10 očarljivih gentlemenjevih kretenj, ki bodo navdušili vsako dekle | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 očarljivih gentlemenjevih kretenj, ki bodo navdušili vsako dekle

10 očarljivih gentlemenjevih kretenj, ki bodo navdušili vsako dekle

Res je; je preprost in učinkovit način, da bi naredil vtis vsako dekle. Dejstvo je, da so deset preprostih načinov za wow koli dekle. In velika stvar je, da lahko vsak človek naučiti te učinkovite in prijetne poteze.

Pogosto, res je le preprosta gesta, ki ujame dekleta pozornost. Namesto jahti, Lamborghini ali masivno plače, to je malo stvari, ki jih počnete, da lahko dekle gredo šibka na kolenih. Torej, fantje, pa si oglejte na teh 10 očarljivih gospod kretnje, ki bo navdušila vsako dekle.

1. Poslušajte k njej in Poslušajte Her

Obstajata dva načina za najem dekle ve, da poslušate z njo: lahko postavljajo vprašanja, potem ko se je končala v pogovoru, ki se nanašajo nazaj na tisto, kar ona je pravkar govoril. Ali lahko vzdrževati očesni stik z njo.

load...

Stik z očmi je zelo pomembno za vsako dekle, saj vam kaže, da vas zanima, kaj ima za povedati. Za tistih nekaj trenutkov, je razvidno, da je vse, kar ste zaskrbljeni. Če so vaše oči otresanje od nje v telefon in na ta luštna natakarica, ki je pravkar šel mimo, ona se ne bo navdušena.

In ja, mi, dekleta, vedno vedeli, kdaj ste moti vroče natakarica. Čeprav ste poskušali zatrjuje: "Mislil sem videl nekoga, sem vedel."

2. Groom Yourself in poskušajo biti malo bolj Presentable Than A Cave Man

Imaš slab zadah? Ste prepovedali večino žensk.

Smrdljiva pod pazduho? Ja, ste prepovedali preveč.

Čeprav je napora, priložnostno, zanikrni in neurejeni videz je zelo v, je to še vedno izvaja na izračunano način, ki ga fantje, ki vedo, kako se je očarljivo. Glej, ko ženina moraš zajeti vse osnove. To pomeni, da je treba očistiti zobe, umijte lase, očistite brado in tuš dnevno. Veseli nas, da vam je všeč brado, vendar smo tudi cenimo nekaj truda, da ste v bistvu malo bolj spodobno kot Cave Man.

load...

3. Kompliment Her

Girls ljubezen komentarje. Mi uspevajo na njih. Če ste tip človeka, ki je v resnici pomeni s svojimi pohvale in jih rokah enkrat na leto, mi ne bo všeč. Ste v bistvu bo enotna za zelo dolgo časa.

Dobra novica je, da je deliti komplimente enostavno! Čeprav Moraš biti previden. Kot, nam ni všeč čudne komplimente, kot so: "Videti si kot moja mama. Oh, ne skrbi. Moja mama je bila osupljivo. "

Um. V redu?

4. Ignoriraj telefona

Ko ste s svojo punco, ne bi smel nihče drug važno. Delo ne bi smelo biti pomembno, in tvoj najboljši nogomet / pivo kolega vsekakor ne bi smelo biti pomembno. Torej, vam predlagamo, da si vklopite telefon izklopljen ali šele prezreti. Nič ni slabše, kot gre ven s fantom, ki je g priljubljeni in mora odgovarjati na besedilih vsakih pet minut. Dolgočasno in Neupečatljiv. Razumem? Dobro.

5. Make Her Feel na enostavnost

Kdaj vzeli dekle ven na prvem zmenku in je z njo neprijetno tako, da ji je nerodno tiho zdravljenja? Kaj pa takrat, ko se je dekle ven in jo nato omamljene s pogovorom o svojem interesu na serijskih morilcev?

To je vtis nikogar. Namesto tega, dekleta, morate biti sladek in prijazen okoli nas. Želimo, da se počutijo udobno in sproščeno okrog fantov. To pomeni, da cenimo temeljnih dejanj viteštva in prijaznost. Ne stoj tam, narediti nekaj lepega!

6. Ne monopolizirati pogovor

"Zato sem to danes, potem pa sem, da je, potem pa sem to prodal in potem sem naredil X vsoto denarja, nato pa hahah moj prijatelj prišel smo napili in hahah smo Samoportreti na streho, nato pa sem imel veliko mačka in takrat in takrat in takrat. "

Dekleta ne cenim, ko fantje prevladujejo pogovor. Želijo, da se jih vključi, in lahko to storite tako, da postavljajo vprašanja. Povabite jih v, izvedeli o njenem življenju. Pogovorite se z njo, ne na njo.

7. Vprašajte za mnenje in Pokaži svoje iskreno zanimanje

Najhujši tip človeka, je človek, ki ve vse. Tip, ki nikoli ne zastavlja vprašanja, ker ve vse, kar je treba vedeti. On je v bistvu Hercules, Einstein in Homer Simpson vse zavito v eno.

Šarmanten fant, pa je tisti, ki sprašuje dekleta vprašanja. Želi njihove nasvete in mnenja o stvareh, ker jih upošteva nasvete in mnenja. Radi te vrste fanta. Je ace.

8. Ne Prisezi

Ok, seveda lahko prisežem enkrat ali dvakrat. Ampak ne leglo pogovor z Psovka obremenjeno tirades. Ker, da ji ne bo navdušila - bo to samo prestrašil njo. Prestrašili njo. Bi rad to naredil? Boste to storili, vendar ne boste nikjer dobili z datumom.

Preprosta gesta je, da je občutljiv okrog nje. Naj bo vaš glas, da CUSS besed na premijo, in jo vključi v pogovor, ki je povsem nesporna. Noče slišati svoje verske in politične rants; ona želi, da bi gospod.

9. Spoštujte Her

Ženske so vaši enakimi, v redu? Niso vaši vrednih in manjvrednih. Torej nas obravnavajo enako.

Glej, problem je veliko fantov, je, da imajo to čudno čip na svoji rami, da ženske so dobili preveč močna. Nočejo priznati prispevke žensk na tem svetu. Oni so proti feministični in obtičal v preteklosti s svojimi seksističnih šal in surove nevednosti. Če želite narediti vtis na dekle, boste morali, da ji pokazati nekaj spoštovanja.

10. Odprite Up

To je zelo preprosta gesta, ampak tisti, ki je večina fantov izogibali, verjetno zato, ker je le preveč prekleto težko človek odpreti in biti iskren o sebi.

Seveda, lahko baring dušo je težko, ampak s tem, da ste se nam kaže, da nam zaupate. Radi imamo, da. Kaj nimamo radi, ko fantje blizu in da je vse do sebe. Ni v redu.

Kako očarati dekle? Ali imate druge nasvete?

load...