10 stvari, ki jih lahko vsak človek naredi, da bi imel srečnejši zakon | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 stvari, ki jih lahko vsak človek naredi, da bi imel srečnejši zakon

10 stvari, ki jih lahko vsak človek naredi, da bi imel srečnejši zakon

Večina moških niti ne razmišljajo o tem, ali so pa tako dober mož, kot bi lahko bile, so pač njihova stvar, in predvidevam, da so to počeli prav. Moški so tudi bolj naklonjeni, da si za več informacij o temah, kot je ta, zato obstaja veliko več svetovanje stolpci za ženske, kot je za moške. Moški bo prebral navodila za njihovo novo vozilo, od prve do zadnje strani, vendar ne dobijo dati nobenih informacij o tem, kako ohraniti svoj zakon. Torej, tukaj je deset nasvetov za moške o tem, kako biti dober mož in kako, da imajo srečen zakon.

1. Delite opravila

Mnogi moški preprosto uporabo, kar njihovi starši kot vodilo, kaj bi morali storiti v svojem zakonu. Časi so se preselili na, čeprav, in je zdaj taka stvar kot moškega dela ali žensko delo ni. Ne samo delati stvari, ki mislite, da se pričakuje, da ne, poglej okoli vašega doma in videti, kaj je še treba početje. Veliko žensk je všeč stvari narediti na svoj način, vendar lahko še vedno ponudi roko v pomoč.

2. Poslušajte svoje žene pravilno

Še en nasvet o tem, kako biti dober mož je zares poslušati, kaj tvoja žena je rekel in poskusite razumeti, če se ji prihaja. Izklopite TV, obrniti stran od računalnika in ji daje vso pozornost, saj je zelo neprijetno, če se zdi, da se ji ne jemljete resno.

load...

3. Daj svojo ženo spodbude

Naslednja koristen nasvet o tem, kako biti dober mož je pokazati zanimanje za stvari, ki so pomembne za svojo ženo in jo podpirajo v njenih prizadevanjih. Če se že ne vedo, izvedeti, kaj se ji sanje in želje so, in jo spodbuja storiti njen najboljši za njihovo doseganje. Če se počuti, da je ne more doseči vse, kar je lahko, ker jo ne podpira, bo ona postala zamerljiv in se počutijo poškodoval.

4. Bodite sprejema svoje žene

Stop sodeč svojo ženo in ustaviti jo kritizirajo. Moški in ženske so drugačni in imajo počne različne stvari, tako da naš naslednji namig o tem, kako biti dober mož je, da sprejme svojo ženo, ki ji je, vključno z vsemi svojimi malimi zvijačami. Morda ne razumem, zakaj je potrebno, da preživijo uro po telefonu na njeno mamo vsak vikend, ampak, če je pomembno, da svojo ženo, nato pa naj bo tako.

5. Več o tem, kako na kompromis

Uspešen je argument ni pomembno; prihaja do sporazuma, je tisto, kar šteje. Moški so seveda konkurenčen, tako da se ponavadi želijo dokazati svojo točko in zmago, vendar bi bilo veliko boljša rešitev, če ste bili, da bi poskušali najti neko srednjo pot, ki jo lahko tako dogovorijo o. Vsiljevanje lastne rešitve, ki jih sprejme vodi le na isto vprašanje znova nastane na drug dan in da bo le privedlo do drugega argumenta.

load...

6. Vzemite pobudo in naredil eno lepo stvar za vašo ženo vsak dan

S tem, ali rekel, vsak dan eno lepo in nepričakovano, kar bo vaša žena počutijo bolj cenjena in več želel. To bi bilo nekaj tako enostavno, kot pohvalami na laseh, ali ob njo ven na kosilo. To je lep način reči hvala, za vse stvari, ki jih počne za vas, in da ji bo pokazal, da si res še vedno skrbi.

7. Naj tvoja žena tvoja prioriteta

Še en pomemben nasvet o tem, kako biti dober mož je, da tvoja žena tvoja prioriteta. Verjetno ste se trdo delati in se počutim kot spustite off spat pred TV vsak večer, ampak da se ne dogaja, da bi vaša žena srečna. Ne vzemite ženo samoumevno, morala bi biti vaša prioriteta. Dajo na voljo čas, tako da lahko preživijo kvaliteten čas skupaj in se zanimati za kaj ona ima že preveč.

8. Pokažite svojo ženo spoštovanje

To je enostavno, da pokažejo svoje spoštovanje za svojo ženo, vendar je prav tako enostavno, da bi jo mislite, da je ne spoštuje. To je lahko malo stvari, kot preobrat, da jo izpolnjuje pravočasno, da so vaše obljube in pokazal svojo hvaležnost, ko ona počne nekaj za vas, da lahko veliko razliko.

9. Ne pustite, da romance umreti

Naslednji namig o tem, kako biti dober mož je, da se nikoli ne ustavi nakup cvetja in ob svojo ženo na dan, presenečenje, ker je vrsta stvari je še vedno pomembno, ne glede na to, kako dolgo ste bili poročeni. Ženske ljubezen, ki se romanced in to kaže, da vam še vedno jo ljubim, tako da ne pade vse te sentimentalne poteze, ki jih uporabljajo, da se tako dobro.

10. Skrbite zase

Ko ste bili enotni, verjetno bodo sami fit in je dobro skrbi za svoj videz, ampak veliko ljudi ne dobijo malo preveč udobno v zakonu in so začeli, da naj sami gredo. Naredite svojo ženo, ponosna nate in obleko gor, da gredo ven. Poskrbite za svoje telesno zdravje preveč. Jutranje pametno za svojo ženo in vodenje sami dobro urejene, je še en način, da ji povejte, da jo spoštujemo, in ona bo cenim.

Kako biti dober mož? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...