10 preprostih nasvetov o tem, kako biti najbolj romantičen fant | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 preprostih nasvetov o tem, kako biti najbolj romantičen fant

10 preprostih nasvetov o tem, kako biti najbolj romantičen fant

Obstaja določena vrsta ljudi, ki se radi pritožujejo, da romance je mrtev in to je krivda vseh žensk, zaradi feminizma in prizadevanje za enakost spolov. Te vrste fantje niso tema tega članka, čeprav so ti ljudje lahko še naprej kartonom in potem se sprašujem, zakaj ne imeti izpolnjujoče odnose, da so vse želje. Nasveti, ki sledijo, so za tiste veliko fantov, ki resnično radi svoje druge pomembne, vendar ugotavljajo, da je težko priti do izvirnih idej, da pokažejo svojo ljubezen; zato je tukaj nekaj preprostih romantičnih nasvetov in idej, ki jih ne more iti narobe. Berite naprej, če ste eden izmed njih.

1. "Pravkar sem poklical reči ljubim te"

Resno, ne obstaja ena oseba na tem svetu, ki ne bi radi slišali, da so ljubljeni. In kaj je boljši način, da izrazijo svoje ljubezni, kot pa to nepričakovano? Pokliči jo v pisarni in ji povedal, kako zelo jo ljubim, to je tako enostavno, kot da. To je lahko precej zapleteno, če ona je zelo zaseden natanko v tistem trenutku, potem pa lahko samo njo besedilo.

load...

2. Presenetite jo z okusnim prigrizkom

Medtem ko smo na temo napornem dnevu v pisarni, še ena stvar, ki jo lahko naredite za svoje dama je, da imajo nekaj sladkega dostavljena z njo sredi dneva. Saj veš, kako je, ko je veliko dela, bomo morda celo pozabil jesti, tako okusen prigrizek bo prišel prav. Tudi če ona dieto ali teže gledal, si lahko zamislite nekaj zdravega preveč, kot malo košaro sadja in jagode, na primer. Uporabite svojo domišljijo in bodite ustvarjalni!

3. Načrt nepozabno obletnico

To je žalostno, ampak smo le redko imeli časa in energije, da organizira obletnice. Morda mislijo, da nam ni mar, ampak pošteno, bi vsaka punca všeč, če jo je presenetil in pripravili lepo praznovanje vašega odnosa. To je eden od tistih romantičnih potez, ki lahko traja nekaj načrtovanja, vendar je vsekakor vredno. Lepih trenutkov bo vedno ostal z njo, kot čudovite spomine.

load...

4. Ali opravila

Vemo, da ste že naredil nekaj opravil in vaša gospa ga zagotovo ceni, ampak si predstavljam, kako lepo bi bilo, če se je zbudila v petek zjutraj, načrtuje stvari za početi, kot narediti perilo, očistite kopalnico, in potem ona ugotovi, da ste že vse počne. Da, čiščenje kopalnice lahko zagotovo romantična poteza. Konec koncev, skrivnost pa romantično je, da lahko, da si dal v čevlje svojega ženski, niti za trenutek.

5. Samo poglej v oči in jo poljubil

Včasih je potrebno, da si dama, da topel občutek romantike je videti v njenih očeh in jo objel. Stik z očmi je zelo pomembna v vsakem dovršenem odnosu in tako je fizični stik, da ni nujno, da je ljubljenje podtekst. Ravno nasprotno, bi te preproste poteze kažejo, dekle, ki vam je všeč, vsak košček od nje, in ti, kot kaže svojo ljubezen in skrb za brez posebnega razloga, samo zato, ker je tvoja punca.

6. Bodi tam za njo

Kadarkoli ona doživlja veliko spremembo v svojem življenju, kot je sprememba kariere ali ima otroka, se je za njo in se prepričajte, ona to ve. Pokaži ji svojo podporo, in, kar je še pomembneje, da dokaže s svojimi dejanji. Dejanja govorijo glasneje kot besede, veš.

7. Posvetite en cel dan, da ji

To pomeni, da pustiš, da stori vse, kar si želi in delaš karkoli potrebuje gre okoli hiše. Ste verjetno lahko predstavljate, kako velik je občutek, da ima en celoten dan sprostitve in razvajanja brez pridobivanje teh nadležnih motenj in opomnike, da mora večerja se kuha, je potrebno perilo je treba narediti, ali pes potrebuje hojo. Ali vse te stvari za njo na ta dan in zaslužil duševno medaljo kot najbolj premišljen in skrben človek na svetu.

8. Bodi gentleman

Tukaj je skrivnost - tudi najradikalnejši feministična rad, da se razvajati in obravnavajo kot dama od časa do časa. Če želite, lahko to menijo, igro vlog (še posebej, če je res tvoja punca neomajen feministka). Torej, je gospod za dama in odprta vrata za njo, plačati račun, ko ste jo vzeli na večerjo, in poljubil roko. Poslušati, ko govori, in ne poskušajo rešiti vse svoje probleme, samo poslušaj.

9. Pazi nase

To pomeni, da se prepričajte, da ste videti vaš najboljši okoli nje. Vam je všeč jo videti dobro okoli sebe, kajne? No, zato pa je. Oddajanje sami iti, je nekaj, kar se včasih zgodi, da moške in ženske v dolgoročno razmerje. Poskusite se upreti - to je res romantično poskusiti in vedno videti (in vonj) dobro za njo, tako kot ste to storili v začetku svojega razmerja.

10. Cvetje, darila in premišljen romantične presenečenja

In ja, seveda, skoraj vse ženske radi rože, darila in romantičnih presenečenj, zato ni nujno, da bi morala biti over-the-top drago. Tudi lastnoročni ljubezensko pismo ali pesem, prinesel svoj dama skupaj s svojim zajtrkom v postelji zjutraj bo njen dan. Samo biti ustvarjalen, jo vprašam, kaj ima rada in ne čakati, dokler njen naslednji rojstni dan. Darila in cvetje podane brez razloga, so vedno najbolj zapomnili.

load...