10 smešno blond šale | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 smešno blond šale

10 smešno blond šale

Blondinka, naročila pico v restavraciji. Natakar vpraša: - "Ti bi rad, da se jo reši 4 ali 8 rezin?" Blondinka odgovori: - "Seveda v 4. Kako jesti 8 rezin pizza!"

Dve Blondes poskušali odkleniti vrata svojega konvertibilni avto parkiran na ulici. Prva Blonde: - "Zdi se, kot da ne more odpreti vrata!" Drugič Blonde: - "Vi ste bolje pohiti, ker se začne deževati na vrhu pa dol!"

Blondinka gre za javno knjižnico in pravi: - ". Daj mi prosim eno kavo in dva hamburgerje" Knjižničarka presenečen, odgovori: - "! Gospodična, to je knjižnica" - Potem, blondinka začne šepeta: "Oh, oprostite mi prosim eno kavo in dve hamburgerje.."

load...

Ena Blonde pravi drugemu: - "Danes sem se drugo uho piercing..." Še en Blonde odgovori: - "! Vau Torej, zdaj, lahko slišite veliko bolje ?!"

Blondinka in temnolaska gledal tekmovanje v avto dirke. Blondinka vpraša: - "Zakaj pa pohiti toliko?" Črna pojasnjuje: - "Ker bo avto, ki je na prvem mestu prejeli veliko nagrado." Blondinka odgovori: - "Jaz ga razumem pa, zakaj je ostalo od njih so tako mudi!?"

Dve Blondes čakajo na avtobus. Najprej Blonde pravi, da drugo: - "Čakam na številko avtobusa 1. Kateri avtobus čakaš?" Še Blonde odgovori: - "številka 2" Nato se je število avtobus 12 prihaja in dve Blondinke vzkliknil: "O, super To se zgodi, da se bomo po isti avtobus!!"

load...

Blondinka ustavili z nadzorom cestnega in vprašal: - "Zakaj imaš eno registrsko tablico spredaj in drugo eno na zadnji strani vozila" Blondinka odgovori: - "Sprednji eden je moj mobilni telefon in eno na hrbtu je moj dom številka!"

Zakaj blondinka nosi svoje sončna očala na vrhu glave? Ker če bi jih postavlja na očeh, vse postane tako temno in strašno!

Zakaj Blonde stoji zraven nje okno, ko nevihto dežuje?

- Misli, da je ona se fotografirali.

Zakaj Blonde ohranja ledene kocke v svojem hladilniku? - Če želite ustvariti hladne temperature znotraj njega.

Upam, da sem vas nasmeh in ste našli nekatere od teh blondinka šale smešno. ;).

Katere so vaše najljubše blondinka šale? Prosimo, delite v razdelku komentarju spodaj.

Želimo vam lep dan in ne pozabite, da bo nasmeh na obrazu ves čas! 🙂

DELNICE

load...