10 zabavnih stvari, ki jih je treba narediti, ko vam je dolgčas | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zabavnih stvari, ki jih je treba narediti, ko vam je dolgčas

10 zabavnih stvari, ki jih je treba narediti, ko vam je dolgčas

Vsi smo bili dolgčas iz glavah. Vsi smo napped za nekaj ur čez dan samo, da mimo tega časa. Vsi smo imeli tri prhe v enem popoldnevu "samo zato, ker." Vsi smo vzeli psa za številne sprehode proti njegovi volji preprosto zabavati sebe nekako. Vsi smo se pomika nespametno preko Facebook, dokler je tema padla in nismo spomnili sami krmo za osem ur.

Dolgčas je težko, še posebej v svetu, kjer je tehnologija nekako iz pozabimo, da imamo možgane. Namesto, da delaš nekaj zabavno in ustvarjalno zadovoljiti sebe, mi preprosto ne moremo razmišljati o tem ničesar.

In ko je internet izklopi, se stvari še slabše.

Toda ne bojte se, lovelies! Ker imamo seznam nekaterih fantastično zabavnih stvari za početi, ko ste dolgčas. Oglejmo si oglejte!

Ali puzzle

Ko sem bil otrok, video igre so samo postane nova velika stvar. Moj brat je dobil eno za božič off naših staršev in jo je dobesedno igral za dvanajst ur na dan, kadar ni bil v šoli. Mi ni všeč video igre, čeprav. In ko je deževalo, kaj za vraga je bil gal storiti?

load...

Sem se zabaval z sestavljanke uganke. To je ena najboljših stvari za početi, ko ste dolgčas. Danes, veliko nas je pozabil, kako super so te vrste uganke. Vodijo vas bo za ure na koncu, in vznemirjenje postane boljši in boljši, ko vidite sliko pojavljajo pred vašimi očmi.

Igrajo družabne igre

Če imaš svoje prijatelje krog, je verjetno najbolje, da ne boste sami sedel v kotu in delo na sestavljanke. To je nekaj, za samotno umetnosti!

Ampak, če se vi in ​​vaši prijatelji po vsem dolgčas, zakaj ne bi imeli družabne igre noč je? Lahko bi prah off svoje stare igre in imeli žogo! Priljubljene igre vključujejo Scrabble in monopoli, ampak hitro pokukati na internetu vam bo povedal, da so vse vrste čudnih in čudovitih družabne igre po vsem svetu, ki potrebujejo različne vrste znanj. Nikoli ne bom pustil vkrcati!

load...

Draw smešno risbo nekoga - in jo prilepite na Facebook

Res zabavno in zabavno način prenesti časa je narisati namenoma smešno risbo enega od svojih prijateljev in jih nato označiti na sliki na Facebooku. Če se pretvarjaš, da si risba je dolgo časa in da je mišljeno, da pokažejo svojo hvaležnost za vaše prijateljstvo, boste našli sami borijo za dihanje, kot ste prebrali svoje zgrožen komentarje.

Začetek vinil zbirko

Vinil je zagotovo vrača. Vsakdo je dobil, da je enega prijatelja, ki je dobil v vinil preporod; oni zbiranje vseh vrst obskurnih zapisov iz vseh vrst nejasna trgovin. Prej ste morda mislili, da je le malo nora, ampak zdaj, ko vam je dolgčas, bi bilo najbolj zabavno, da bi lahko to storili, preveč.

Lov določitvi super poceni zapisov je odličen način, da preživijo dan. Lahko, da je vaša naloga, da bi izsledili posebno evidenco, in Ribiči svoje lokalne zapisa trgovin, kot tudi bolšji trgi in prtljažniku prodaje.

Ponovno urediti svoje knjige

Še eden od velik, kot tudi koristne stvari za početi, ko ste dolgčas se ponovno urejanje vaših knjig, morda zvenelo bolj chore kot zabavna stvar storiti, ko vam je dolgčas, vendar je vsekakor zabavna stvar storiti, če vam je všeč vaše knjige.

Sprijaznimo se, če ste kaj podobnega me vaša knjižna polica bo kaos. Jane Austen bo poleg The Zombie Vodnik in Tolstoj bo poleg Home Cooking. To, seveda, naredi najti knjigo, ki jo želite prebrati res težko. Torej, zakaj ne preživite dan ponovno dogovarjanja police?

Lahko preuredite svoje knjige z barvo, s pismom ali po zvrsti. Verjetno boste naleteli tudi na knjige niste brali še in preživeti preostanek dneva flicking skozi to.

Host Karaoke Night

Ena od kul stvari za početi, ko ste dolgčas, je gostil karaoke večer.

Zakaj ne povabi nekaj prijateljev več, dobili nekaj pijače in imeti karaoke večer? Vsakdo je lahko malce živčna na prvi, in so lahko zastokal, da ne zna peti. Toda, ko je pijača teče in prva oseba, ki je naletel svojo pot skozi Tina Turner, bo večer tok smeha in veselja.

Download Podcast In na sprehod

Še eden od čudovitih stvari za početi, ko ste dolgčas je, da prenesete podcast in iti na sprehod. Podcasti so velike stvari. Oni digitalnih zvočnih datotek, ki ste jih prenesli, in oni so ponavadi informativne in res zabavno.

Obstaja precej podcast za vsako temo, preveč. Vse, kar morate storiti, je najti tiste, ki so vam všeč, jih prenesti, nato pa pojdite na dolg sprehod.

To je odličen način, da preživijo dan; ste ne le mimo čas, saj ste pri tem pa se na sprehod in se naučiti veliko novih kul stvari.

Besedilo sporočila Vaši prijatelji predhodna

Ena od kul stvari za početi, ko ste dolgčas je besedilno sporočilo svojim prijateljem nazaj. To je nekaj, kar lahko storite, če ste res dolgčas in se ne počutite, kot bi bili produktivni, vendar je zelo zabavno!

Besedilo prijatelje nazaj in videli, kako dolgo je, dokler se ne zavedajo, kaj se dogaja. Njihovi odgovori bodo zagotovo smešno!

Naredi seznam

Izdelava seznami so dejansko res kul, če pa si oglejte nekaj dating profile morem zagotoviti, da bo nekatere od njih seznama "izdelavo seznamov", kot enega od svojih hobijev.

Sprijaznimo se, da so vse vrste stvari, ki jih potrebujejo, da se opravi v enem tednu in še posebej v letu, zakaj ne bi ličen seznam opravil, ki dobi ste motivirani in organizirani?

Lahko bi tudi seznam vseh svojo najljubšo glasbo, vaših najljubših filmov in karkoli si lahko zamislite.

Make mix CD za vse vaše najljubše pesmi

Še ena izmed dobrih stvari za početi, ko ste dolgčas je, da gredo nazaj v čas in ne pozabite na glasbo, ki jo uporablja za poslušanje, ko ste bili mlajši in da mix CD vseh pesmi, ki oblikujejo svoje spomine, od zdaj do takrat. Najboljši bit je, ko poslušaš pesem, ki še niste slišali, saj ples in se znajdete ga pel na vrhu pljuča.

Še posebej, če vam to v pisarni.

Ta dejavnost se boste otožno sentimentalen in nostalgičen, in bo tudi vnaprej računali dolgčas.

Katere so vaše najljubše stvari za početi, ko ste dolgčas?

load...