10 zabavnih dejstev o nasmehu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zabavnih dejstev o nasmehu

10 zabavnih dejstev o nasmehu

Verjetno veste, da je nasmejan traja manj mišic kot namrščil, vendar ste vedeli, da je, tudi če si dal na napačno nasmehom, da bo dejansko te bo razveselilo? To je le ena od zanimivih dejstev o nasmejan, ki jih morda niso znani, in tukaj je deset več razlogov, zakaj bi morali danes in vsak dan nasmeh:

1. Nasmejan je univerzalna

Po vsem svetu, lahko objemov, stiskov rok in loki pomeni različne stvari v različnih državah, vendar je pomen nasmehom je univerzalna. Kamorkoli boste potovali, če nasmeh si nosilke sreče in prijaznost.

2. Nasmejana je vaš prvi izraz na obrazu

Še ena zabavna dejstva o nasmejan je, da ste bili sposobni nasmeh, takoj, ko so bili rojeni in ga ne učijo, da je refleksno dejanje, ki ga ima od rojstva. Dojenčki nasmeh v spanju, od rojstva, vendar to traja približno štiri do šest tednov, preden začnejo nasmejan, ko so budni.

load...

3. Nasmejana res je nalezljiva

To ni le mit, nasmejan res je lov. V študiji, ki so jo izvedli na Švedskem, so raziskovalci ugotovili, da so ljudje ugotovili, da je res težko, da jezijo, ko so iskali v drugih ljudeh, ki so bili nasmejani in se ne morejo pomagati sami nasmejan.

4. Nasmejani sproščajo endorfini

Še ena zanimivost o nasmejan je, da ko se nasmehneš, tudi ko jo prisili, vaše telo sprosti "počutijo dobro" hormone, endorfinov, ki vam bo dal v veliko boljše volje in lajšanje stresa.

5. Nasmeh naredi bolj privlačne kot ličila

Lahko ustavite porabiti toliko denarja za ličila, ker nasmejan je še bolje je, da bi jo videti bolj privlačna. V študiji so raziskovalci ugotovili, da je približno 70% fantov anketiranih, našel dekle z nasmehom bolj privlačen, kot dekle nosila ličila.

load...

6. Ampak, ljudje videti bolje brez nasmehom!

Čudno, čeprav je nasproti točke petih velja za moške. Študija, ki jo Ameriško psihološko združenje, je pokazala, da imajo ženske raje razmišljal človek nasmejan eno.

7. Nasmeh; da vas bodo spodbujali

Ugotovljeno je bilo, da so delodajalci bolj verjetno, da spodbujajo zaposlene, ki nasmeh veliko, kot tisti, ki ne, čeprav je to verjetno ni dobra ideja, da gredo okoli režal noro na svojega šefa ves dan.

8. Obstaja devetnajst različne vrste nasmehom

Še en zanimiv in ventilator dejstvo o nasmejan je, da so raziskovalci identificirati devetnajst različne različne vrste nasmeh. Segajo od vljuden, socialni nasmeh vso pot do širokega, neobvladljive zarežal.

9. Lahko slišite nasmeh

Nasmejana prevaja v svoj ton glasu, ko govorite po telefonu. Storitve za stranke rips so naučeni, da nasmeh, ko sprejemati klicev, saj omogoča njihov glas sliši bolj prijazno in uslužno.

10. Smile in boste živeli dlje

Razvedriti, ker ljudje, ki nasmeh pogosto živijo dlje, glede na raziskave. Nasmejana zmanjšuje stres in tudi krepi imunski sistem, in tiste med nami, ki nasmeh veliko, živijo povprečno sedem do dvajset let dlje, kot vse žalostno in zlovoljen ljudi.

Katera druga zabavna in zanimiva dejstva o nasmejan veš?

load...