10 stvari, ki dekleta radi slišijo (nasveti za fantje) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 stvari, ki dekleta radi slišijo (nasveti za fantje)

10 stvari, ki dekleta radi slišijo (nasveti za fantje)

Če obstaja ena stvar, ki vozi moške matice, se poskuša ugotoviti, kaj je ženska resnično želi slišati. Večina moških ve, da je treba pohvale delo, ampak delajo pravi kompliment za uporabo, ni tako enostavno, kot se sliši, ker, če je kompliment dejal na napačen način, da bo samo zdi neiskreno in ne pomenijo nič. Torej fantje, če menite, da ste vedno zdi, da vaše noge naravnost v usta, vsakič, ko ga odprete, se glasi teh deset stvari, ki vemo, da dekleta absolutno želel slišati.

1. Resnica

Ena od najpomembnejših stvari, dekleta radi slišali, je resnica. To je več kot le kliše, to je dejstvo! Ne spin zgodbe o tem, kako je pes pojedel svoj rojstni dan kartico, ali kako je dobil dostava fant Amazon oropali v vaši ulici, na poti, da poda svoje rojstnodnevno darilo. Povej ji resnico in priznati, da si pozabil, da je bil njen rojstni dan in potem rekli, da ste žal preveč! Ona se ne bo navdušen nad začasnim amnezija, ona pa bo še manj navdušen laži, da bo ona videti naravnost skozi nekako.

2. "Vi ste prva prava ženska v mojem življenju"

Povej ji, da je bila prva ženska v svojem življenju, da ste resnično ljubil, in da se bo počutila res nekaj posebnega. Ne bi bilo dobro, kot ste rekli, da milijon krat prej, da se milijon drugih žensk, čeprav, ali pa bo nekako izgubila svoj učinek!

load...

3. "Kaj misliš?"

To je še ena od stvari, dekleta rada slišala. S prošnjo po njenem mnenju, in jo ceniti, ko ga dobite, ste prikazuje žensko, ki si jo in da želite delati stvari, ki jo bo Spoštujte. Vprašajte jo, kaj avto barva naj bi dobil naslednjič, ali kateri model, in prosi za njeno mnenje, ko kupujete oblačila. Saj veš, da ima svoje mnenje, tako da ji to izraziti, in ona vam bo všeč toliko bolj za to.

4. Ti si najboljši prijatelj, kar sem jih imel

Pomembno je, da ženska ve, da ji je všeč in zaupanja vredna, kot tudi ljubil in, čudno, da lahko dve različni stvari. Ona ne pričakuje, da jo bo povsod, ampak ji bo všeč, če jo vključi v vse svoje življenje in deliti stvari z njo.

5. Wow! Izgledaš izjemno!

Še ena od stvari, dekleta rada slišala je kompliment. Obvestilo ko počne nekaj drugega, da njeni lasje in opazili, ko je nosil nekaj novega. Vsakdo ima rad pohvalo, ne le ženske, zato ne bodite sramežljivi o čemer jo je nekaj! Povej ji, koliko jo cenim ves trud, ki jo postavlja v videti veliko za vas. Pohvale bo tudi ji povedal, da se ne zanima nihče drug, tako da bo dal svoj um na počitek na ta rezultat preveč.

load...

6. Povej ji, kako se počutite

Ne bojte se, da ji povem, kako se počutiš, bodisi, ker to kaže, da si odkrit z njo in da zaupate ji dovolj, da se odpre do nje. Povej ji, koliko jo ljubiš, ampak tudi povedal, ko so prestrašeni. Delili svoje najgloblje občutke z njo, vam lahko prinese le bližje skupaj.

7. Všeč mi je, ko...

Veš vse tiste sladko malo stvari, ki jih počne za vas? No, povej ji, da vam jih opazili, in da se ne cenim ji jih počne. Malo presoje ne gre narobe, zato ne dovolite, da vse te male stvari, ki je ne bi opazili.

8. Pridite in izpolnjujejo moje prijatelje

Pripovedovanje žensko, ki jo želite ji, da izpolnjujejo svoje prijatelje, je še ena od tistih stvari, dekleta želijo slišati in ji pokaže, da jo hočeš, ki jih sprejme temi prijatelji, in to ji je tudi razvidno, da nimate skrivnosti skrivajo. Ona želi biti del vašega življenja, zato jo spusti noter, in ona bo občutek še bližje, da si potem ona prej.

9. "Ljubim svoj nasmeh"

To bi lahko bila njen nasmeh, da bi se ji smejali, ali pa bi se njene oči, vendar pa povem, žensko, ki jo cenijo nekaj drugega o njej, več kot le njene joške! Obstaja veliko več bi radi žensko, kot le običajnih stereotipnih dele svojega telesa. Naj dama ve, da je ona ljubila, za več kot to, ona zasluži.

10. Povejte ji, da jo ljubim!

To je eden izmed najbolj pomembnih stvari, dekleta radi slišali. Stop bije okoli grma in povej ji naravnost. Če jo ljubiš, nato pa ji povedal, da jo ljubim. Ne, karkoli narediš, pustite prepozno, da bi ji povejte, da je eden. Verjetno je samo tisto, kar želi slišati.

Ali poznate druge stvari dekleta rada slišala?

load...