10 srčkanih stvari, da bi svojemu puncu povedali, da se bo počutila čudovito | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 srčkanih stvari, da bi svojemu puncu povedali, da se bo počutila čudovito

10 srčkanih stvari, da bi svojemu puncu povedali, da se bo počutila čudovito

Vsak zdaj in potem, dobiš tiste trenutke, ko samo vem, da bi tvoja punca narediti z nekaj besedami, da jo poberem. Morda je imela slab dan v službi, ali je skregala s svojo najboljšo prijateljico. Ne glede na to je povzročilo, si vedel, da ji je občutek malo dol v odlagališč in potrebuje nekaj, da jo razvedriti. Toliko, kot si morda želeli, da ne more rešiti vse za svojo punco, vendar lahko rečem nekaj prijaznih besed, da poberem svoje duhove. Tukaj je deset srčkan stvari za povedati svojo punco, da se bo počutila super znova.

1. "Kako to, da ste vedno videti tako lepa?"

Ko je imela res slab dan, ona ne počuti tako lepo, kot izgleda, tako da bo malo opomnik od vas še dolgo pot proti ponovno izdelavo njen nasmeh. Ko nekoga ljubiš, ne izgledajo lepo, vsak dan, zakaj ne dvigne svoje žgane pijače z kompliment, kot je ta. To je lep način, da ji povem, kako zelo jo ljubim in ji povejte, da ste tam za njo.

2. "Ti si tako ljubek, ko nasmeh!

To je še eden od srčkan stvari za povedati, da tvoje dekle. Nikoli ne veš, ta lahko celo dvigniti eden tistih nasmeškov, ki naj bi jo videti tako srčkan. Ona ne želijo govoriti o tem, kaj ji je razburjena, ampak če lahko stisnite en majhen nasmešek iz nje, bo pa jo razvedriti. Upajmo, da bo to ena nasmeh vodijo k bolj, in preden se zaveš, bo ona spet nazaj v svojo običajno veselo sebe.

load...

3. "Ti si najboljši prijatelj sem na svetu"

Odnosi so več kot le ljubezen in poljubi; moraš biti tam za seboj preveč. Če ve, da je bila vaša najboljša prijateljica, kot tudi vaš ljubimec, bo vedela, da je mogoče govoriti o ničemer. Če se ona počuti nizka, nato pa v pogovoru z nekom, ona ve, da lahko zaupate, lahko samo tisto, kar potrebuje prav zdaj.

4. "Nikoli ne spremeni, ljubim te tako, kot ste"

Če se ona počuti malce zapostavljena in prepričani o sebi, potem je to ena od tistih ljubkih stvari povedati na svojo punco, bo zagotovo povečali njeno samozavest. Mi lahko vsi imamo zaupanje ogrožena bit včasih, tako da vemo, da jo imam za to, kdo je ona jo bo perk nazaj spet gor. Pove nekdo, ki jo ljubiš samo tako, ona je - je zelo ljubeč in skrben način, da jih čutijo veliko o sebi znova.

5. "Ti me tako srečen"

Vemo, da ima možnost, da si nasmeh bo počutila dobro o sebi preveč. Včasih smo vsi dobili tako zavita v naših težav, da smo pozabili, kako pomembni smo za druge ljudi. Razmišljate o tem, kako dobro ji je za vas in kako srečna počutiš bo pomagal, da svoj um off karkoli že je, da jo muči.

load...

6. "ste prinesel smisel mojega življenja!

No, to je eden od ljubkih stvari, da pravijo, da svojo punco, ki bo zagotovo pustil ji vedel, da je pomemben! Včasih res ne bo najti pravo ljubezen, da bi jo dal nek smisel v življenju tako, če je to, kako se počutite, ji povej. Ko ste našli svojo sorodno dušo v življenju, nekako se stvari ne zdi, da bi veliko bolj smiselno in lahko dodate dodatno smisel za vse tiste stvari, ki ste si prizadevajo doseči.

7. "Sem najsrečnejši človek na svetu, da bi vam morali"

Ne more biti večji kompliment, kot pove svojo punco, kako hvaležni ste jo imeli okoli. Če imate, da je ena-in-a-milijonov dekle, ki je kot nalašč za vas, potem je treba zahvaliti Bogu za to! Zdaj, pokaži ji, kako hvaležni ste v resnici in rezervirajte romantičen obrok za dve osebi, tako da ni treba storiti po vsakem kuhanje nocoj!

8. "Naslednjič, ko boste videli zvezdni utrinek, zaželi; je delal za mene "

V želji na zvezdo, ne sme delati za vsakogar, vendar je to še vedno nadvse romantična stvar za povedati. Kakšna lepa misel, da v mislih tvoje dekle; da ji je vsaka vaša želja uresničila. Gotovo, nič ne bi moglo biti dovolj slabo, da ji nesrečna in zlovoljen, potem ko ste zašepetal ta v uho!

9. "Vedno bom tu zate"

To je še eden od srčkan stvari za povedati, da tvoje dekle. Karkoli drugega je lahko kaj narobe, če imate še vedno med seboj, boste imeli vedno nekaj posebnega. Vemo, da ima nekdo, ki je vedno tam za njo pomeni, da, ko si je pripravljen govoriti, bo vedela, da je lahko prišel k vam.

10. "Videti si kot krasen danes, kot si storil, ko sem se prvič srečala"

To je vedno dobro za dekle, da vedo, da je še vedno je tako velika, danes, kot je bila pred nekaj leti, tako da bo to počutila nekoliko posebna, še posebej, če ste bili skupaj že dolgo časa. Ko ste z nekom, za let, je pomembno, da jim vedeti, da ste še vedno zdijo neverjetno privlačna.

Imate ideje drugih srčkan stvari za povedati, da tvoje dekle?

load...