10 zabavnih dejavnosti za to sezono | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zabavnih dejavnosti za to sezono

10 zabavnih dejavnosti za to sezono

Nihče pravzaprav zares všeč zimo, kajne? Ko Old Man Winter prikazuje njegov obraz, večina od nas vodijo v zaprtih prostorih od groze (in hladno).

Soočenje hladnejših mesecih je težko, če ne marate daljša uroke teme. To je čas v letu, ko ne more zadeti plaži še nekaj mesecev, in ko bi le ugriz sladoleda stalo življenje, ker je samo tako mrzlo.

In ne me začeli na tiste dni, ko vaš partner zapusti okno odprto, ker je "toplo".

OMG, kako se kdo lahko toplo pozimi ??

Jaz ponavadi ne marajo zime, ampak to je nekaj, kar nas vse, da bi dobili skozi. Ker traja tri mesece (čeprav se počuti kot veliko dlje), moramo najti nekaj storiti za zapolnitev časa. V nasprotnem primeru bomo samo pojdi popolnoma nor.

load...

Torej, če iščete nekaj zabavnih aktivnosti za početi v tej sezoni, ki vas bodo dobili od zunaj pod odejo, imamo 10 odlične tiste za vas. Oglejmo si oglejte!

Host svoj filmski festival 

Film vstopnice lahko stane precej denarja, vendar je najslabša stvar bo gledal film v kinu v zimskem času je, da moraš iti ven. V mrazu. Če bi raje ostanite v zaprtih prostorih in gledal nekaj filmov, zakaj ne povabi nekaj prijateljev in gostitelj svoj filmski festival?

Lahko izberete svoje filme, vabimo, kar prijatelji, kar želite, in skupaj nekaj super prigrizke in dobrote. To je lahko tako udobno, kot želite, da se!

In ker je zima, vroča čokolada je treba.

Pomagaj

Ni vse dejavnosti na tem seznamu so tisti notranji, tako da sem lahko tudi vas opozori zdaj. To še posebej ena je zelo ravno tako eden na prostem.

V bistvu, zima prinaša nekatere ekstremne pogoje, ki lahko uničijo življenje posameznika. Na primer, lahko vaš sosed dovoz se snežilo pod, do te mere, da ga ni mogoče očisti, ki jih sami v času za delo. Torej, zakaj jim ne dajo roko v pomoč?

load...

Lahko bi tudi pop navzdol na lokalni ljudsko kuhinjo in pomagati nahraniti brezdomce, ki so hladno in potrebuje nekaj topline, prehrane in prijazno podjetje.

Obstaja cel kup pomoč lahko zagotovi v zimskem času, ki je nedvomno človeštva najbolj testiranje sezono, ko duh skupnost šteje veliko.

Pošljite božično kartice za ljudi

Vedno sem užival pošiljanje voščilnic za družino in prijatelje - to je tradicija, da je moja mama hrani za let, in ki sem nadaljeval. Mislim, da je odličen način za dajanje v najem ljudem, ki jih še vedno razmišljajo o njih, tudi če vi ne govorijo za nekaj mesecev.

Lahko handmake tudi svoje voščilnic. To bo trajalo do nekaj časa, čeprav je, da poskusite, da ne prodajajo sami Skratka, tako preveč!

Pojdi Glej počitnice koncert

Kaj razveseliti me o zimskem času je, da vsaj Božič pade v tej sezoni. Ja, I LOVE praznike, in prepričan sem, da boste to storili, preveč. In mislim, da je res zabavno stvar med počitnicami je, da gredo in videli počitniško koncert.

Ne bo vam treba iskati dlje kot vaš lokalni center mesta / mesta za počitnice na temo koncertu. Morda je vaša lokalna Cerkev tudi dajanje na uspešnost. To je lahko karkoli, od popolne orkestralne dogovora do pantomime. Kakorkoli, zakaj ne bi dobili v prazničnem duhu, ki jih popping skupaj?

Pojdi Kampiranje

Ok, ta je res za vas, ki radi, da bi dobili izpod vaših odejo in izziv sebe v tem letnem času.

Sem na seznamu kampiranje, saj je vedno cenejši v času izven sezone (pozimi), in res je tako zabavno, ko si s prijatelji razsvetljavo tople požarov, pitje piva in vina, jedo veliko hrane, in na splošno uživajo živ pod hladno, zvezdnatim nočnem nebu.

Kamp je izjemno udobno v zimskem času, preveč. Šumenje v požarnih Na zdravje vsem gor, in dobiš privijte s svojim partnerjem v vašem šotor ponoči.

Pojdi Sankanje

Če pa je bil sneg in ste srbenje, da se zunaj, zakaj ne pokliče prijatelje in pojdi sankanje skupaj?

Lahko bi končal dan z igrivim snežene kepe boj!

So Board Game Night

Če je sneg zunaj in res ne fancy naslovom ven vrata, vendar še vedno želijo imeti zabavo, zakaj ne prikličete nobenih prijateljev, ki se želijo kljubovati mrazu in imajo sejo krovu igro?

Tudi divje palico v blatu ljubi namizna igra noč. Lahko so nagrade za zmagovalce - in izgubi za poražence!

In če mislite, da nimate nobene družabne igre v hiši, preverite podstrešje - Prepričan sem, da boste našli eno ali dve!

Pojdi obisk nekje Čudežen

Zima samodejno naredi kraji bolj čarobno. Če ste kdaj videli foto-je na zasneženi Pragi ob zori, boste vedeli, kaj mislim.

Torej, zakaj ne iti ven in obisk enega od teh očarljivem mest v tej sezoni?

Top izbor vključujejo Pragi, nemških trgov v Nemčiji sami, Lapland, New Yorku in Edinburghu.

Sing Božične pesmi na Karaoke

Petje božičnih pesmi na karaoke, ni nekaj, kar lahko res poleti. No, da ti bo uspelo - vendar bi bilo čudno!

V času turistične sezone, ste dobesedno nimajo nobenega izgovora ni, da pas out Mariah Carey je "All I Want Za božič je vas", ko ste imeli eno preveč koktajle.

Pojdi in glej Božiček!

Če imaš otroke, ta je NUJNA. Toda tudi če ste nimaš otrok, lahko podoživite čarobnost praznikov, ki ste ga uporabili, da uživajo, ko ste bili majhni, ki jih ponujajo, da bi skupaj z nečakom ali nečakinjo bi videli Božička.

Najboljša stvar je ta, da je videti brkatega legendo sam popolnoma brezplačno, in ker sedi v nakupovalnem središču, to pomeni, da lahko naredite drugo zabavno suff z dnem, ko se je urejeno darilo za vašega malčka. Lahko bi šel in zgrabi nekaj hrane, kavo, in seveda - nakupovanje!

Katere so vaše najljubše zabavno zimske aktivnosti?

load...