10 presenetljivih skrivnosti disneylanda | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 presenetljivih skrivnosti disneylanda

10 presenetljivih skrivnosti disneylanda

Načrtujete potovanje v Disneyland? Odkar je bila odprta leta 1955, je Disneyland bilo mesto magije za otroke vseh starosti. Od srčkano vila princesa jezdi na strašnejši roller Coasters, najsrečnejši kraj na svetu je bil pritegniti milijone družin že več kot petdeset let. Toda magično kraljestvo še vedno ima nekaj skrivnosti, in tukaj je deset od skrivnosti Disneyland, ki ga morda ne bo znano, o:

1. Dlake niso dovoljeni

Do leta 2000, je bilo treba čisto obrit vsi zaposleni v Disneyland. To je bilo zato, ker Walt Disney želel njegovo osebje videti tako daleč od stereotipne, bradati podobo pustni delavca, kot je mogoče. Park sproščeno pravilo marca 2000 in zdaj so dovoljene zaposleni s športom brke. Še vedno brez brade dovoljeno, čeprav.

2. Disneyland blizu igrišča

Uvodni dan Disneyland leta 1955 je bila katastrofa. Fontane vode ni delalo, je bil asfalt še vedno mehka, tako ženske pete potopil vanjo, in do konca dneva polovica vožnje je prenehala delovati.

load...

3. Pojdite proč zelena

Ti se ne bi smel videti ničesar ne-čarobno v čarobno kraljestvo in delajo vse, kar lahko, da se prepričajte, da ne. Če pogledate po parku, vse, kar ni posebej privlačna, kot so ograje in smetnjakih, so vse pobarvane v posebnem senci zelenih, ki je znan kot "go-away-zelena", ki je namenjen v ozadju zbledele.

4. Veliki brat vas opazuje na Disneyland

Ti so pod stalnim nadzorom v Disneyland, od kamer po vsem parku in nekaj posebej imenovanih delovnih skupin. Poleg tega, da pri običajnih varnostnih razlogov, je nadzor na Disney izdelana za vzdrževanje parkov bolj bele kot belo sliko. Iščeta za uživanje drog, utripa in druge vrste podobnega, "nemoralno" obnašanja.

5. Obstaja samo eno mesto, kjer lahko kupite alkohol

Disneyland je brezplačna alkohol, razen če veste, kje je en skrivni bar v naselju, in moraš imeti kup denarja, da se v to. Obstaja skrivnost člani VIP jedilnico klub, ki se imenuje Klub 33, ki so skriti za zeleno vrati v New Orleans trgu Disneyland je, kjer lahko dobite pijačo. Obstaja pa deset let čakalni seznam, da postane član in letna članarina 10 $ 000.

load...

6. Spomini na Walt Disney

Obstajajo sledi Walt Disney, po vsem parku. Telegraf na železniški postaji New Orleans je s klikom iz Disney govor iz otvoritvene dan v parku in ob upoštevanju vedno ostane na v stanovanju Walt Disney, nad gasilskega doma na Main Street, kot stalen opomin prisotnosti Walt Disney je v parkirati.

7. Obstajajo divje mačke v Disneyland

Disneyland je uspešno populacijo divjih mačk. Daleč od tega odvrnili mačke, park dejansko jih spodbuja, saj obdržijo prebivalstvo glodalcev navzdol. Ne boste videli mačke v dan, čeprav, ker imajo svoje zasebne območja, da se sprostite in za pobeg iz dnevne množice.

8. Lahko sedi na sedežu Walt Disney

Walt Disney je prišel s svojo idejo o tematskih zabaviščni park, medtem ko je sedel na klopi v parku, gledal njegove hčere igrati. Dejanski klop, ki je sedel na takrat se sedaj nahaja na glavni ulici v Disneyland.

9. Mogel biti pravi duhovi v Haunted Mansion

Več kot ena oseba je razpršena pepel ljubljene v Haunted Mansion. Tako zelo, da je Disney posebno nevarnimi snovmi ekipo v pripravljenosti za zaprtje vožnjo in čiščenje, ko se to zgodi.

10. Obstaja košarko znotraj Matterhorn

Matterhorn Mountain v Disneyland je bila zgrajena za hišo z bobom toboganu, ki teče okoli zunaj nje. Inside, čeprav je bil velik odprt prostor levo in po glasovanju s strani zaposlenih, je prostor, napolnjen s popolnoma opremljeno košarko za osebje za uporabo.

Ali veste, nekaj drugih zanimivih dejstev o Disneyland? Katere druge skrivnosti o Disneyland želite dodati na ta seznam?

load...