10 stvari, ki jih morajo vsa dekleta vedeti o fantu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 stvari, ki jih morajo vsa dekleta vedeti o fantu

10 stvari, ki jih morajo vsa dekleta vedeti o fantu

Obstaja tako veliko člankov o tem, kaj ljudje so res všeč, da ni čudno, da nekateri ljudje mislijo, da so različnih vrst skupaj. Resnica je, da ne more Predalček človeka s seznamom atributov, ker, tako kot ženske, vsak od njih je nekoliko drugačen od drugega. Kaj lahko storite, pa je pogled na nekatere razlike, ki se, na splošno razlikuje možje od deklet. Tukaj je deset stvari, ki fantje različni, da vsako dekle res mora vedeti.

1. So posesivni

Mi ne pomeni, da je to v negativnem smislu na vse; to je pravzaprav neke vrste srčkan. Moški so zelo posesivni in zaščitna preko svojih deklet in če vidijo, drugi človek je videti na vas ali poskuša spogledujejo z vami, se ne bo zadovoljen sploh. Vse dobre sodobne spoznali, zelo dobro, da ne morejo v lasti dekle, vendar to še vedno ne bo ustavil, jim zagotoviti, da drugi fantje vedeli, da so oddana.

2. Moški lahko ogledate, ne da bi se spogleduje

Ne se preveč razburjena, ko človek gleda z občudovanjem na drugo žensko, on ne spogleduje, on je samo občudovali. "Imam samo oči za vas," je veliko besedila pesmi, ampak v resničnem življenju, te oči se dogaja, da včasih sprehaja. Ne skrbi; to je samo človek pa človek.

load...

3. Moral bi nikoli, nikoli, kritizirati svojo mater

Resno, kar si lahko zamislite za ženske, ga obdržati zase, ker človeško mama je nedotakljiva, kolikor je bil zaskrbljen. On je dovoljeno to, da je v redu, ampak tudi, če je ne kritizira svojo mamo, se ne strinjam preveč zlahka, ali pa, da bo narobe preveč! Nihče ne kritizira ali se norčuje iz človeka materi in ne uide z njim.

4. Ti se nikoli ne dogaja, da bi ga spremenili

To je eden od glavnih stvari, ki ženske morale vedeti o moških. Če menite, da ste dekle drgniti tiste grobe robove človeka, potem boste verjetno na koncu tako razočaran, kot zadnji dekle Malo. Če obstaja ena stvar, ki jo lahko posploševati o moških, to je njihova trma in, če je celo dobi zasluti, da jo poskušate ga spremeniti, on bo naredil vse, kar je je, da poskušate spremeniti desetkrat tako pogosto in desetkrat kot slabo. Razen, če želi, da se spremeniti, nihče ne bo lahko, da to storite.

5. Če ga poni, bo rekel ja, samo da ti tiho

Če imaš čebele v pokrovom o nečem, potem človek se dogaja, da v svoj godrnjav veliko hitreje, kot ste pričakovali. To ni zato, ker je se dejansko dogaja, da se vsako obvestilo o tem, kaj si hotel, da bi to, da je prav, da ve, da, če se strinja, bo dobil vsaj eno uro miru in tišini, preden začnete znova. V bistvu, večina moških preprosto ne želijo argument, da bodo rekli, kar je potrebno, da bi se izognili enega.

load...

6. Rad ima svojo najljubšo športno ekipo s strastjo boste zavidam

Človekova ljubezensko razmerje s svojo najljubšo športno ekipo je stvar legende in unfathomably pomembno zanj. Ta ekipa ga dol je pustil neštetokrat, ga je imel v solzah in so, ki mu je besna, ampak še vedno je kar naprej vrača več! On je ljubil in podpira to ekipo, saj je bil še otrok in on jim bo všeč, ko mu je starec. To je neke vrste vseživljenjskega ljubezni in predanosti, da večina od nas le sanjamo!

7. Ne želim govoriti o tem

Ti bodo vsi vedeli, da je to res vseeno in da lahko tako moteč. Saj veste, če obstaja nekaj, kar ga moti, da je napisano po vsem obrazu, vendar pa bo govoril o tem? Ni šans! To bi lahko bil znak šibkosti, zato se dogaja, da je ustekleničeno in poskusite vse soočiti sama. Ni smisla skrbi preveč o tem eni niti. On bo prišel k vam s svojim problemom, ko je dobro in pripravljen.

8. On bo opazila, če ne nosite to ogrlico, da vas kupil

Če je kupil vam nakit ali oblačila in ne boste res všeč, ne reči, da je všeč, nato pa ga na hrbtni strani predal, v upanju, da ga ne bodo opazili. On bo iskal tisto stvar, ki ti je kupil in, če nikoli ne nosite, on se dogaja, da se poškodoval. Bil bi veliko raje raje, da si iskren in jo vzel nazaj v trgovino in ga spremenila v nekaj drugega.

9. Želi otroke res

On ne sme priznati, ko je mlajši, vendar pa večina moških ne želijo imeti otrok, ko so dobili malo starejši. Ne dobijo Sklon razmišljanju, ko nekoga drugega otroka, vendar se bo v zadnjem delu svojih mislih, da bi bilo super, da se je oče nekega dne.

10. On si res želi imeti rad stvari, ki ga ima rad

Za nekatere čudno razloga, moški vedno zdi, da želim, da bi rad iste stvari delajo in ti res ne razumeš, ko ste rekli, da vam ni všeč slasher grozljivke ali trdo jedro thrash metal rock. Še huje je to, da bo dejansko želijo si, da bi sedel z njim in ga gledam in on bo razočaran, če ga ne uživajo. Ni enostaven način iz tega enega, boste morali najti nekaj drugega, da nujno potrebuje početje!

Katere druge stvari ženske morale vedeti o moških, po vašem mnenju?

load...