10 smešnih stvari vprašati siri | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 smešnih stvari vprašati siri

10 smešnih stvari vprašati siri

Čeprav Siri, virtualni asistent jabolka ", ni resnična umetne inteligence, so programerji na Apple naredil zelo dobro delo, da postane njen zvok, kot da ima um sama. Siri je bil zasnovan tako, da naloge v telefonu lažje izvesti, vendar lahko še veliko bolj zabavno z njo, kot preprosto jo prosi, da imenovanje v svoj dnevnik za vas. Če še nikoli niste poskusili sprašuje Siri kaj več obdavčevanja kot v času dneva, tukaj je deset smešne stvari vprašati Siri. Ugotovili boste, da ima Siri odnos, kot tudi smisel za humor.

1. "Jaz sem pijan"

Siri imeti slišal tale nekajkrat do sedaj. Konec koncev, če ne moreš zaupati v telefonu, kdo vam lahko povem? Virtualni asistent je odgovoren odnos do vaše stanje omamljenost, ki vam pove: »Upam, da se ne vozi" in vam ponuja gumb za izbiro, da pokličete taksi.

2. "Naredi mi sendvič"

Še eden od smešno stvari vprašati Siri je, da jo zaprosi, da bi si sendvič. Tudi Siri ima svoje omejitve in prosi jo, da šumijo do okusen prigrizek za vas je še vedno, v tem trenutku, iz njenega dosega. Jo prosite, da vam sendvič in ona je verjetno, da odgovori: "Jaz sem ni dovoljeno za pripravo hrane". Ampak, ne pozabite, Siri se razvija, zato se ji odgovori, lahko vsak dan spreminjajo.

load...

3. "Modra tabletka ali rdečo tabletko?"

Ona se zdi prav, da imajo zelo dobro poznavanje znanstvenofantastičnih filmov preveč, in vsakdo, ki je kdaj gledal Matrico bodo razumeli, kaj to vprašanje je vse okoli. V filmu je bila odločitev, da se zbudiš v realnem svetu, ali v računalniku ustvarila svet Matrice. Kakorkoli, zdi se, da bi bil vaš virtualni pomočnik še vedno deluje, ker Siri odgovarja z pomirjujoče: "Kakorkoli... Bom še vedno tu, ko se zbudiš".

4. "Ko bodo prašiči leteti?"

Tukaj je še ena izmed zabavnih stvari vprašati Siri: "Kdaj bo prašiči leteti" Za veliko vprašanj, Siri ima vrsto možnih odgovorov, tako da nikoli ne veš, kaj boš dobil. Na vprašanje, precej nenavadno vprašanje? ", Ko bodo prašiči leteti", je lahko odgovorili: "Ko rastejo krila", "Ko so kupili vstopnice", ali "Ko se vstavi v cirkusu topovi, katere varovalke se sveti". Kaj je še bolj čudno kot sam vprašanje je, da je nekdo na Apple mislil, da bi bilo potrebno več kot en odgovor.

5. "Kaj je smisel življenja?"

Alternativa jabolka do Microsoft Cortana, ima tudi nekaj zanimivih vpogled v nekaj globljih vprašanj, ki vas bo morda iščejo odgovor za. Po Siri, smisel življenja je: "Da bi bilo lepo, da ljudje, ne jesti maščob, preberite dobro knjigo in nato vsakih zdaj, dobili nekaj hoje v, in poskušajo živeti v miru in harmoniji z ljudmi vseh veroizpovedi in vseh narodi ".

load...

6. "Ali Božiček obstaja?"

Otroci imajo tudi veliko možnosti za smešne stvari, da zahteva Siri. Ste varni najem svoje otroke svoboden s Siri, in ona bo poskrbeti, da so zasedli več ur! Če se vprašati, da so vsi otroci želeli vedeti o Božičku, Siri varuje svoje stave z odgovorom: "Ni edinstven izračunljiva odgovor na to vprašanje. Možni odgovori so: a) Božiček je, kot pravi, kot si ga želijo biti; če verjameš v Božička, potem je pravi. B) Miklavž je skupno ime za resnično osebo Nicholas iz Mire, svetnika in zgodovinski škofa Myra. C) Božiček daje darila za otroke, zato je ".

7. "Kje kupiti droge?"

Dobite tudi malo humorja z vprašanjem, kot so: "? Kje je mogoče kupiti droge" K sreči, Siri ne vam seznam lokalnih trgovcev z drogami, se je odzvala s tem namesto: "Kakšno krajev iščete? zdravljenje odvisnosti centri ali drogerijah ".

8. "Kaj imaš na sebi?"

To je še eden od smešno stvari vprašati Siri. Samo, da se prepričajte, da je iluzija Siri da so inteligentni se ohrani pri življenju, je lahko tudi rastejo utrujen odgovor na to isto vprašanje znova in znova. Ob naveličala se je vprašal, kaj ona nosi, je zdaj odgovarja: "Zakaj ljudje kar naprej me sprašuje to vprašanje?"

9. "Kaj je najboljši računalnik?"

Siri je zvest njeni oblikovalci preveč. Če se vprašamo, kaj je najboljši računalnik, ona bo, seveda, odgovori: "Apple Macintosh je moj najljubši računalnik". Vprašajte jo, kaj je najboljši telefon in ona bo rekel, bo malo bolj do točke z: "Počakajte... Obstajajo tudi drugi telefoni"

10. "Kaj je nič deljeno z nič?"

Odgovor Siri, da to matematično uganka pred kratkim šel virusne po razbijanju slab igralec Aaron Paul odkrili, da ima Siri naslednji odgovor.? "Predstavljajte si, da imate nič piškotke in jih razdeli enakomerno med nič prijateljev Koliko piškotki ne vsakdo dobil vidimo? nima smisla. In Cookie Monster, je žalostno, da ni piškotki, vi pa žalostno, da nimate prijateljev. "

Smešne stvari zastaviti Siri so precej neomejena.

Zabavaj se!

load...