10 romantičnih stvari, ki jih vaša deklica želi storiti (odnos nasvet za moške) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 romantičnih stvari, ki jih vaša deklica želi storiti (odnos nasvet za moške)

10 romantičnih stvari, ki jih vaša deklica želi storiti (odnos nasvet za moške)

Girls ljubezen malo romantike v življenju: malo romantične glasbe, nekaj zmago in jedilnico ter sladkih dišečih cvetov. Predvsem pa si želijo, da jim pokazati, da so ljubljeni, tako fantje, karkoli narediš, ne preskočite romantične geste, če želite, da na desni strani dekle in tukaj je nekaj stvari, ki jih ona pričakuje od tebe:

1. Ljubezen ji dovolj, da ji zaupam...

Ji daje nekaj prostora morda ne zveni romantično, vendar pa pokaži ji, da vas skrbi in da ste ji zaupali. Dekleta ne marajo, da bi dobili dvajset vprašanj, vsakič, ko sem bila brez vas, zato naj jo deliti nekaj časa s svojimi prijatelji in ljubezen ji dovolj, da ji zaupam.

2. Kompliment jo

Ženske absolutno ljubezen, da bi počaščen, tako laskati stran! Če misliš, da je lepa, pa ji povem, in ne pozabite, da ji kompliment, če ona nosi nekaj novega ali spremeniti svoj slog las ali barvo las. Ne verjamem, za trenutek je pravi, "bo laskanje prideš nikamor"; če je iskren, vam bo dobil precej dolgo pot.

load...

3. Bodite viteška

Manners nikoli ne bo šel iz mode, zato ne pozabite, da je popoln gentleman za vaš lep dama. Dobre starinski stvari, kot skrbi za svoj videz, odpiranje vrat in nikoli preklinjanje v navzočnosti svoje dekle bo vsak dan malo bolj romantična.

4. Bodite občutljivi

Romantika je ni vse rože in darila, tako pomembna, kot so, da je tudi o tem, da občutljiv za potrebe neke deklice in hoče. Njene težave morda ne zdi vse, kar je pomembno za vas, ampak na njej so. Torej, če ona je občutek navzdol v odlagališč okoli nečesa, vzemite čas, da jo tolažil in poslušati njene težave, z občutkom, da ji objem in ramo dreti na, kadarkoli je to potrebno.

5. Ne pozabite pomembnih datumov!

Za dekle, se spomnimo, njen rojstni dan in posebne datum obletnice je znak romantičnega človeka. Jih Pozabljanje je kardinal greh! Potruditi, da narediš nekaj posebnega na datum obletnice in ne puščajte stvari v zadnjem trenutku. To je skrb in mislil, da si dal v nekaj, da računajo, ne samo, koliko ste porabili.

load...

6. Naj tvoja punca nekaj posebnega

Dekleta so odraščali na zgodbe o princes in vitezi na belih polnilniki, in ona res želi povedati svoje prijatelje, kako čudovito romantično ste. Presenetite jo z darili, ko se ne pričakuje, ji, da ji je všeč, povej, ko se počutite, kot da in ji dal malo te pravljičnem življenju prebrala o tem, kdaj je bila otrok.

7. Dotaknite se ji

Treba Ni vsak dotik je treba zadržati za predigro. Nežen dotik, objem ali nedolžen in ljubeč poljub lahko dekle občutek res ljubil in res nekaj posebnega. Ko človek pokaže svojo nežnejšo stran, to naredi dekle počutijo varne in zaščitene.

8. Ne pozabite na stvari, ki ji je všeč in česa ne marajo

Preprosta gesta lahko postane zelo romantična eno, ko se spomnite stvari, ki so ji všeč. To je vse zelo dobro kuhanje njen zajtrk za njo, ampak če kuhamo svoja jajca tako, kot ji jih je všeč in si dal svojo kavo v svoji najljubši vrč, nato pa, da se spreminja od nekaj lepega, nekaj, lepa in ljubeč.

9. Pusti sporočila ljubezni

Obstaja veliko načinov, da lahko pokažejo svojo ljubezen in spoštovanje in najmanj učinkovitih sporočila ljubezni so najbolj učinkoviti. Text ji na delovnem mestu, brez razloga na vse, in ji povedal, da ne more čakati na njo, da pridem domov, ali pa pustite opombo v njeni torbici, za njo odkriti kasneje. To je vse enostavno stvari, vendar bo to pomenilo toliko.

10. Spoil njena gnila

Girls radi darila in imajo radi presenečenja. Nimate porabiti bogastvo, da to ni tisto, kar zares šteje, celo samo vzeli čas, da ji kupi rože ali škatlo čokolade na poti domov, je odličen način, da kažejo svoje spoštovanje. To je pa premišljen, da naredi to romantično, ne cenik trakec.

Katera druga romantična stvari, ki imate radi storiti za svoje dekle?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...