10 stvari, o katerih verjetno nisi vedel o moških | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 stvari, o katerih verjetno nisi vedel o moških

10 stvari, o katerih verjetno nisi vedel o moških

Koliko misliš, da veš o moških? No, seveda, vsi ljudje različni in da bi bilo narobe z nami, ki kažejo drugače, vendar pa obstaja nekaj znakov lastnosti in navade, ki se zdi, da se uporablja za mnoge moške, in to so izrazito razlikujejo od večine žensk. Torej, če mislite, da ste delali ven vse, kar je vedeti o moških, tukaj je deset stvari, ki jih morda ne poznate.

1. Moški se skrbeti videzu

Medtem ko moški ne bo pogosto priznati, ne pa skrbi, kako so videti. Skrbi jih, o njihovi postavo in kako jih ženske dojemajo in pogosto, da je neurejen, casual videz, da imajo pravzaprav zelo premišljena!

2. Moški so programirani, da so konkurenčni

Še eden od zanimivih dejstev o moških, ki so programirani, da bodo konkurenčni. Ženske zdi čudno, ko se zdi, da moški imajo potrebo premagati drug avto stran na luči, ali je prijazno igro žogo preveč resno. Moški nimajo izbire pri tem, čeprav, ker so programirani po naravi zmagati in biti konkurenčen. To je Atavizam njihove živali prednikov, ko so morali tekmovati, da bi lahko našli partnerja.

load...

3. Ljubljenje ne bo moškega zaljubi z vami

Če ponujate človeku nekaj spalnico zabavo, potem obstaja velika verjetnost, da bo z veseljem vzeti, ampak da ne bo mu sodijo za vas. Človek ima lahko intimnosti brez čustvene navezanosti na žensko, ki je običajno zelo razlikuje od tega, kako bi ženska videti stvari. Po drugi strani pa, intimnost z žensko, ki jo ljubi veliko pomeni.

4. Moški vrednost spoštovanje zgoraj ljubezni

Seveda, moški želeli biti ljubljen, ampak za večino, to je spoštovanje, ki jih najbolj potrebujejo. V idealnem primeru bi imeli oboje, vendar so raziskovalci ugotovili, da bi ljudje sovražijo, da se nespoštovanje njihove prijateljice ali žena, kar je več, kot bi jih skrbi, ne pa ljubil.

5. Moški so ožičenem, da je ponudnik

Še eden od zanimivih dejstev o moških je, da so ljudje ožičenem, da je ponudnik. Morda ste mislili, da je očitna potreba po nekaterih moških, da zaščitijo svoje ljubljene in da bo ponudnik družine zastarelo in Šovinistički lastnost, ampak realnost je, da so moški seveda ožičenem razmišljati na tak način. Narava naredi čutijo potrebo po zagotavljanju in za zaščito, in je le malo, da lahko moški storiti glede tega.

load...

6. Moški so lahko zelo negotovo

Človek mora vedeti, da je njegova žena odobrava tega, kar počne. So dejansko zelo strah neuspeha in najslabše neuspeh vse bi bilo, da bi neuspeh v očeh svojo punco ali ženo. V bistvu, če ne dobijo odobritev in pozitivno afirmacijo s svojim partnerjem, nato pa, da jih lahko povzroči želi, da potrdilo od nekoga drugega.

7. Ljubljenje naredi več za človeka, kot ga samo zadovoljiti

Večina ljudi bi se strinjala, da moški imajo večjo vzdržljivost in "spalnico pogon 'kot ženske, vendar to ni tako preprosto, kot je le da pogon za zadovoljstvo. Ko človek ve, da je njegov partner ugotovi, ga fizično privlačen, ki daje človeku globok občutek samozavesti, ki prežema vsak drugi del svojega življenja preveč.

8. Men je všeč romantiko; oni so ne samo zelo dober v tem

Naslednja eden od zanimivih dejstev o moških je, da je moški všeč romantiko. Večina okleval, da romantična ni vedno le na dejstvo, da se moški ne romantično. Globoko, večina moških, so romantični po srcu, vendar se bojijo, da bodo romantične geste zavrnjena ali se jih videti neumno.

9. Moški so bolj dovzetni za vizualno stimulacijo

To je še ena od znanih zanimivih dejstev o moških: so bolj dovzetni za vizualno stimulacijo. Večina moških se dejansko borijo z njihovem naravnem instinktu gledati drugih žensk in se počutijo krive, če so ujeli to počeli. Oni sami ne morejo pomagati, čeprav, kot je to še eden od narave parjenje iger. Moški so žično biti na preži za morebitnimi prijatelji in celo najbolj ljubeč mož, polico znajdejo gledaš druge ženske včasih.

10. Vaš mož želi, da veš, da te ljubi

To je še eno področje, kjer lahko ženske negotovosti v napoto. So hrepenim po veste, koliko imajo radi in ki jih potrebujejo stalno potrditev dejstva, da veste, da delajo. Zato lahko moški, včasih nadležno, je vedno želijo slišati vaše soglasje.

Ali želite deliti nekaj drugih zanimivih dejstev o moških?

load...