10 stvari, ki bi jih morala vsaka punca vedeti o fantu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 stvari, ki bi jih morala vsaka punca vedeti o fantu

10 stvari, ki bi jih morala vsaka punca vedeti o fantu

Vsakdo ve, da so ženske z Venere in moški z Marsa, in tako kot fantje pravijo, da so ženske podobna nerešljivih kitajskih uganke, ki ne bodo nikoli razumeli, rečemo isto za fante.

Dejansko, ne glede na to, koliko misliš, da veš svojega moškega, da bo vedno, da je neberljiv pogled, ali to nejasno stvar je pravi nad večerjo, zaradi katere mislite, »Le kaj za vraga se je razmišljanje? Je jezen name? Žalostno? Bo z njim prekiniti z mano? O MOJ BOG!"

Mi lahko vozite fantje noro z našimi dvoumnih načine, vendar fantje nas vozi enako kot nor. Ampak velika stvar je, da so 10 stvari, ki vsako dekle ima pravico vedeti o fantje - in smo na tem, da jim pojasni, da vas!

load...

1. Fantje živčen Too

Ko greš na prvi zmenek z moškim, si seveda živčni. Ste prestrašeni, v primeru, da packa ličila na poti, da ga spoznam, prestrašen, v primeru vetra udarci lase iz udariti, in tesnobe v primeru, da zavržete vaš Processo ALL nad njim.

Fantje so živčni preveč, čeprav. Seveda, oni naj bi bilo vse moško, in prepričani, da prevzame vodilno vlogo in izberite, kam iti, in so celo poberem račun z assuredness, ki se zdi, da se iz tega sveta. Toda pod vsem tem, oni so prav tako prestrašen, kot ste, in vsakič, ko požirek njihovega piva, ki jih skrbi, da ste o tem, da je prelila na tebi.

2. Fantje Ljubezen Pohvale

Ja, vsakdo počne, tudi fantje. Dober kompliment je dejal v pravem času lahko resnično igra changer. Fantje dejansko hrepenijo pohvale, in to ne zato, ker so pozornost iskalci ali pomoči potrebnim, je to zato, ker so le komaj kdaj koli. Seveda, fantje raje različne vrste komplimentov, kot smo, dame, ne, in stvari, kot so: "Oh, lepa božansko danes!" bo samo fant nerodno; vendar ne more iti narobe, ko kompliment svoje znanje, talente, moško vedenje ali moč.

load...

3. Fantje ne dejansko želijo troje

Ja, mnogi fantje vam povem, da je njihov končni fantazija troje, z nekaterimi bolj creepier tiste, ki pravijo, da želijo fivesome. Želijo vas in nekaj naključno žensko, ki jo dvignili na večer, vse skupaj v eni postelji. Ramenih, kolena in 6 kolena; so ga vsi želeli!

Resnica pa je, da je res samo fantazija. Fantje radi svoje ženske in ne želijo ničesar nered njihov odnos, še posebej ne v troje. Glej, čeprav se zdi prijetno za njega, da se cavorting z drugim ženskam, da je dejansko bolj skrbi, da se vam zdi, da se ga uživa. Ubogi fant!

4. On misli, da ste pravzaprav v redu, ko praviš, da Fine

"Hej, si v redu? Vem, sinoči smo imeli malo argument. Želel sem besedilo, da vidim, če ste bili v redu in ali moram priti krog kasneje. Ljubim te. Res, mislim resno. "

"V redu sem."

"Cool !! Ali to pomeni, da sem lahko šel na nekaj piv z nocoj fantje? "

Po 40.000 let evolucije, fantje še vedno niso spoznali, da "Jaz sem v redu" pomeni "Tako sem jezen na vas!"

Očitno je napaka v njihovem mehanizem možganov, ki je le super znanstvenik lahko vedno pravilna. Ampak zato, ker bi tak popravek stalo 56 milijard $, se nikoli ne bo zgodilo. Oh, fantje.

5. Je lahko dejansko Cook

Seveda, lahko kuhamo. On lahko kuhamo nekaj odličnih jedi, in lahko celo rjavo rumen narastek.

On ne bo povedal, seveda. Konec koncev, ne želi, da se v navezi v kuhanju svoje obroke za vas. Namesto tega želi, da se počaka na njega roki in nogi. On bo tudi zaneti kosom toast samo dokazati, da je zapravil v kuhinji.

"Mislil sem, zdravica naj bi bil nastavljen na ogenj."

6. Fantje potrebujejo prelomov

Vaš mož te ima rad, ni zanikati. In medtem ko se lahko zaobljubo preživeti preostanek svojih dni z vami, to ne pomeni, da bi bilo treba porabiti vsak trenutek z vami.

Fantje potrebujejo odmor od nas. To je naravno. Želijo nekaj me-časa in potem, ki jih potrebujejo, da vidijo svoje prijatelje in narediti Guy-stvari. Želijo, da zadeti golf, šel v Vegas, ali pa samo igrati nekaj video iger s svojimi prijatelji. In medtem ko je lepo od vas, ki kažejo, da je igra golf s tabo, samo ni isto za njega. Še posebej, če boste obdržali manjka žogo.

"Dragi, samo zadeti žogo. Prosim. "

7. Fantje Cry Too

Fantje lahko moške levov, ki uživajo dominira, vendar to ne pomeni, da ne uživajo velik krik, kot dame.

Stvar je v tem, fantje ponavadi ne jokati pred nami. Ampak, tako kot mi, oni so še vedno ljudi, ki so dejansko predmet resničnih, človeških čustev. Vem, kajne!

Za razliko od robotov, ljudje dejansko ne dobijo žalostno. Morda jokajte čez solzne film, ali pa morda trenutek za sebe, ko mislijo, družinskih članov ali prijateljev, ki so preminili.

Vsak zdaj in potem bodo tudi jokal, če boste spali večerjo.

"Zažgejo si zrezek? V redu. Daj mi trenutek. "

8. Fantje so Hard Wired, da pogled na ženske

To je zelo enostavno priti jezen in razburjen, ko smo opazili naš človek preverjanje ven drugo žensko, vendar ne smemo vzeti tako resno.

Glejte, fantje so dejansko težko žično, da preverite ženske! Imajo šest krat več testosterona kot pri nas, in to lahko pogosto povzroči njihov libido, da bi dobili izpod nadzora, še posebej ko gre za ženske okoli. Torej, kaj se zgodi, je, da preverite ženske ven na auto-pilot. Čeprav se zdi, kot da oni ogling svoj srčkan najboljši prijatelj in jo duševno slačenje, to res ni njegova krivda!

Razen, če pride v in jo poljubi. On zagotovo ne more kriviti, da je na njegovem testosterona.

"To je testosteron, medu, prisežem!"

Nope, ne ga razrežite.

9. Fantje so sanje

To se morda ne zdi to po še enem dnevu toeing črto pri delu in prihajajo domov razbili, ampak fantje ne misli presegajo jutri. Imajo sanje in velike načrte za prihodnost, da ne bi delili z vami, v primeru, da jih sestrelili.

Toda kljub temu se zdi, da se ljudje, ki živijo za dan, ki se borijo za organizacijo račune, ne mislita pred tem, kar bi življenje kot takrat v 5 letih.

10. Fantje Treat Večerja zelo resno

Če ste vrste dekle, ki naroči solato, medtem ko je naročil zrezek z vsemi deli, on se ne bo preveč vesel, če nato nadaljujte ukrasti vse njegove krompirček.

Ste naročili solato z razlogom in je naročil zrezek z razlogom, da ga sesati in jesti svoje kumare!

In, ne, ne želi, da bi zamenjali kos zrezka za nekaj češnjevih paradižnikov.

Ali ste vedeli, zabavnih dejstev o fantje?

Reci srečen!

load...