10 romantičnih stvari za tvojo punco? (nasveti za fantje) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 romantičnih stvari za tvojo punco? (nasveti za fantje)

10 romantičnih stvari za tvojo punco? (nasveti za fantje)

Fantje! Lepota in nasveti Tu. Kot vemo, to ni vedno enostavno razmišljati o romantičnih stvari za početi za svojo punco. Veš, moraš nekaj narediti, vendar si ne morem misliti kaj.

Morda ste že izčrpali nekaj kostanja, kot so jo povabili, da igra FIFA z vami na vaši Xbox, samo, da se sprašujem, kaj je tako narobe s tem, da, ko ne govorim s tabo za naslednji teden.

In ne pozabimo na čas, ko jo je prosil, da gredo dol pub s seboj in svojo najboljšo mate Dave gledati nogomet. To je bilo romantično v teoriji, kajne? Ti so celo dogaja, da ji kupi vrček!

load...

Če si prizadevajo, da bi prišli do nekaj stvari za početi s svojim partnerjem, smo tu, da vam pomaga ven z 10 romantičnih stvari za početi za svojo punco. Vse, kar morate storiti, je dobil svoj pisalo in beležko pripravljena.

Napiši Njeno ljubezensko pismo

To je eden izmed najbolj romantičnih stvari za početi za svojo punco. Morda misliš, da so črke iz mode sedaj, da smo vsi uporabljajo e-pošto in besedila za komuniciranje. Ampak zato, ker ljubezenska pisma še vedno stopi srce dekleta ', je čas, da bi dobili svoj svinčnik in papir.

Ljubezensko pismo je nekaj posebnega in smiselna, zato jim dekleta ljubijo toliko. Lahko uporabite to pismo sporočiti svoje globlje občutke, ali pa preprosto napišite kratko sporočilo pustiš, da vedo, koliko je za vas pomeni. Lahko bi tudi fotografijo vaju pred mailing off. Ona ga bom zaklad za vedno.

load...

Ne pozabite, da se duši v poljub in ljubezen srca. Ja, imamo radi te stvari.

Načrtujte presenečenje

Moral bi vedeti, da do sedaj dekleta ljubezen presenečenja. Toda tudi če vedo, ste morda niso vložili veliko napora, da presenečenje svojo punco zelo pogosto.

Igrajo vsa vprašanja o denarju stran, in splash ven na nekaj veste ji bo všeč. To je lahko karkoli, od steklenico vina po delu za vikend nekam skupaj. Lahko bi tudi bila gesta, kot je zajtrk v postelji.

Priti v kopeli skupaj

Tuši so spolno, ampak kadi so čutna. Kako v topli, Mjehurast kopeli skupaj s kozarcem šampanjca je odličen način, da preživijo večer. Nekaj ​​svetlobe glasbo predvaja v ozadju in nekaj sveč nizajo po sobi in si na zmagovalca.

Če res želite, da push čoln, najem hotel za sobno postrežbo noč in naročila preveč. Si ne bo srkajoč vodo - boste srkajoč ljubezni, preveč. Spravi se na njem.

Imajo na strehi Večerja

V filmih in na televiziji, romantične večerje redko gremo desno. Bodisi sunek vetra piha piknik proč, ali velika ptica prihaja skupaj in pecks nekoga glavo. Vsaj ustvarja spomin, kajne?

Toda strehi večerja je zelo romantična, ne glede na to, kaj se zgodi. Če ne morete dobiti strehe (in to ni enostavno!), Lahko uporabite svoje nazaj vrt, namesto. Karkoli boste uporabili, se prepričajte, da je nekje mirno, kjer nihče ne more motiti. To je samo tebe in tvoje dekle.

Cook za njo

Še eden od bajen, romantičnih stvari za početi za svojo punco, je preprosto kuhati za njo. Če ste nekuhane za svojo punco že kar nekaj časa, da je čas, da dajo svoj predpasnik in se v kuhinjo.

Tvoja punca morda utrujeni od kuhanja, in ona se lahko pod stresom od trdega dela. Da bi olajšali pritisk na njej, bi morali priti gor z okusnim receptom, ki posvetli njen dan. Konec koncev, smo vsi radi se kuha!

Samo poskusi, da ne bodo določile kuhinjo na ogenj. Junaško ji reševanje iz ognja je lahko romantična, vendar smo raje raje stvari niso prišli do te faze.

Imeti telefonski klic pred spanjem

Če ne živite s svojo punco, bo ona popolnoma cenim in ljubim te za vedno, če zvoni samo pred spanjem. Ugotovite, kdaj je običajno idealno seno in ji dal poklicati. To je premišljen, ljubeč, kaže, da vam je mar zanjo in to je eden od najpreprostejših romantičnih stvari za početi za svojo punco.

Poleg tega, da jo prepričali svoje ljubezni, tik preden je rekla lahko noč na svetu še enkrat. In če ima vse skrbi in strahove, lahko povedala o njih.

Daj ji jakno

Ne, ne govorimo o viteška dejanja pazite, tvoja punca je lepo in toplo; bomo namesto tega kaže, da nosiš to obleko ona ljubi preden bi ji jakno.

V bistvu, to je podobno predigre. To je romantična, vendar je tudi čutno in sugestivna. To jo boste dobili pri volji.

Naredite nekaj skupaj

To je ena stvar, ki ji darilo na svoje, in drugo, bolj romantična stvar, če bi nekaj skupaj. Skupinsko delo med pari je zelo romantično. Ne samo, da boste dobili občutek dosežek na, ki je dala nekaj, vendar pa tudi vez med procesom izdelave je.

V filmu Ghost, mož in žena, da lončeni posodi skupaj v enem izmed najbolj čutnih prizorov v filmih doslej. Ti poljubi in hkrati pot dotakniti drug drugega, in v bistvu bližje.

Pick nekaj, kar tako radi in dela na njej skupaj.

Držala za roke v javnosti

Držanje za roke v javnosti, je nekaj, kar je tako preprosto, še veliko dolgoročnih pari pogosto pozabimo, da to storite. Držanje za roke je to znak, da je tvoja ljubezen še vedno močna, in to počne v javnosti prikazuje svet, da sta vidva močan skupaj.

Na sprehodu v parku je zelo romantično. Hoja roko v roki vaju združuje, in kaže, da ste eden proti ostalim.

Žrtvovati

In končno, ena od preprostih in romantičnih stvari za početi za svojo punco, je, da se žrtvujejo za njo. Žrtvovati nekaj za drugo osebo, je zelo težko narediti, zato je žrtvovati nekaj za svojo punco zelo romantično. Ona bi morala storiti enako preveč. Če je nekaj o njej in njenem načinu življenja, ki se ne strinjate s, jo prosi, da ga pustila za vas in vaše ljubezni. Se boste strinjali, da storijo enako. To vam lahko pomaga, da počistite zrak in dvig napetosti, in lahko premaknete naprej skupaj srečno.

Katere so vaše najljubše romantičnih stvari za početi za svojo punco / ženo?

load...