10 starih ženskih pripovedi, ki so resnično resnične | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 starih ženskih pripovedi, ki so resnično resnične

10 starih ženskih pripovedi, ki so resnično resnične

Stare ženske zgodbe so tiste smešne nasvetov in "znanje", vaši starši in stari starši, ki se uporabljajo, da vam, ko ste bili mlajši. Po babici, denar pajki dejansko vam podeli denar, če pa si potegnite čudno obraz, ko je vetrovno, bo vaš obraz dejansko bivanje tako za vedno.

Sprva jo je vse verjel. Konec koncev, zakaj bi ne denarja pajek vam prinašajo denar? To je vse v imenu!

Potem, ko imaš malo starejši in malo bolj racionalno, boste ugotovili, da ne jedo korenje dejansko ne pomaga videti v temi, ker je to samo neumno. Zdaj ste odrasla oseba, in mislite, da v znanosti; in znanost vam pove, da korenje spodbujajo zdrav videz kože, hkrati pa zmanjšuje tveganje za nastanek raka in prezgodnje staranje.

load...

Ampak, dejansko, nekatere od teh starih žen pripovedi so dejansko res. Vem, kajne?!

Oglejmo zgodbe oglejte 10 stare žene ", ki je bila babica dejansko prav prišlo.

Jabolko na dan odžene zdravnika stran

Tole me hihitati zdaj, ko razmišljam o tem. Moja babica uporablja za ljubezen mi pravi, da bi jedli več jabolk, ker jabolko na dan odžene zdravnika stran. Stvar je v tem, da nikoli ni videl jo jedo vse jabolka!

load...

Vendar se je izkazalo, da so bile stare žene dejansko prav o tem. Čeprav je jabolko je dan ne bo, da zdravnika stran vedno se dogaja, da odloži svoj videz. Jabolka lahko zmanjša tveganje za nastanek raka in kapi, in so zelo dobro za sprostitev vaših arterij.

Banane Naredite Boys

"Oh, hočeš fanta, draga?" - stara žena je nekoč dejal, da me v Osijedeo tonov. "Potem jedo vse banane!"

Upala sem, da ona bi mi neke vrste čudežne tabletke, vendar pa ne; mi je pravkar povedal, da bi jedli banane.

Bila je pravzaprav prav, čeprav. Raziskave so pokazale, da je visoka poraba kalija poveča vaše možnosti porodu fanta, in banane so bogata z stvari. Banane lahko poveča vaše možnosti, da imajo fanta za 11%.

Piščančja juha bori prehladi

Ko sem bil še otrok in sem prehlajen, sem želel vsa zdravila, da bi ji pomagala oditi. Počutil sem utrujen in sem domnevala, da sem potreboval nov grlo; zagotovo rudnik ni bil, da bo isto, nikoli več!

Mama mi je povedala, da je bilo vse, kar sem potreboval kokošja juha, saj kokošja juha bori prehlad. Res ?!

Pravzaprav, ja. Znanstveniki so nam niso povedali, zakaj piščančje juhe zdravi prehladi tako enostavno; so samo vem, da to počne. Prav bi bilo, da se upočasni belih krvnih celic, v zameno daje vaš imunski sistem prepotrebno boost.

Hair Of The Dog

Ta stara žene zgodba sega daleč v zgodovino. Te dni, se uporablja za kažejo, da če imaš res slab mačka, bi morali vrniti na alkohol, ki je povzročil si vneto glavo na prvem mestu. Očitno je to edini način, da se ublaži simptome!

To je pogovorni izraz, ki sega več kot sto let in je prvotno nanašala na zdravljenje psa ugriza. Za zdravljenje samega sebe, si moral postaviti dlake na stekle psa, ki vas je ugriznil na ugriz rane!

To ni delo potem, vendar ne deluje več? No, pravzaprav, da ne! Vrnitev na pijačo, ki je povzročil vaše fizično in čustveno bedo lahko dejansko pomaga, da se počutite bolje.

Uporabite časopisi čist Windows

Ko je moja babica uporablja starih časopisov za čiščenje svoje okna, mislil sem, da je bonkers.

Vendar to ni stara žene zgodba, in je dejansko uporaben, zelo praktičen nasvet za čiščenje vaše hiše. Časopisi imajo vlakna, ki so gostejša od papirnatih brisač, kar pomeni, da ne more samo absorbirajo tekočin lažje, ampak to tudi pomeni, da ne bo razpadlo.

Grof ovce zaspati

Nihče pravzaprav šteje ovce zaspal leta 2017, kajne ?!

No, se izkaže, da ljudje verjetno naredil. To je zato, ker je po mnenju znanstvenikov in stare žene, vizualizacija teh ponavljajočih se duševnih posnetkov lulls ste v zaspano zemljišč. Poleg tega lahko tudi vas odvrnejo od stresnih misli, da so vam postajališčih pred spanjem.

Sliši se mi, da ni pomembno, ali ste štetje ovac ali slonov ali leve ali jelena in tako naprej. Grof kar hočeš, začnimo revolucijo!

Thumb Sesanje Ruševine zobje

Dojenčki smejo sesati svoje palce, ampak odrasli otrok ne more, ker oni poškodujejo zobe. Torej stara žene zgodba šla.

Izkazalo se je, čeprav je, da mama je imela prav o tem. Če ste zanič palcem kot otrok, bi lahko bile poškodovane zobe trajno. Vprašanja, kot so slaba zob poravnavo in zamude pri razvoju ust povzroča palec sesanje v otroštvu.

Mastna riba Makes You Clever

Problem s tem stare žene zgodba je bila, da mi je babica rekla, da ko sem bil 7. Takrat nisem bil res zanima, da bi bil pameten, in prav gotovo ne zanimajo mastne ribe!

Kot sem zrasel starejši, zgodba zaljubljen z mano: ne mastna riba dejansko bi si bolj inteligentna oseba? Odgovor je - da, to počne.

Mastna riba je bogata z omega - 3 maščobnih kislin, in je ta, da izboljša prevodnost med možganskimi celicami. Mastna riba je torej nevrona telesa graditelja, ki je res možgani hrano.

Eating sir pred spanjem vam daje Nightmares

Imam nikoli v življenju jedli sir pred spanjem, ne, saj mi je mama povedala, da vam nočne more.

Sem gledal mnogo grozljivk pred spanjem, seveda, vendar nikoli jedel sir! Zavračam!

Ja, kot bedak, sem pogoltnil to staro žene pravljica kavelj, linije in grezila. Vendar pa je nedavna študija britanskega sirom sveta potrdil, da bi dejansko lahko ta zgodba resnična.

V svoji študiji, so poročali, da je skoraj vse, kar 200 anketiranih prostovoljcev zabeležili čudne sanje, ko jedo sir pred spanjem. Hmm.

Zgaga v nosečnosti pomeni, da boste imeli Hairy Baby

Nihče ne želi kosmato otroka, vendar če imate zgago v nosečnosti ste precej dogaja, da imajo eno. Nič ne moreš storiti glede tega. Ga sesati. Se dobim škarje?

To je tisto, kar bi bila moja babica mi pravijo. Sem ji ni verjel več let, vendar se izkaže, da je to dejansko res.

Študija v bolnišnici Johns Hopkins v Baltimoru našel povezavo med zgago in poraščenost, in predlagal, da bi bilo do nosečnosti hormonov. Strašljivo.

load...