10 razlogov, zakaj dekleta ljubijo cvetje toliko | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 razlogov, zakaj dekleta ljubijo cvetje toliko

10 razlogov, zakaj dekleta ljubijo cvetje toliko

Ko razmišljam o tem, rože niso veliko darilo, so? Pogosto so močno precenjeno, še posebej okoli Valentinovo in skoraj takoj, ko si jih je dala v vazo, začnejo venenje! Kljub temu, da večina deklet še vedno radi prejeli cvetje in še vedno razburjen, ko cvetje pojavi ob njihovi vratih nepričakovano. Torej, kaj je to, da dekleta ljubijo toliko o cvetja? Vsakdo bo imel svoje odgovore na to vprašanje, ampak tukaj so deset razlogov, zakaj mislimo, da so rože čudovito darilo za sprejem.

1. So romantični

Cvetovi so tako romantično in morda je to zato, ker nas spominjajo na porokah in drugih veselih dogodkih. Ne glede na razlog, vsakič, ko človek kupi svoje dekle rože, veš, da bodisi je naredil kaj narobe, ali pa je romanca v zraku. Tam je tudi nekaj zelo luštna o velikem Butch fant kupujejo precej, Poslastica cvetje in da samo prispeva k romantično občutek cvetja.

2. Imajo vonj krasen

Cvetje zapolniti prostor z lepim vonjem, ki bije vonj osvežilec koli dan! Ne glede na vreme je kot na prostem, vonj svežega rezanega cvetja misliš sončnih dni na vrtu, počitnice v državi, in lenarjenju v lepem zelenem travniku. Vonj cvetja je zelo koristno za maskiranje vonj pice sinočnji ali včerajšnji telovadnice vrečko še niste odpakirali tudi.

load...

3. So tradicija

Obstaja toliko tradicija za dajanja cvetja preveč. Tvoj oče kupil rože za mamo, tvoj dedek kupil rože za babico. Dejstvo je, tradicija ljudje kupujejo rože za ljubezen svojega življenja sega stoletja. Vsakdo kupi cvetje v znak ljubezni ali prijateljstva in se ponavadi kupujejo le cvetje za ljudi, ki jih resnično zanimajo.

4. So srečni!

Ali ste že kdaj videli žalostno videti cvet? No, v redu, tako da venenje rože morda ni videti tako zelo vesela, vendar sveže cveti vedno videti tako svetla in vesela. To je skoraj tako, kot so jih prinesli sonce v zaprtih prostorih z njimi in velik šopek najlepših rož vedno naredi želite nasmeh.

5. Ne hit svojega obseg pasu, kot so čokolade storiti

Še en razlog, da se radi rože je, da so en kos razvajanja, ki vam ne bo kasneje žal. Od dveh stebrov majhnih romantične geste, čokolade in cvetje, to je samo rože, ki jih lahko resnično uživate brez občutka krivde okoli.

load...

6. So tako "v tem trenutku"

Rože so tako neposredni, in da je del njihove čar. Nimajo nobene praktične uporabe na vse in da ne bo trajala zelo dolgo, vendar pravijo, prav zdaj, v tem trenutku v času, ljubim te. Kaj bi lahko bilo bolj smiselno, kot nekaj, kar nima druge možnosti uporabe, kot posredovanje misel v tem trenutku? Ne poslušaj, kaj nekateri ljudje pravijo, cvetovi so zagotovo ni zapravljanje denarja.

7. So žensko

Precej, Poslastica, malo krhka in zelo lepa. Cvetovi so tisto, kar večina ljudi misli, da je beseda žensko sredstva. Morda je pravi razlog, da dekleta ljubijo cvetje toliko, da jim je všeč, da mislijo, da rože izražajo svojo osebnost in svoj lepoto. Ko človek kupi dekle sladko, sveže cvetje, je to verjetno najboljša oblika laskanja bi lahko bilo.

8. So samo lepo gledati

Morda ne bi veliko smisla za moške, ampak za ženske, cvetovi so le lepe stvari pogledati. Dekleta, kot so občudovali naravne lepote cvetov, vonj, in nežni vzorci venčnih listov. Skoraj lahko ustavi čas za nekaj časa in pozabi vse svoje težave, medtem ko sedite in se sprašujem, na lepoto cvetja.

9. So vas spomnil, zakaj ste jih prejeli vsakič, ko pogled na njih

Zelo prisotnost cvetja v sobi bo spomnil na dekle točno kdaj, kako in zakaj jih je prejela. Če je večer pred prejela cvetje, ki je videti na njih bo naslednji dan prinesel spomine na to čudovito romantično večerno poplave naravnost nazaj. Rože so prepričani ogenj način za tip, da bi dobili dekle, da ga zapomniti.

10. Ker je vsako dekle zasluži cvetje

Natančen razlog, zakaj dekleta ljubijo cvetje sploh ni pomembno; ker je pravi razlog, da so rože tako priljubljena darilo je, da se dekle nekaj posebnega. Ni važno, če so obirajo ročno iz vrta, kupil v trgovini, kot je padlo na pamet, ali pa ga naročite po pošti dostavi; vsako dekle si zasluži, da prejme šopek rož enkrat v nekaj časa.

load...