10 presenetljivih koristi poljubljanja, za katere nikoli niste vedeli | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 presenetljivih koristi poljubljanja, za katere nikoli niste vedeli

10 presenetljivih koristi poljubljanja, za katere nikoli niste vedeli

Ne mislim, da je treba iti v podrobnosti o tem, kako super poljubljanje je. Saj veš, kako čudovito je, in vemo, kako neverjetno je. In ker je tako super, smo samo radi poljubiti.

Toda ali ste vedeli, da je poljubljanje tudi prihaja z veliko koristi za zdravje preveč? Kot tudi intimnosti in ljubezni, smooching s svojim partnerjem ima celo vrsto neverjetno koristi, ki jih verjetno niti ne poznajo. Torej, za branje naših 10 presenetljive koristi poljubljati nisi nikoli vedel, pred oprijemalne drži svojega partnerja in mu povedal, da gubo za bolj zdrav si.

1. Poljubljanje lajša bolečine

Mi vsi sovražijo bolečine. Bolečina je zanič.

Toda poljubljanje? Ja, imamo vsi radi poljubljati! Poljubljanje je čudovito.

Velika stvar je, da zato, ker poljubljanje javnost adrenalina v telesu, lahko dejansko olajša bolečine ste občutek. Na primer, če imaš glavobol, dolg smooch z moškim lahko dejansko pomaga, da bi zadušilo bolečino. Torej, namesto k zdravniku, zaklepanje ustnice s svojim partnerjem, namesto.

load...

2. Poljubljanje lahko prepreči votline

Votline lahko zelo off-dajanje, ko smo poljubljati nekoga, ki je dobil polna usta njih. Ew. Toda ali ste vedeli, da lahko poljubljanje dejansko preprečuje razvoj votlin? Čeprav poljubljanjem se lahko prenese na nekaj res grdo kalčkov - kot je gripa - pa prehaja tudi na kupe sline, ki pomaga, da se znebite bakterij. Torej, če ste pozabili očistiti zobe danes, vprašajte svojega moškega, da vam poljub.

3. Poljubljanje spodbuja povezanosti

"Poljub tesni dveh duš za trenutek v času,« - Levende Waters.

Prednosti poljubljanja iti dlje kot samo užitek. Poljubljanje je čudovito, ko gre za krepitev naše odnose. Pari, ki ostanejo skupaj dlje, se nagibajo k poljubi bolj pogosto. Če vi in ​​vaš partner gredo skozi težko obdobje, ne moremo misliti bolj popoln protistrup kot delitev še nekaj trenutkov na drug drugega ustnic. To je neverjetno, kako lahko skupaj poljubljanje da si tako občutek.

load...

4. Poljubljanje vas osreči

Občutek modro? Potem Bora up! Nič počutimo srečnejši kot trenutek intimnosti z moškim smo zaklad, in dolgo smooch javnost dovolj endorfini (vesel hormoni), da nas veseli, za preostanek dneva. Samo Ščepec navzdol hrbtenici, da se počutite, ko poljubljanje je pogosto dovolj, da se boste počutili srečnejši, če ste imeli težak dan v službi, si privoščite poljub za dvig vaše žganja.

5. Poljubljanje Povečuje samozavest

Še eden od bajen prednosti poljubljanje je, da lahko poljubljanje se boste počutili zelo samozavestni. Res, dobro jutro poljub od vaše ljubljene je dovolj, da se boste počutili privlačen in samozavesten za preostanek dneva. Vsakdo, ki se zbudi v poljub zjutraj je impelled, da gredo na delo z "dobili-go" odnos, ki vidi jim uspešnejši. Konec koncev, če se počutite hotel, ki ga najbolj vročih človek na svetu (tvoj fant!), Se počutiš, kot da si lahko na svetu. Se počutite udobno s tem, kdo ste in vaše ravni esteem gredo skozi streho.

6. Poljubljanje zmanjšuje stres

Kot smo že omenili, lahko poljubljanje boste počutili srečnejše. In ko se počutite srečni, se boste počutili manj poudaril. Na ta način, poljubljanje pripomore k zmanjšanju stresa. Bravo za matematične odbitkov!

Raziskave so namreč pokazale, da ko smo poljub, imamo večje raven oksitocina v našem telesu. V primeru, da ne veste kaj oksitocina (kdo?), To je kemikalija, ki nam pomaga, da se sprostite. Torej, če imate vrsto dan, ki omogoča, da želite trgati partnerjevo glavo, lahko tako pomiriti sami po puckering do pred ognjem. Boste manj pod stresom, in povedal, med seboj se ljubite med seboj bo tudi pomagalo zmanjšati stres v nobenem trenutku ne na vseh.

7. Poljubljanje povečuje svoj imunski sistem

Naslednja eden od velikih zdravstvenih koristi poljubljanje je, da krepi imunski sistem. Naš imunski sistem je tako zelo pomembna za naše splošno zdravje; pomagajo naša telesa za boj proti off virusi in bolezni, in brez močnega imunskega sistema, smo bolj nagnjeni k zbolel z večjo frekvenco. Poljubljanje lahko dejansko okrepiti naš imunski sistem, s posredovanjem kalčkov iz njegovih ust z vašim. To zveni zelo hude, vendar so ti mikrobi pomaga vaš imunski sistem okrepite.

8. Poljubljanje Can Get Your Face v formi

Skrbi, da so vaše obrazne mišice ni tako napeta, kot bi si želeli, da bi bili? Potem Bora up! Študije so pokazale, da je živahna make-out sej pomaga pri oblikovanju naše jawline in vratu, saj ko smo poljub delamo naše obrazne mišice. Velika stvar je, da je, v nasprotju z normalno vadbo seji, sploh ne počutite izčrpane! Namesto tega se počutimo, kot da smo lahko nadaljevali poljubljanje večno.

Torej, da bi dobili vrezane jawline kot Angelina Jolie je, poljubi svojega moškega bolj pogosto!

9. Poljubljanje Burns kalorije

Ok, poljubljanje ne gorijo toliko kalorij, kot je tek na tekočem traku ne, vendar pa se lahko uniči do 6 kalorij v eni minuti. Radi zvok, ki, in prepričani smo, da vam preveč. Torej, če se počutite, kot da ste imeli malo preveč vina noč prej, praznovanje s poljubljanjem prva stvar zjutraj! Vsi tisti, vina povzroča kalorij bo šla v nobenem trenutku ne na vseh.

10. Kissing Can Make You Look mlajši

Še eden od bajen zdravstvene koristi poljubljanje je, da lahko, da ste videti mlajši. Ta je pravzaprav prihaja skupaj z veliko tistih, ki smo jih že razpravljali. Glej, ko boste spali kalorij, lahko na koncu videti mlajša. Prav tako, če imate močan in zdrav imunski sistem, lahko vaše telo boj off potencialno izčrpavajoče bolezni, ki lahko vam starosti hitreje.

In ko poljub, si delate svoje obrazne mišice, kar pomeni, da ste poostritve obraz. Tukaj prednost je, da ste odganja vse grdo linije in gube, vodenje vaš obraz napeta in v formi. Na ta način boste ostali videti mlajši, in v zameno boste počutili srečnejše.

Zato mislim, da je ključ do ostal mlad, zdrav in srečen s poljubljanjem bolj pogosto. Ali življenje svetovanje res obrnilo na bolje, kot da?

Ali ste vedeli, druge zdravstvene koristi poljubljati?

load...