10 šokantnih in presenetljivih skrivnosti industrije hitre prehrane | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 šokantnih in presenetljivih skrivnosti industrije hitre prehrane

10 šokantnih in presenetljivih skrivnosti industrije hitre prehrane

Vsi vemo, da to ni najbolj zdravo izbiro hrane, vendar nekateri od nas ne more upreti občasno cheeseburger ali vedro ocvrtega piščanca. Ampak, to ni samo pomanjkanje hranilno vrednost povprečne fast food obrok, da bi bi si želeli, da se motite, to je nekaj manj slanih metod priprave in dodanih sestavin. Zgodbe podgan, ščurkov in drugih bitja, ki se nahajajo v hitre hrane na pretek, in nekateri od njih so res! Tukaj je deset šokantno dejstva o fast food industriji, ki lahko bi si želeli kuhati doma:

1. Peneče čisto ne pomeni vedno zdrav

Večje fast food verige pa imajo ponavadi višje higienske standarde od manjših, neodvisnih tiste, ampak da prihaja v ceno. Za čiščenje nakopičene maščobe in umazanijo iz žara in pijače šob, ki jih uporabljajo nekatere zelo težke čiščenje dolžnost izdelkov, ostankov, ki so pogosto zapostavljen. Z drugimi besedami, ne bo prvi v vrsti za fast food zajtrk!

2. Od kod potegnil piščanec prihaja iz?

To sočno, vlažno, potegnil piščanca v omaki za žar ne sme videti tako privlačna, ko ste prebrali to. Piščanec se uporablja v tem receptu je stara, suha piščanec, od dneva prej. Pravkar so ga namočite za nekaj časa v žar omaki, da ga nekaj vlage.

load...

3. Koliko piščanec obstaja v vaših Nuggets?

Ti okusni mali piščanec obravnava dejansko vsebujejo zelo malo piščanca sploh. Vzorci, vzeti iz dveh velikih fast food mestih je pokazala, da je njihova piščančji medaljoni vsebuje več maščob in kite, kot so to storili piščančjega mesa. Da ne omenjam, cel kup kemikalij, da so Nuggets "sveža".

4. Ne motijo ​​osebje!

Če vaše tri kose originalni recept piščanca jemljete malo preveč dolgo, da pridejo; samo živeti z njim! Pred nekaj leti, hitro food restavracije zaposleni priznal, da dodajanje dlake na strankinem hrane, ker je stranka jo užalil. Obstaja celo najhujše zgodbe o maščevanju zaposlenih hitro hrano, vendar pa vključujejo telesnih tekočin in bomo ugotovili boste morda jedo zajtrk, medtem ko to berete!

5. Zdrava možnost ni vedno zdrava

Navaden žaru piščančje prsi je pogosto naveden kot zdravo, nizka možnost maščobe. Ampak, to je bilo, preden ga pokriva kuhar na maslu, da preprečuje, da bi z vztrajanjem na žar.

load...

6. Hash rjava vsebujejo več maščob kot burger

Funt za funt, razpršena rjava vsebuje več maščob in ima večje število kalorij, kot cheeseburger. In potem boste morali dodati nekaj soli, da ga nekaj okus!

7. Strawberry mlečni napitki vsebujejo več kemikalij kot gnojilo

Tipičen fast food jagodni shake še nikoli niti videl pravega jagodo. Nekateri proizvajalci uporabljajo več kot petdeset različnih kemikalij poustvariti to okusom jagode in nekatere od teh kemikalij so bolj običajno najdemo v parfum.

8. Sir, kaj sir?

Le nekaj več kot polovica topljenega sira, ki se uporablja v cheeseburger je pravi sir. Preostali del je narejen iz mlečnih izdelkov, obarvanih s sirom barve kemikalij. Če je označeno "imitacija sira", potem ni nujno, da vsebuje sir whatsoever.

9. Reciklirana hotdogs

Kako star mislite, da vaš hotdog je? V hotdogs prodaja na športnih prireditvah, in tistih, ki se prodajajo na ulici, so na žaru in nato shrani v vodi. Če se ne uporabljajo tisti dan, se vržejo v hladilniku in se uporablja naslednji dan in naslednji in naslednji in naslednji...

10. Ne uporabljajte soda fontano

Ne si radi ponovno napolniti soda fontane na nekaterih fast food sklepov? Ti morda ne, če veste, da je nedavna študija o soda fontane je pokazala, da je skoraj 50% od njih sledove človeškega fekalijami na njih!

Ali se pogosto jedo hitro hrano?

load...