10 okuženih in groznih dejstev o lepoti, o katerih morate vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 okuženih in groznih dejstev o lepoti, o katerih morate vedeti

10 okuženih in groznih dejstev o lepoti, o katerih morate vedeti

Dolžine, da bodo nekateri dekleta gredo za dosego lepota ne pozna meja, tako, tako dolgo, kot ste že jedli, se glasi na nekaj več o najbolj čudnih in grossest lepotnih tretmajev, tako preteklih in sedanjih izvedeli:

1. Kaj pa ptic kakanje obraza za začetek?

Za svežo in sijočo kožo, nekatere dame masaža ptičje iztrebke v njihovo kožo. Ta obravnava, ki prihaja iz Japonske, gre se za madeže s ptičje ritko in ga zapuščajo suha. Verjetno je zdaj na voljo v lepotnem salonu blizu vas!

2. Kaj pa kreme za obraz posteljice?

Madonna se govorice, da je velik oboževalec je kreme za obraz, ki je narejen iz ovčjega posteljice. Očitno je izmišljotina izboljšuje metabolizem, izboljšuje polt in pospešuje regeneracijo tkiva.

load...

3. Ribe pedikura

Garra rufa ribja pedikura, so pravzaprav zelo učinkoviti in so priljubljena v mnogih državah po svetu. To je riba mi smilijo s tem zdravljenjem. Kako bi želeli, da grizljati proč odmrlo kožo na nekoga noge?

4. Krvi poganjkov pijavke 

Naj nekaj sluzaste malo krvi poganjkov se bašejo s krvi in, v skladu z Demi Moore, bo razstrupljanje kri. Leech terapija je bila približno za stoletja, vendar je večina ljudi je na idejo, nekje okoli srednjem veku!

5. Roadkill šminka in milo

Ne mislite, da ste varni v nespecializiranih izdelkov bodisi! Veliko kozmetičnih izdelkov, kot so šminke in mila vsebujejo sestavino, imenovano loja, in loja je narejena s kuhanjem se živalska trupla ali, z drugimi besedami, Loj je maščoba iz goveda. Kje so proizvajalci dobili te trupel? Zakaj ne iz laboratorijev, živalskih vrtovih in, ja, Roadkill, seveda. Zakaj jih uporabljajo te sestavine v kozmetičnih izdelkih? Ker so te sestavine poceni, ne zato, ker so boljši kot na rastlinski osnovi. Torej, zdaj veste, kaj bi lahko dajali na svoje telo!

load...

6. Bull seme moških las naprava 

Ne bik... Je frizerski salon v Londonu, ki ljudem ponuja možnost, da seme sveže Bull, pomešan z izvlečkom protein bogat rastlinski, masirati v laseh.

7. Pazi za podgane v laseh

Tukaj je čudno lepoto dejstva iz preteklosti. Leta 1800 je bilo v modi za dame sodišča, da imajo zelo veliko las, kot so Marie Antoinette. Težava je bila, da niso imeli hairspray takrat, tako da se uporablja mast, da se stvari na svojem mestu. Ko so šli v posteljo ponoči, nekatere ženske nosile kletke po laseh, ker drugače bi vsi, ki masti privabljajo podgane, za pozno ponoči Košček.

8. Polž sluzi losjon za kožo

Nekateri kozmetični izdelki vsebujejo sluzi, pridobilo iz živih polžev. Izločanje polž je dejal, da ima močne lastnosti, kot so zmanjšanje znakov staranja in boju proti aknam.

9. Royal rdeči lasje barvanje

Tu je še en pedikerska iz preteklosti, da bi se izognili. Med drugim, prvi je bil znan po svojem rdečimi lasmi Queen Elizabeth. Njene ingver ključavnice niso naravne, čeprav so bile ustvarjene z domačo mešanico svinca, apna, žvepla in vode, mešanico, ki je povzročil tudi slabost, glavobol in iz nosu krvavite.

10. Jejte Noge prašiča za mladosten videz kože

To je še en anti-aging zdravljenja, ki se je začela na Japonskem, vendar se je zdaj še dodatno razširila po vsem svetu. Menijo, ki ga nekateri, ki jedo, kolagen bogat, bo kasačev prašiča prežene gube in prinašajo sijaj vaših las. Dober tek!

Ali veste, nekatere druge čudne in bruto lepoto dejstva?

load...