10 zabavnih predlog za seznam žetonov za dekleta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zabavnih predlog za seznam žetonov za dekleta

10 zabavnih predlog za seznam žetonov za dekleta

Enotni življenje mora biti zabavno, tako da ne sedijo doma skrbi, zakaj nimaš fanta; ven v velikem širnem svetu in uživajte. Nimate nikogar drugega, da odgovori, da, lahko to storite tako kot vi prosim, in svoj denar je vse svoje. Naredite seznam vseh stvari, ki bi jih radi storiti in, da si začel, tukaj je deset zabavne seznam vedro ideje za posamezne dekleta.

1. Zdaj si lahko sebičen

Razmerja so vse o kompromisu, vendar če ste samski, si lahko stvari vso svojo pot. Izkoristite svoj enotnega statusa in porabili svoj denar za sebe. Splash ven na zelo drago obleko, ali pa se odpravite na luksuzne počitnice. Zdaj je čas za vse stvari, ki jih ne morejo, ko so z nekom, tako da ne zapravljajo priložnosti.

2. Napišite knjigo

Imaš več časa na vaših rokah, ko so eno, zakaj ne bi dobili do pisanja te knjige, ki ste si vedno želeli napisati. Pravijo, da ima vsak vsaj eno knjigo v njih in zdaj, da je tako enostavno za samozaposlene objavi knjig, lahko bi nekaj dodatnega denarja preveč. Kdo ve, mogoče si bo naslednji JK Rowling?

load...

3. Run maraton

Še eden od zabavnih seznama vedro idej je, da si postaviti nekaj višje cilje s svojim fitnes režimom. Cilj res veliko, in začeli usposabljanje za maraton. Predstavljajte si občutek dosežek se boste počutili, ko greš čez to ciljno črto in veš vse trdo delo je bilo vredno.

4. Travel nekje eksotične

Še eden od bajen zabave seznama vedro idej je, da spakirate in vzlet na nekje eksotičnih v svetu, kjer še nikoli niste bili prej. Kaj pa afriški safari, potovanje v Indijo, ali v Južni Ameriki? Dokler ste previdni in smiselno, je popolnoma varna za žensko, da potuje sam v večini držav zdaj.

5. Pojdite nazaj v šolo

Zabavne seznam vedro ideje za posamezne dekleta so res nešteto, in tukaj je še eden izmed njih: vpisati se v šoli ali na dopisni tečaj in dodamo nekaj več kvalifikacij v svoj življenjepis. Če ste vedno sanjali, da so forenzične znanstvenik, nato pa začne tečaj danes. Zdaj je vaša priložnost, da nekaj storiti glede vseh stvari, ki ste jih sanjali.

load...

6. Poskusite kar je prvi korak

Nekaj, kar je treba vsako dekle poskusiti, vsaj, ko je tako prvi korak. Ko zbrala pogum, da to storite, se boste počutili odlično in polna samozavesti in, kdo ve, kje bi lahko to povzročilo preveč?

7. Flirt

Še eden od zabavnih seznam vedro idej za posamezne dekleta je, da preprosto začeti spogleduje s fanti. Ko ste samski, se lahko spogledujejo z kdorkoli želite, da gredo ven in se zabavaj. Saj ni treba, da kavelj z ali datum redno vsem, ki jih osvajali, ampak lahko imeli veliko časa spogleduje vseeno.

8. Ali kaj nevarno

Ste se spraševali, kaj bi res bilo všeč, da skoči z letalom ali bungee skok z mosta? Naredite seznam vseh avanturistične stvari, ki jih lahko preizkusite in se prepričajte, da so vključeni v seznam vedro. Nekaj ​​adrenalinskega popraviti nikoli ne škodi nikomur!

9. Pojdite ven v puščavo

Celoten pihano preživetje izlet morda ne bo vsakogar ideja zabave, vendar pa dokazuje, da si, da lahko preživijo sami v puščavi, bo zagotovo spodbuda za samozavest. Če ne fancy idejo ubijanja in odiranja svojo večerjo, nato pa kaj pa bolj enostavno kampiranjem za enega, da si dal nazaj v stiku z naravo.

10. Eksperimentirajte z različnimi vrstami fantov

Poskusite igranje vrst fantov, ki ste jih nikoli dne prej. Saj ne, da bi dobili vse resne in izgubili enoten status in svobodo, lahko pa imajo nekaj zabave ugotovite, kaj vse različne vrste moških, so res všeč, da je s. Morda se celo presenečeni nad vrst fantov, ki jih ne dobite skupaj s.

Ali imate druge seznam zabavno vedro ideje za posamezne dekleta?

load...