10 pozdravlja tvojo punco - ženska obupno želi slišati (nasveti za moške) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 pozdravlja tvojo punco - ženska obupno želi slišati (nasveti za moške)

10 pozdravlja tvojo punco - ženska obupno želi slišati (nasveti za moške)

Iskreno čestitam so eden izmed najlažjih in najbolj učinkovitih načinov za dajanje v najem osebi vedeti, da skrbi za njih, ampak včasih, ko smo v odnosu, smo dobili iz navado najem naše partnerje vedeti, da cenimo, kako so videti, ali koliko imamo radi stvari, ki jih storijo. Moški so najhujše za to. Te so ponavadi domneva, da njihovo dekle ali žena ne ve, kako se počutijo, da niso vedno tako dobri, dajanje svoje občutke v besede. Poslušajte fantje! Vsakdo ima rad pat na hrbtni občasno, celo svojo ženo ali punco, zato preverite teh deset pohvale, da je vaš partner prav boleče, da slišim od vas.

1. Wow! To je bilo super!

To lahko velja tudi za veliko lazanje ali noč strasti, vendar ne samo pustiti vse čudovite stvari, ki jo počne za vas, samo mimo odkomentirati naprej. Torej, njena lazanje vedno odličen okus. To še vedno ni opravičilo za to ob samoumevno in ne prikazuje prišel zahvalo za ves trud ki ga je vložila v to, da je za vas.

2. Ne bi spremenili eno samo stvar o tebi

Nihče ni popoln, vsi vemo, da je, ampak kaj pa ji je povedal, da je kot nalašč za vas je? Dekleta se lahko precej obesil o svojih majhnih nepopolnosti in osebnostnih lastnosti, in ona se ne zavedajo, da jih imate radi toliko, kot vam je všeč vse, kar je ostalo za njo. Povejte ji, da jo ljubim, tako, kot je je, ker je to eden od komplimentov ona umira slišati.

load...

3. Si videti čudovito

Zgledaš fab, si poglej vroče... Izbrati svoje besede tukaj, vendar ne pozabite povedati svojo punco ali ženo, ki je še vedno izgleda super za vas. Spomnite ji, da je še vedno videti kot fantastično danes, kot dan, ki si jo srečal, in da je še vedno dobil, kar je potrebno za vas. To bo počutila veliko o sebi in se počutila varno.

4. Všeč mi je način, ki ste ga storili lase

Vsakdo šale o tem, kako možje in fantje ne opazijo, ko je njihovo dekle ali žena novo frizuro, ali je nosila ličila drugače, ampak resno fantje, ne bodite pozorni! Ona si želi, da radi spremembe ona naredi za svoj videz in to je pomembno, da se ji je, da opazite. Ne samo da jih ignorirati; kompliment ji, če ima lase oblikovano drugače.

5. Ljubim svoj stil

Dame radi svojo obleko, tako da bi bilo dobro, da se obvestilo o njenem pomenu slogu preveč. Če jo ljubiš v določenem obleko, nato pa povedal, kako super izgleda v njej, vendar ne pozabite, da ji kompliment na novo obleko, kot tudi. Ne pozabite, to ni samo oblačila, ki se odloči; je, kako se postavlja skupaj z obleko, ki omogoča njen občutek za stil edinstveno.

load...

6. Vem, da lahko to storite

Pohvale se ne gre samo za božal ego osebe; so tudi o krepitvi osebe samozavest. Ko je gor tvoja žena ali dekle za promocijo, ali pa, da se na veliko nalogo, ji dati spodbudo z dopolnitvijo njo, in ji povedal, da imate zaupanje v njo. Medsebojna podpora in spodbuda so del tega, kar bi za uspešno zvezo.

7. Všeč mi je način, da lahko vedno me presenetijo

Nihče ne želi, da mislijo, da so dolgočasni, da pove svojemu partnerju, da se še vedno lahko preseneti boste tudi ji povedal, da se še vedno najdejo ji zanimivo in da ni nič dolgočasen o njej sploh. Dolgčas je vedno malo nevarnosti v dolgoročen odnos, vendar s tem kompliment, lahko dajo svoj um na počitek, ki jo je danes, kot je zanimivo še imel, tako kot vedno.

8. Si me tako ponosna

Nagrajujejo dosežke dekle in ji povedal, kako ponosen nanjo ste. Ona se bo počutil bolj ljubil in cenjeno, če ji povem, da ste ponosni na njo in stvari, ki jih počne. Spodbujajte jo v svojih ambicijah in njenih sanj, toliko kot ona brez dvoma vas spodbuja, in boste tako postali boljši ljudje skupaj.

9. Kako skupaj z vami je bila najboljša stvar, ki sem jo kdaj naredil

Vsaka ženska bo razveselila novica, da ima njen mož ne obžaluje. To je kompliment, ki pravi, da veš, da je dobro odločitev in da ni nihče drug na svetu, ki lahko nadomestijo damo v vašem življenju. Kdo ne bi bil vesel, da slišim, da je?

10. Ni mi mar, kaj kdo drug misli

Ta ne sme zveni kot kompliment, vendar ste povedali svojo punco ali ženo, da je njeno mnenje, da šteje, ne kdorkoli drug. To pomeni, da ji zaupate in da je na prvem mestu, in to je samo način, da bi moralo biti.

load...