10 super navdihujočih filmov, ki jih je vsekakor treba gledati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 super navdihujočih filmov, ki jih je vsekakor treba gledati

10 super navdihujočih filmov, ki jih je vsekakor treba gledati

Sem velik film buff, ampak jaz ne vem veliko ljudi. Medtem ko je za nekatere od nas filmov obsedenost, lahko drugi si zdaj ali pa jih pusti.

Pred kratkim je moj prijatelj me je vprašal, kaj je to, da mi je všeč pri filmih toliko. Zakaj gledam toliko?

Spoznal sem, da sem imel več razlogov, ampak tudi, da so ti razlogi tudi moji prijatelji razlogov. Bili so vsi naši razlogov. Vsi gremo v kino iz istih razlogov:

Gledamo filme, ker smo želeli, da kritika stvari.

Gledamo filme, ker smo želeli presenetiti.

Gledamo filme, ker smo želeli, da se izpodbija.

Gledamo filme, ker smo želeli, da se premakne.

Gledamo filme, ker želimo, da smeh.

Gledamo filme, ker smo želeli pobegniti.

Gledamo filme, ker želimo naučiti.

Toda morda bolj kot karkoli, gledamo filme, ker želimo, da se zgleduje.

Seveda dovolj, film ima moč, da umakne svoje duhove in vas pozove, da sprejmejo ukrepe, s svojim življenjem. Ali skozi relatable znakov a krpe za bogastvo zgodbo, lahko film vas napolnijo z več navdiha kot praktično nič. Če se lahko zgodi v filmu, ki se lahko nanašajo na, se lahko zgodi, da nas. In to je močna stvar, ker če lahko film naredil za nas, mora biti dober.

load...

Če ste malo filmske novice in ne veste, kje začeti, tukaj je 10 zelo navdihujoče filme si je vsekakor treba paziti!

Forrest Gump

Forrest Gump je izšla, ko sem bil otrok, in moji prijatelji in jaz nikoli utrujen, da citira v šolskem igrišču.

"Teči Forrest teči!"

"Moja mama je vedno govorila, da je življenje kot škatla čokoladnih bonbonov!"

Poleg teh legendarnih citatov, Forrest Gump je neverjeten film, ki se vrti okrog dečka, ki se obravnava slab roko v življenju - ne more uporabljati svoje noge kot vsi ostali lahko, zaradi bolezni. Ampak ne vidim ovire, kot razlog, da samo odreči, Forrest vidi, da nekaj, kar je treba premagati.

load...

Film je res o premagovanju ovir in ob nevarnosti. Gre za zmago nad stisko in samo živi življenje svojih mejah. Gre za preizkušanje sebe vsak dan, poskušam nove stvari in raste kot osebo.

V iskanju sreče

To zvezde Will Smith.

To je film o premagovanju vse verjetnost, da bo tisto, kar veste, da lahko v življenju.

Gre za srečo in tako presneto, da boste dobili svoj izpolnite njo.

Pojdi uro. Da me ne potrebujejo, da yacking.

Mary in Max

Mary in Max je claymation film o dveh daljinskih samotarje, ki jo je prizadela off kot pero prijatelji. To je super luštna, super domiseln in bo taline vaše srce.

Če ne mislim, da je možno, da kdaj krempljev svojo pot iz osamljenosti, gledati ta film. Ne glede na to, kako slabo se stvari v življenju, lahko pa vedno bolje.

Groundhog Day

V vseh večjih ameriških filmov, glavni lik je šel opraviti neke vrste sprememb. V Groundhog Day, Bill Murray spreminja iz srednjega živahen, brezobzirnega meteorolog, ki skrbi samo o svoji karieri, do renesančnega človeka, ki se zaveda, da ljubezen in znanje, glede na to, bolj kot karkoli drugega. To je film o pridobivanju svoje prednostne naloge naravnost.

Set v hudi zimi, Groundhog Day je film, ki se boste počutili neverjetno mehke. Uporaba namesto običajnega pripovedovanja strukturo, ki je na videz nelinearno vendar ni res, da je smešno, toplo in nenavadno.

Plus, da zvezde Bill Murray. Pojdi videli!

Punch Drunk Ljubezen

Adam Sanders je korak stran od maničnih, bruto-out komedij ga je postala znana, ko je zaigrala v Punch Drunk Love za običajno ljubezensko zgodbo.

Adam - čigar lik je poimenovana Barry - je ekscentrična samotar, ki ima več kot eno ali dve vprašanji. Ima celo vrečo od njih. Vendar je skrivnostno gal imenuje Lena začarala s njim, in počasi sta ga ujela.

To ni običajno icky romance film. To je temnejši, vendar toliko bolj neverjetno.

V divjino

Into The Wild je Sean Penn je prvi celovečerni film. Zgovorni, kinematografski, zapeljiva in črpanje z adrenalinom, da je to film, ki sledi resnično življenjsko zgodbo Fakulteta ki zapre vse iti in živeti z naravo.

To je film o svobodi, ne pa strah, da se unchain iz verige, ki vas vežejo na stvari, ki jih ne marajo. Gre za pomembno, da so sami, pri čemer tveganja in živijo pa hočeš živeti.

In če se zgodba ne navdih, film pot je posnet in uredila volje.

Kaznilnica odrešitve

Pred kratkim sem prebral resnično zgodbo o boksar iz šestdesetih let, katerih vzdevek je bil The Hurricane. The Hurricane vedno trdil, da je bil neupravičeno obtožen umora, ampak je bil v zaporu vseeno. Toda namesto da razpadejo po šivih, kot mnogi od nas bi, The Hurricane svoje captors stoično je povedal, da je bil še vedno brezplačna. Ker, čeprav bi se omejila svoj osebni prostor, ki ga niso vzeli njegov um. In je bil tekoč, da ga uporabljate.

Bilo je izjemno navdihujoča zgodba o preostalih miren kljub vsem odds in premagovanju ovir. Kaznilnica odrešitve je tad smiler. Tim Robbins "znak je obsojen na življenje za nekaj, česar ni storil, ampak kot vse sesati gor in ročno moč nad svojim captors, je pozove moč in pogum, ki je potrebna za preživetje v obraz tako zelo stisko. Navdihujoča stvari!

Trumanov show

Kdaj počutil, kot da živiš v navidezno mehurček in da resnica je "tam zunaj"? Oglejte si ta film o mladem moškem, ki ve, da je se je lagal, in kdo bo naredil vse, da to dokažejo.

Življenje je lepo

Vojna je povsem strašno stvar sama po sebi, ampak z izbiro nastavitev polovico svojega film v sredini holokavsta, režiser in komik Roberto Benigni se je pri tem veliko tveganje, da bi to lahko bilo eno od najtemnejših italijanskih filmov, ki se pojavljajo od Suspiria.

Kljub svoji slabe predmetom, Življenje je lepo, je film, ki bo povečala več kot občasno nasmeh. To je temno v času, in to vas bo na čustvenem toboganu, ampak v svojem srcu, je to film o očetu poskuša po svojih najboljših močeh, da zaščiti svojega sina od grozot holokavsta. Kot tak, je uporabil svojo divjo domišljijo prepričati svojega otroka, da oni dejansko ni v plinskem taboru - oni so v kvizu.

Pozitiven spin na stvari? Več kot potrebe po domišljije v svetu, kjer so razmere včasih preveč grozljivo, da bi razumeli.

Rocky

Je že kdaj boljša krpe za bogastvo zgodba? Ni mi mar, če si fant, dekle, teen ali srednjih let, mama, Rocky je za vsakogar.

To je film, ki povzema tisto, kar lahko vsakdo storiti, če hočejo to dovolj. Če imate željo in prepričanje, ste lahko karkoli želite, da bi - tako kot Rocky.

"Ampak to je fikcija!" Morda protest

Oh ja? No, dobil to. Sylvester Stallone, ki zvezde v filmu, je bil samo nihče bit delno igralec, preden je film prišel. Ampak on je napisal scenarij in, čeprav nihče ne želijo tvegati o njej, je naredil darns prepričani, da si je postavil. On povzema resnično življenjski duh Rocky.

load...