10 stvari, ki jih želijo moški vedeti o njih | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 stvari, ki jih želijo moški vedeti o njih

10 stvari, ki jih želijo moški vedeti o njih

Moški so z Marsa, ženske so z Venere, in vse te stvari, ki smo jih slišali... Se moramo soočiti z dejstvom, da so moški in ženske v resnici drugačen na različne načine, in to je deloma te razlike, ki nas včasih preprečujejo gledano enako jezik, na nek način. Moški pogosto mislijo, da imajo ženske samo dva problema: prvi je ob ničesar za obleči, in drugi - ni prostora za shranjevanje vse obleke. Tukaj je nekaj stvari, ki bi radi moški vedeti o nas, v želji, da bi bil "jezikovne ovire" nekoliko tanjša in bolj obvladljivo.

1. Radi nepopolnosti

Pozabite gospodom Odlično. Dame, kot človek, ki ima pomanjkljivosti in ni preveč slep ali preveč domišljav, da jih priznati. Zahvaljujemo se za osebo, ki se zaveda svojih "ne tako dobrih" strani in deluje na njihovo izboljšanje.

load...

2. Mi smo le matere do svojih otrok

Materinsko naravo žensk je biološko pre-programirana, in to pomeni, da smo na splošno bolj skrbna kot moški. Nič ni narobe z malo razvajanja zdaj in potem, ko je bolan, še posebej; ampak spreminja v otroka in silijo svoje dekle spremenil v materi je Majorly slaba ideja.

3. Ne vedno crklja

Ne glede na to, kaj revije večkrat svetovanje o tem, kaj storiti, ko se ljubila, ženske včasih samo želim, da gredo spat takoj, ne crklja in strmeti v oči z češčenja za ur. Moški in ženske v resnici niso tako različne, v resnici, in to je eden od dokazov.

load...

4. Včasih pozabimo pomembne datume

Eden od najbolj pogosto danih kosov romantično nasvetov za moške je, da nikoli ne bi smeli nikoli pozabiti svojega partnerja rojstni dan ali obletnico, ali karkoli. Lahko se sprostite, gospodje, smo včasih pozabimo te pomembne datume, tako da se opravičujem vnaprej za takrat, ko se to zgodi.

5. Cenimo iskrenost zgoraj pohvale

Nič ni narobe s komplimenti čeprav, vendar se prepričajte, da so specifične in, kar je najpomembneje, pošten. Ker ste slišali intuicijo žensk, v primeru, da si mislil, da lahko prepoznati ponaredek kompliment, potem ste popolnoma prav. Potrudi se povedati nekaj sladkega in pošten.

6. Imamo "liedar"

Mi lahko zazna laž večino časa, če smo preveč zaskrbljen z nečim drugim. Mi vam morda ne pokliče na to, pa je zato, ker se včasih raje slepimo, iz nekega razloga. Pazite, čeprav, in dvakrat premislite, preden delaš nekaj, kar bi vas zahtevajo, da lažejo. Čas zabloda je lahko več.

7. Ljubimo pozornost in lepe poteze

Ženske niso vedno pozornosti azil, vendar pa, kot je posebno obravnavo zdaj in potem, tudi če ste bili skupaj za leta in leta. Z pozornosti mislimo posebno gesto, znak svoje naklonjenosti do nje, še posebej, ko je ona dol iz nekega razloga. Pomislite na nekaj sprostiti svoj dan.

8. Prav tako radi presenečenj

Odnosi običajno določi v rut s časom in to je odgovornost obeh ohraniti romantiko in ljubezen živ. Lepo presenečenje so eden od načinov za to. Tudi vi kot presenečenje, kajne? No, tako kot mi. Mi Verjetno je del otrok, ki živi v vsakem od nas. Tudi najmanjši, a premišljen presenečenja lahko naš dan.

9. Vprašajte in vam povem

Sumimo, da je veliko moških anksioznost izvira iz dejstva, da oni niso prepričani, kaj njihov partner rad v postelji. Zakaj ne vprašaš? Večina žensk bo dovolj udobno, da ti povem. Samo poskrbite, da boste izbrali pravi trenutek, to je bilo v postelji, ko si vprašal. Če sumite, da ona ne bo pripravljen deliti to, da ji nekaj časa, nato pa poiščite priložnost znova. Ja, potrebujemo čas.

10. Čarobna beseda za nas ni "prosim"

Za nas, ženske, da bi bilo "Žal mi je", ne "Prosim". Vemo, da ste ponosni bitja, ampak da ne more priznati, ko ste naredili napako, je napačna vrsta ponosa, in želimo, da nobena od tega enega. Pravi moški so dovolj pogumni, da priznati svoje napake, zato si jih imenujemo prave moške.

Ne vem, druge razlike med moškimi in ženskami?

load...