredi Vaš Garbage Vonj Sweet

Ok, smeti odtujitve vonj grozen. Seveda počnejo. Toda z dodajanjem kisa, da vas oranžne lupine, preden jih odvržejo v smeti bin, lahko dejansko narediti celotno bin vonj veliko slajše.

load...