10 zabavnih kuhinjskih pripomočkov za poenostavitev življenja (s slikami) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zabavnih kuhinjskih pripomočkov za poenostavitev življenja (s slikami)

10 zabavnih kuhinjskih pripomočkov za poenostavitev življenja (s slikami)

1) Hutzler 571 banana Slicer

To je zabaven in hiter način, da rezina banano. To lahko storite s samo enim preprostim gibanjem. To je varnejši od nožem, hitrejši in veliko bolj kul za uporabo.

2) Chef'n StemGem jagode Steblo Odstranjevalec

Ta preprost pripomoček mogoče odstraniti jagode stebla zelo enostavno. Jaz pogosto uporabljajo svoje nohte, da to storite in kdaj sem jih poškoduje zaradi tega. In tudi te stvari odstrani steblo in listi jagode popolnoma nedotaknjen! To je super za izdelavo jagode Kolač in sadne solate, ki so prav tako neverjetno zdravo! Še več, z zabavno oblikovanje jagode, ta pripomoček je zelo težko najti v predalu. 🙂

load...

3) Rock'n Roll Pizza Cutter Red

To je končni kuhinjski pripomoček za rezanje pizze, pecivo, sir, sendviči in še veliko več!

4) Magic Lasso Rope steklenica za vino Holder Plavajoča Illusion Rack stojalo

Ko imate tako zabaven pripomoček v vaši kuhinji, sem prepričan, da bodo vsi vaši gostje zelo pritegnila njim :). Ta nosilec steklenica je narejena s pravim vrvi, vendar ima podporo skrivno kovinsko notri.

load...

5) oggi 7217 Sir Mouse Multi Purpose Rende

Ta stvar izgleda ne res pripada kuhinjo, vendar vam zagotavljam, da ne! To je zabavna sir Rende. Ta pripomoček je Rende večnamenska, kot nalašč za drobljenje in ribanje sira, oreški, čokolada in še več. Ali ni to miš želite v hiši? 🙂

6) Sir vesele Novost steklenice zamašimo

Ali ni smešno? Ni komentarjev 😀

Če je to to preveč za vas, tukaj je lažja različica :): Fred in prijatelji Top Banana: Winestopper

7) Norpro 661 Nonstick Srce jajce Zvjerokradica

To je neverjeten pripomoček za izdelavo "romantičnih" jajca!

8) Končna dotik On The Rock Glass Highball & Ice Ball

Če ste uživali prefinjene in elegantne stvari, ali želite, da preseneča svoje prijatelje, potem je to pripomoček za vas. To je zelo poseben način, da uživajo "koktejlov"! Dno kozarca ima "Rock", ki ustvarja naravno tekoče gibanje, povečanje arome za pijače. "Ledena žoga" je zabavna alternativa običajnih ledenih kock. Morate ga dal v zamrzovalnik, nato pa - to je pripravljen za uporabo. Tam je zabavna vozni učinek, da je to steklo kar samo z rahlo potezo in brez polil ničesar. "Ledena žoga" giblje okoli "skale" in enakomerno hladi svojo najljubšo pijačo do popolnosti!

9) čebula Keeper

Zasnovan tako, da izgleda kot čebula, ohranja to zabavno pripomoček cut, hladilniku čebula sveža in vlažna. Ko je tesno zaprta, it "pasti", čebula vonjave, da bo vaš hladilnik svež vonj.

10) ustnice posnetek

Seal tiste vrečke čipsa s poljubom! Te zabavne posnetke zaklene v svežino piškotki, krekerji, žita in drugih predmetov. Ta pripomoček ima magnet podporo, ki vam omogoča uporabo ustnice za obešanje slik, opombe, šolsko delo in druge bistvene na hladilnik ali drugih magnetnih površinah. Poljubi tiste druge magnete zbogom!

Upam, da vam je všeč moj zabaven izbor pripomočkov. Kateri od teh zabavnih pripomočkov je vaš najljubši?

load...