10 stvari, ki imajo več bakterij, kot si lahko predstavljate | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 stvari, ki imajo več bakterij, kot si lahko predstavljate

10 stvari, ki imajo več bakterij, kot si lahko predstavljate

Mikrobi so povsod in obstaja na milijone njih. Mikrobi se na stvari, ki se jih dotaknejo, kaj jeste, včasih te lahko ubije, vendar so nekateri od njih so dejansko dobri za vas. Ko ljudje omenja klic, bo večina ljudi misli stranišč, ampak dejansko to ni stranišča in kopalnice, ki so najslabše mesto za skrite kalčkov, je bolj vsakdanje stvari, ki smo se dotikajo, ne da bi sploh razmišljal o tem. Tukaj je deset presenetljivih krajih, ki imajo še več mikrobov kot bi si kdaj zamislili:

1. Meni restavracija

Ne skrbite za higieno v restavraciji kuhinji; kaj o meni ?! Meni se je skozi sto parov rok, mnogi od njih so mastni in zajeti v ostankih nekoga drugega obroka. Restavracija meniji so idealno gojišče kraj za klic in se pogosto ne redno čistiti.

2. Kljuke

Ni veliko ljudi, oprati svoje kljuke zelo pogosto in tisti na vratih javnih mestih, se nenehno zgrabil z rokami ljudi. Samo zato, ker si umijte roke, vsakič, ko sem bil v kopalnici, to še ne pomeni, da je zadnja oseba, odpreti vrata storil.

load...

3. Sekljanje plošče

Rezanje plošče so ena znana nevarnosti za zdravje, ki ga je treba hraniti fastidiously čist. Raziskave so pokazale, da ima povprečen rezanje krovu 200-krat več fekalijami na njih, kot toaletni sedeži storiti, ki je ostala od rezanje surovega mesa.

4. Računalniške tipkovnice

Računalniške tipkovnice imajo veliko majhnih kotičkov, ki klice samo radi skrivajo v. Vse to znoj in umazanijo iz vaših rokah, skupaj z nenavadno kihanja ali dva, kmalu nabere med ključem. Torej, tudi če ne očistite tipkovnico, vam ne bo treba, da se znebi vsega. To je splošno prepričanje, da več mikrobi razmnožujejo v računalniški tipkovnici, kot pa v straniščno školjko.

5. Nakupovalni vozički

Dotaknil ga mnogi, ampak očisti z malo! Ne samo, da vozički dobili obremenitve roke na njih vsak dan, so dobili tudi kapljice krvi iz slabo pakiranega surovega mesa, kot tudi Crvljiv, neumitimi rokami za otroke, pomagajo mama push voziček.

load...

7. Vaš avto volan

Tu je še en presenetljiv leglo kalčkov dejavnosti - avto volana. Vsi smo skok v in iz naših avtomobilov, ves dan, s čimer se klic na naših rokah in jih drgnjenje off na volanih avtomobilov. Toda kdo kdaj sanitizes svoj volan ?! Povprečna volan je znano pristanišče okoli 700 bakterij na kvadratni centimeter.

8. Vaš mobilni telefon

Vaš mobilni telefon je morda eden izmed najhujših kršiteljev za mikrobe. Ko zvoni, ga poberem in si odgovoriti, ali jeste hrano takrat, ali, za nekatere od nas, čeprav smo v kopalnici! Potem smo ga pop nazaj v lepo temno, toplo mesto, kot notranji žep, ki je le vrsta okolja, ki klice radi gojimo.

9. Bankomati

Kdo bi si mislil, da bi lahko ti malo gumbi na bankomatu kot slabo za vaše zdravje, saj dejanskega stanja bank. Vsak gumb je dom približno več kot 1000 mikrobe, zato ne pozabite, da naslednjič, ko boste dobili svojo PIN številko narobe; saj to je skoraj deset tisoč klice, ki ste ga dotaknili, preden ste jih tudi ravna denar.

10. Hotel daljinski upravljalniki

Zapomni klice na računalniške tipkovnice? No, hotela daljinski upravljalniki so še slabše! Pomislite na stotine ljudi, od katerih jih veliko ne zelo pogosto umivati ​​roke, flicking skozi kanale in deponiranje bakterije, umazanijo in telesnih tekočin vsem in med temi majhnimi tipkami.

load...