10 uporabnih flirting nasvetov za fantje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 uporabnih flirting nasvetov za fantje

10 uporabnih flirting nasvetov za fantje

Seveda, spogleduje nasvetov za fanta, ne more biti popoln brez omembe pohvale. Vsakdo ima rad, da je treba pohvaliti, vendar te pohvale mora biti resnična, in ne preveč osebno prezgodaj. Povej ji, kako lepo izgleda ali kako velik njene obleke videti, z vsemi sredstvi, ampak pustite komentarje na svojem vročem sliki, dokler ne veste, ji malo bolje.

5. Naj ji smejati, to je trenutek ledolomilec

Za takojšnje ledolomilec, ni nič boljša od česar dekle nasmeh in smeh. Povejte ji zgodbo s smešno konča in da jo bo dal na enostavnost in počutila udobno. Pokaži ji, da ne boste sami vzeli resno in so sposobni smejati sebi in ona bo bolj odprta z vami.

6. Preverite stik z očmi, vendar ne stare

Očesni stik, je še ena od velikih in enostavno spogleduje nasvetov za fante. Ko se pogovarjam z njo, se prepričajte, da ste v stik subtilna oči in bodite pozorni na to, kar je rekel. Kombinacija nasmehom in jo gledal v oči, je najlažji način, da je tam za flirt, vendar bodite previdni, da ne stare, ali pa bodo mislili, da so samo malo čudno!

load...

7. Priti v bližini, vendar ne prehitro in ne preblizu!

Izdelava nežno fizičnega stika z dekletom, kot je dotaknil njene roke, ko se pogovarjate, je še ena od velikih in subtilnih spogleduje nasvetov za fante. Bodite pozorni na njeno reakcijo, čeprav. Če ona potegne stran, ste morda šla predaleč, prekmalu.

8. Bodite prepričani, ali se naučijo, kako biti samozavesten

Girls ljubezen samozavesten človek in nikoli ne bodo mogli izpeljati spogleduje če imate nekaj samozavesti. Če ste neke vrste človek, ki čuti živčni okoli deklet, nato pa poskusite nekaj zaupanja povečanje vaje prvi in ​​ne skrbi, da bo s prakso!

load...

9. Bodi gentleman in da svoje manire z vami, če želite osvojiti dekle srce

Malo viteštva vedno gre dolgo pot do zmage dekletovo srce. Odpiranje vrat za njo, stoje, tako da lahko ona sedi ali želi opravljati svoje težke vrečke za njo so le nekateri od načinov, da lahko flirt, ne da bi morali res poskusiti.

10. Nikoli ne gredo predaleč

Če dekle gre predaleč s spogleduje, morda ona se imenuje tease, ampak če tip gre predaleč, potem pa se lahko napačno razlagali kot nekaj precej slabši. Nikoli ne bi vse odkrito sugestivne pripombe in vedno zavedati reakcije dekle k tebi. Vi ne želite, da se označi za škodljivca.

Ali veste, nekatere druge spogleduje nasvetov za fante?

Ostanite srečni!

load...