10 zabavnih novoletnih resolucij, da 2016 zabavne in zanimive | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zabavnih novoletnih resolucij, da 2016 zabavne in zanimive

10 zabavnih novoletnih resolucij, da 2016 zabavne in zanimive

Novoletne je lahko tako dolgočasno, ne morejo pa? Izgubijo težo, dobijo fit, jesti zdravo hrano; kje je zabava v tem? To so vrste stvari, ki bi se mi početje nekako, ne zapusti do novega leta. Torej, kaj je še nekaj sklepov, ki smo jih dejansko verjetno, da bo in da bo razlika. Tukaj je deset zabavne resolucije, da nekateri ljudje res bi morala biti za izdelavo.

1. Napolnite svoj rezervoar za plin redno

Zakaj tako mnogi od nas spuščajo plinsko jeklenko, dokler smo se izvajajo na hlape? Zdi se, da mi je razburjenje zmanjkovalo in se sprašujete, ali se bomo, da bo do naslednje bencinske črpalke. Ne čakajte na rdečo luč na armaturni plošči, izpolnite vaš avto vsak teden in ga izpolnite v celoti. Boste še vedno uporabljajo natanko enako količino plina celoto.

2. Ustavi pošiljanje besedilnih sporočil, da je oseba v sosednji sobi

Naredite si novoletno obljubo, da vam nikoli ne bo poslal SMS, ko bi ga lahko dejansko vstati in govoriti z osebo. Prenehali pošiljati nesmiselnih besedil preveč, kot "si tukaj še"? Če bi bili tam, bi jih videli, če ne, potem ne bo.

load...

3. Nakup obrat, in ta čas, ga pusti živeti

Ko boste naslednjič kupili hišo obrat, ne samo pustiti v kotu, da umre. Naj bo novoletno resolucijo, ki ga boste vodo, skrb za njo in ji dati vsaj pošteno priložnost življenja. Saj ne bi imeli hišne ljubljenčke in pustite, da lačni in žejni, zato ne pusti rastline posuši in umre. Zaradi njih je hiša videti bolj kot doma in so izboljšali zrak, tako da letos dati nekaj nazaj, da vaše rastline.

4. Stop vleče čudne obraze na Samoportreti

Za vse vas, ki mislijo, da je videti kot raca nujna za samoportreta; daje svetu mir in samo nasmeh za spremembo! Začetek novega leta tako, pomeni, da gredo na in ob polnoči na Silvestrovo, pošljite samoportreta, kjer ste videti skoraj normalno.

5. Nikoli, nikoli, še enkrat odgovoriti telefon eno kopalnico.

Ne morete skriti; odmev v kopalnici vedno daje igri stran, tako da se zavežejo, da nikoli ne bo odgovor telefon, ko ste v kopalnici ponovno. Ni važno, če je vse, kar počnete, je uprašitvijo nos, ali druga oseba, ki ne vedo, da, in ne bodo ti verjamem, tudi če jim poveš. Slike, ki kopalnico telefonski pogovor stavke v eni glavi niso vedno laskavo, zato počakajte, dokler ste končali, in jih nato pokliče nazaj.

load...

6. Stop nabiranje svoj nos, ko misliš, da ga nihče ne vidi

To je bruto, kadarkoli si to naredil, tako da dobite robec in useknite kot tvoja mama naučila, da narediš. Če je to preveč za reševanje težko novoletni držijo, potem pa vsaj nehal v avtu. Ne pozabite, da ostali udeleženci v prometu, so dolgčas, kot ste, in so verjetno gledajo svoje izkopavanja.

7. Pridi gor z nekaj boljše izgovore za bivanje odsotnosti z dela

Nihče ne gre verjeti, da je vaš velik teta umrla, še enkrat, tako da dobite bolj ustvarjalni z izgovori in malo manj očitna. Vsakdo ima ta jutra, ko enostavno ne more priti iz postelje, vendar vaš šef ve, da je preveč. Imajo jih bo slišal vse prej, tako da bi bilo res, da točko poskušam priti gor z nečim novim.

8. Stop krivijo druge ljudi za svoj napenjanje

Stop krivijo psa, ali slaba stara babica sedela v kotu, za svoje naključnih eksplozij plina. Ali ostati miren in ga zavrne, ali lastnik in pravijo, oprostite. Nihče ne verjame, da ga ne stori, ker vsi ne, ampak ga krivijo za nedolžno osebo, ni pošteno na vse in babica ima dovolj težav sama spopadati z, brez, da bi krivdo za svoje majhne izbruhi.

9. Stop hojo po ulici z glavo pokopali v telefonu

Svet je pravzaprav zelo zanimiva, če pogledaš gor iz telefona dovolj dolgo, da ga vidim. Pojdi na, lahko to storite, dal telefon v žepu, medtem ko hodiš. Morda boste videli nekaj zanimivega, in ostali svet ne bo treba voditi izmikanje iz vaše poti.

10. Stop izdelavo novoletnih sklepov, ki jih ne dogaja, da

Če vse drugo odpove, in ne morete obdržati na vse druge resolucije, potem prenehajo z sklepe! To bi morala biti lahka obdržati.

load...