10 razlogov, zakaj je neverjetno biti dekle | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 razlogov, zakaj je neverjetno biti dekle

10 razlogov, zakaj je neverjetno biti dekle

Moški mislijo, da imajo vse posejana gor, s svojimi mišicami, strojev in mačizem, potem pa, da ne vedo, kaj manjka. OK, tako da so nekatere neprijetnosti, ki imajo dekleta, naj pripravi, vendar pa je na tisoče razlogov, zakaj je tako čudovit, da je dekle! Biti ženska je preprosto super, tako da jedo vaše srce fantje, tu je samo osem od stvari, dekleta imajo, da ne boste:

1. Girls dobili uporabljati ličila

Če človek zbudi išče grobo, nato pa si bo pogledati grobo ves dan. Dekle lahko zbudiš videti slabše za obrabo in, v nobenem trenutku ne na vseh, videti tako sveže, kot vrtnice ali marjetice, in pripravljeni za ta dan. Še več, deklica ima na izbiro, kako ona želi videti, zahvaljujoč ličila, ampak človek ima samo živeti s tem, kar je dobil.

2. Dekleta dovoljeno jokati

Dekleta nimajo zaostanke ups o Pustimo čustva pridejo ven in jim je dovoljeno jokati, kadar koli in kjer koli želijo. Ni stekleničenje vse gor, samo da izgledajo odlično, lahko dekle jokati, ko je vesel, žalosten ali pa samo navaden preobremenjeni s čustvi.

load...

3. Dekleta lahko prilagodijo svojo višino, ki ga nosi visoke pete

Še ena prednost, da dekle, je, da lahko ženske nosijo visoke pete, kadar koli želijo, da bi dobili višji, počutijo bolj samozavestni in elegantno. Nekateri visoke pete lahko dodate več kot 10 cm višine, ki je precej super, še posebej, če narava ni obdaril na vas na višino, ki jo želijo. Fantje, nasprotno, treba dati gor s tem, kar imajo.

4. Dekleta lahko naredite več, kot eno stvar naenkrat

Žal fantje, ampak je to znanstveno dokazano dejstvo - ne moreš multitask rešiti svoje življenje! Ženske morajo biti sposobni nahraniti otroke, govori po telefonu, da na šminko in obdrži eno oko na kuhanje, vse ob istem času. Če bi bilo prepuščeno moškim, potem bi telefon v pečici, otroci naj bi v pogovoru z večerjo in on bi imel noge ob gledanju televizije.

load...

5. Otroci običajno radi dekleta

Kolikokrat ste jo videli? Ko človek skuša biti prijazen do otroka, otrok izbruhne v jok! Ko otrok vidi dekle, njen obraz zasveti in se začne smejati in hihitanje. Otroci samo zdi, da vedo, da so ženske, nežen in skrb, ter otroci seveda počutijo bolj udobno z dekletom.

6. Dekleta imajo lepe telesa

Že stoletja, so umetniki izbrali slikal golo žensko obliko v umetniških delih. A dekle ima telo krivulje, obliko in lepoto. Ni čudno, zakaj se nekatere izmed najlepših slik na svetu je žensk.

7. Dekleta imajo zbirko krasen perilo

Še ena super stvar, o tem, da dekle, da imajo ženske neverjetno zbirke lepo spodnje perilo, ki lahko takoj bi jih počutijo bolj privlačno in samozavestno. Tudi takrat, ko nihče drug ne more videti, ženska ve, kaj lahko preprosto čipke perilo storiti, da bi njeno zaupanje.

8. Dekle lahko nosijo kavbojke svojega fanta

Tukaj je še ena velika stvar, o tem, da dekle - lahko nosite oblačila tvoj fant, in lepa luštna v njem, ker stvari, kot so prevelike puloverje, T-shirs in kavbojke so zelo v modi danes.

Moč 9. Dekle je res močna

To so dekleta, ki imajo dejansko oblast, čeprav je to moški, ki so še vedno slika glave. Zgodovina je pokazala, znova in znova, da se za vsakim velikim moškim velika ženska in, kakor hitro človek zaljubi, njegovo srce in um so v dekle roke.

10. Dekleta lahko igrajo z veliko različnimi pričeske

Dekle ima na izbiro, da so različni vsak dan. Pletenice, žemljice, ponytails... Seznam lahko gredo naprej in naprej... Ko se dekle lahko skoraj neskončno igrajo z različnimi pričeske in barve las, tako da vsak dan, ko si lahko ogledate povsem novo in drugačno... In ja, občutljive za mnoge moški predmet Proćelav je skoraj nikoli vprašanje, ko ste dekle.

Če ste dekle, potem zdaj veste, kako srečni in blagoslovljeni ste in da je precej neverjetno, da je ženska. Seveda pa obstaja tudi veliko dobrih in pozitivnih točk pri čemer je fant preveč, ampak to je druga tema.

Ali veste, nekatere druge razloge, zakaj je neverjetno, da je dekle?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...