10 stvari razumejo samo blondinke | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 stvari razumejo samo blondinke

10 stvari razumejo samo blondinke

Blondinke so gojili več stereotipov, kot kdorkoli drug. Vendar se nekako zdi nepošteno, da samo zato, ker imate blond lase, ste domneva, da je povsem enako kot vsi ostali, ki ima blond lase, vključno z Pamela Anderson, ki se je poročila v belem bikiniju. Mislim, če je svetlolasa filmska zvezda poroki v bikiniju, vsi smo se poročita v beli bikini, kajne ?!

Toda obstaja veliko več težav, ki se srečujejo blondinke, kot preprosto se je vprašal, kako neumni so v resnici, in ali se poročita v gola. Dejansko, blondinke kot kolektivni obraz vsak dan boja proti veliko vprašanj, ki gredo tako izven stereotipnih predsodkov. In če si blondinka, boste točno to, kar so ti veš. Tako da je lahko pogled na 10 stvari, samo blondinke bodo razumeli.

1. Vsakdo Predvideva si Dumb

Nekako ali drugo, je postala stvar za domnevo, da so vse blondinke neumna. Ali je bilo to kaj opraviti s Hugh Hefner se obda z harem od hihitati blond dekleta, ki je menil, da bi se družim s starca nekako nadaljnje kariere, nismo preveč prepričan. Toda leta 2017, so vse blondinke vedno plačuje ceno za nekaj, kar se je zgodilo pred več tisoč leti (ali 20 let nazaj, kdo ve?). Ali pa je še vedno dogaja!

load...

Na žalost, ali ste dobili službo z visoko leteči odvetniški pisarni je, ali dobiš Nobelovo nagrado, folk povsod bo dvig obrvi ali dva, in si Bog lopnil, da si premagati vse predsodke. Ker, saj veš, da si blondinka in ti naj bi bila neumna in vse to.

2. Vsakdo Predvideva si Plitva

Ja, blondinke povsod se domneva, da je plitvo. Še enkrat, se lahko zahvalimo pop kulture, slabe filme, in Playboy zajčki za to. Povsod, kjer je dobro videti žensko rekel nekaj plitvo, ona se zdi, da vedno blond. Kar pomeni, da vse blond ženske plitvo, kajne ?!

Ok, veseli sva, da je eden razporejene. Ker, saj veš, vse blondinke so enaki in mislim na enak način. Hej, to je način, kako Bog nas je.

3. Ljudje trajalo manj resno kot kdorkoli drug

"Šel bom in brati knjigo."

"Haha."

"Ne resno, bom šel in sedel na vrtu in brati knjigo."

"Haha. Ne bodi smešen. Igra je na. "

"Jaz bom šel in brati knjigo, ti pravim!"

"Rekel sem, haha ​​dvakrat. Ne bi mi reči še enkrat. Zdaj, sedite. "

4. Klor je nočna mora

Vaši prijatelji so vas povabili v bazen za kopanje, vendar se zdi, živčni in neodločni.

"Kaj je narobe? Zakaj si prebledel? Želite nekaj vode? Zdravo! Nekdo se ji malo vode! Ona je penjenje iz ust! "

Klor je blondinka je najhujši sovražnik, saj v bistvu lahko obrnejo lase zeleno. Toda kaj naj bi storili na zabavo ob bazenu, nositi kapo tuš in videti kot čudak? Obstaja samo ena stvar za to - anti-klor šampon. Vzdih.

load...

5. Si ne bo imel dlake

Vsi smo videli, da je videti naši fantje so nam, ko smo končno videli vse nas.

"Wow. Nisem pričakoval, da bi imel dlake. Wow. Žal mi je, da mi trenutek za izračun tega. Moram, da se usedem, da mi stol prosim. "

Kaj so pričakovali? Mi smo blond, ne brez dlake mačke!

6. Sun bistvu sovraži

Saj veš, kako je: imate žogo s svojimi prijatelji na plaži, vendar je po nekaj urah ste dobili živčni. Preverite svojo uro in ugotovili, da so ure tiktaka jih in si outstaying svojo dobrodošlico. Če visi okoli nič, vaši lasje bo postal bel. Toda nihče ne želi še iti domov.

Torej, kaj lahko storim? Naredite izgovorov in pustite na svoje? Recimo, da ste pravkar opazila in stari prijatelj na drugi strani na plažo? Paint roko rdeče in se pretvarjati, da imaš vročinski izpuščaj? Sonce je zelo moteč za blondinke. Želimo temne oblake in dež!

7. Eye-ličila je Drag

Eye-ličila je skupaj vleči za blondinke, in ponuja do zagonetke ves čas. Naši trepalnice so blond, kar pomeni, da moramo nositi maskaro, vendar hkrati lahko ličila za oči, da nas videti kot Racoon. Kar ni kul. Torej, kaj bomo naredili ?!

To ni niti omenil naše obrvi, ki so bodisi neobstoječa ali temnejši od ostalih naših las. Geez, si ne more zmagati.

8. Ljudje so polni vprašanj

"Ali si barvate lase?"

"Ali si barvate obraz?"

"Ali ste res naravna blondinka?"

"Ali ste res naravna?"

"Ali si neumna blondinka?"

"Ali vam je všeč rjavolaske?"

9. Prašijo je Strašno

Ok, vsi lope lase. Blondinke skladišče, rjavolaske skladišče, gingers skladišče, in celo najstniki skladišče. To je samo življenjsko dejstvo in nič ne skrbi. Konec koncev, to dejansko ne pomeni, da ste Proćelav.

Toda prašijo je nekako bolj grozljivo, če si blondinka, ker si ne morejo dejansko videti lase. To lahko povzroči velik čudak, ko se ne morete odločiti, ali je ta šop las na roko pravzaprav las ali pajek. Vsi smo bili tam. Strašljiv trenutek svojega življenja.

10. Ti ponavadi držijo okoli kolegi Blondes

Dovolj nenavadno, blondinke se ponavadi oblikujejo klike, predvsem dejansko ne zaveda. To je v veliki meri na dejstvo, da obstaja toliko stvari, samo blondinke lahko razumeti, saj pomaga spodbujati vezi med kolegi blondinke.

Torej, kaj se zgodi, je, da bi vaš krog prijateljev vsebuje 3 blondinke in Črna, z Črna občutek izpustili. Konec koncev, vaš klepet centri po blond stvari, kot so, kako preprečiti mast, kako priti do prave kolorist za vrhuncev, kot tudi najslabše blondinka šala, ki ste jih slišali ta teden. Blondinke ponavadi držijo skupaj. Mi ne pomeni nobene škode, to je samo tako, kot je.

load...