10 stvari, ki dekleta radi, da se komplimentirajo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 stvari, ki dekleta radi, da se komplimentirajo

10 stvari, ki dekleta radi, da se komplimentirajo

Zdravo družba!

* Waves *

Torej, tvoja punca je rekel, da vas v zadnjem času, da nikoli ji kompliment. V redu je; fantje slišali to pogosto. Girls radi pohvaliti; nas prepričali, da je res, da nas radi in da ste v njem za dolge razdalje. To nam daje občutek dober, in to utemeljuje ves trud, ki smo jih na videz lepo za vas.

load...

Ampak v redu, tako da vaš partner je zaprosila za več komplimentov. Torej, zdaj prihaja Big Vprašanje: Kaj ji čestital, ?! Ali ste rekli, da ima lepe zobe, lepo nasmeh, lepo levo obrv (vendar niste prepričani o pravici ene), lepe noge, lepo pogačico, lepe noge... ?!

No, da ti pomagam, pa si oglejte v top 10 stvari, dekleta ljubijo, da se pohvalil.

Koliko lahko Ona Jejte

Ta je prepričan, zveni dokaj nenavadno; Konec koncev, ne dekleta sovražim, da bi povedal, da jedo preveč? ne bodo počutili kot oni pigging ven in se osramotila pred dneva ?!

load...

No, v resnici, boste ugotovili, da je večina deklet radi svojo hrano, in mnogi verjetno jedo ravno toliko kot ti. To je samo, da jih je strah priznati, samo v primeru, da se bodo obtožili pigging ven in da so maščobne na notranji strani.

Kompliment ji na njeno sposobnost, da konča off ji krčijo, čeprav, in ona vam bo všeč večno.

Njen Voice

Ne, dekleta ne živijo na njihove glasove vseh, da je veliko. Ampak vsakdo ima negotovosti in je pogosto eden od največjih negotovosti je naš glas.

Še posebej, če ima punca globlji glas, ali huskier glas, morda je bilo malo pozorna na to, kaj drugi ljudje mislijo o njej. Jo Complimenting na njen glas bo še dolgo pot, da bi se počutila super o sebi.

Upajmo, da ne bo prišel z vsemi nerodnih posledic, kot je zdaj želi biti pevka.

Njena inteligenca

Hej, dekleta niso samo lepe obraze. Imamo možgane preveč, in želimo, da bi pohvalil naše pameti!

Dekleta se radi pohvaliti na videzu, ampak tudi želijo, da bi čestital za njihove inteligence. Pomembno je, da ste jih videli kot vaš enaki in da vedo, da spoštujejo svoje možgane. Želijo, da ima snov za vas in ne samo Zavodljivost. Pomiriti svoje dekle, ki se je dobil vse, kar si želite, da jo je opomnil, da ste vedno v strah svoje modrosti.

Kako izgleda Tonight

Dekleta gredo na veliko truda, da izgledajo lepo za njihov človek, zato je pogosto naredi počutim navzdol v odlagališč, ko mu ne pove ničesar o svoji FAB novo obleko. Pravi, da se ji je, da ni vse, kar zanima, in da ne bo niti preveč moti, če se je obrnila navzgor nosila samo vrečko.

Ker dekleta gredo na veliko truda videti lepo za vas, morate prepričati, da ve, da je vse, kar je vredno, ki ga plačuje ji kompliment o svojem obleko, make-up in las nocoj. Povej ji, da izgleda sijoča; jo vprašala, če je nova obleka; povej ji, da je všeč njen okus v barvah in da je vedno pride prav.

To Fun Ona je, da se okoli

Ni dekle želi, da bo rodila. Če katera punca čuti, da ji je dolgočasno svoje prijatelje in fanta, ona se dogaja, da dol o tem - čeprav je ravno nasprotno.

Stvar je v tem, čeprav bi ji bilo zabavno, da se okoli, in čeprav lahko resnično uživali svoje podjetje, ona se ne bo to zares vedeti, če rečeš! Torej, če si res misliš tvoja punca je vrhovi, ko gre za zabavo, ji povejte.

Njene "stvari"

Če ima otroke, dom, nekaj domače živali, vrt in tako naprej, pohvalim jo na te stvari. Povej ji, kaj super delo je storila na vzgojo svojih otrok, ali pa da si samo ljubezen, kaj ona počne z njo doma.

Njena kariera

Morda si mislite, da je le peščica (čudne) ljudje dejansko uživajo svoje delo, ampak resnica je, da je veliko število deklet bo svojo kariero zelo resno in trdo delati, da bi nekdo.

Če veste, da vaša punca je ponosen na svoje delo, in to je očitno, da je dejansko uživa službo, naj bi ji povejte, kako ponosni ste nanjo. Povej ji, da je še vedno odlično, in da je njena predanost svojemu delu, je ena od stvari, ki jih radi o njej. Kompliment svoje delovno etiko in ji povedal, da občudovali smer njena kariera se dogaja v.

Njene Kuharske spretnosti

Kot bo vsak dekle vam povem, ona postavlja veliko truda v poskuša dobiti svoje kuharske spretnosti do nič. Ona ve, da ste uživali veliko okusnih jedi kuhane gor s svojo mamo, in ve, da bi vam vtis lastne sposobnosti, da se ujema do neverjetnih standardi, ki jih dobro staro mamo.

Konec koncev, je najboljši način, da gre ljubezen je skozi njegov želodec. Z pohvalami dekle na njene kulinarične veščine, boste počutila super. Ni dekle želi, da se počutijo prepričani o njeni kuhanje; hoče vedeti, da počne prav in šumenje nekaj super obroke za svojega partnerja.

Njeno duševno moč

Dekleta trdo delati, in včasih potrebujejo veliko duševno moč, samo da jih vidim skozi dan. Mogoče je, da ima punca v vašem življenju opraviti dejanje žonglira med vzgojo otroka sama, ki študira na nočno fakulteti, ki plačuje račune, kuhanje večerje, pa tudi dogaja, da njeno delovno mesto.

Če vidite, da počne vse to s ponosom, odločnost in veliko vzdržljivosti, kompliment ji na njeno duševno moč. Povejte ji, da jo občudujem vse, kar počne, in da morda nisi niti pol oseba je!

Oh, samo povej ji, da jo ljubim!

Nič ne naredi dekle občutek, kot neverjetno, kot da je povedal, da jo ljubim. Če ne morete misliti kaj drugega reči z njo, samo njo prepričala vaše ljubezni je lahko največji kompliment, da bi lahko plačali vseeno.

load...