10 zabavnih stvari narediti poleti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zanimivo

10 zabavnih stvari narediti poleti

10 zabavnih stvari narediti poleti

Poletje je tu in da je čas, da odvržejo nekaj zadržkov, skupaj z zimsko obleko in da večina toplejše vreme. Čas je za svetle obleke in lenarjenju okoli, nič ne delaš več kot srkajoč sonce. Ampak poletje ne traja dolgo, tako da tukaj je deset stvari, ki bi morali vsi storiti to poletje, preden postane spet premrzlo:

1. Izbruhnejo žar

Poletje ne bo poleti, če ne povabi nekaj prijateljev za žar. Izbruhne žar in kuhamo do praznik pod kuhanih burgerje in prekuhano piščanca in gledam tvoj mož dela do znoj, ko je sužnji nad vročo žerjavico! Vse to je del zabave!

2. Zabaviščni park je zabavno za otroke vseh starosti

Še ena kul in zabavnih stvari za početi v poletnih mesecih se bo zabaviščni park. Ali imate otroke ali ne, zabaviščni park je vedno zabavno, za otroke vseh starosti. Preživite dan pa imajo otroci sami znova in bo največje vožnja in jesti na sladkarije in sladoled, ko ste tam.

load...

3. Get wet in čofotajo

Sedenje na soncu je super, vendar je sedel na soncu ga je voda na rob je še boljši. Ali je to plaža, ki jih na morje ali sedel ob strani jezera, splash na hladno vodo, je odličen način, da uživajo v sončnem vremenu.

4. Pojdi na pohod

Še ena izmed zabavnih stvari za početi v poletnih mesecih, je za pohodništvo. Ti pa res ne morejo ustrezno uživati ​​poletje od sedeža avtomobila, tako da park in šel za namesto na sprehod. Ko hodiš na prostem, boste dobili priložnost, da cenimo naravo okoli sebe in da bomo pomagali, da boste obrezati preveč.

5. Zagotovite si nos v dobri knjigi, medtem ko je hlajenje v viseči mreži

Zabavne stvari za početi v poletnih mesecih ne potrebujejo nujno, da je zapletena. Ledeno hladno pijačo, viseči mreži in dobro brati, so odličen način za počitek in sprostitev na Zdravilen poletnih dneh. Izgubite se v svetu romantično fantazijo ali prestrašiti sami Nor z dobro grozljivko preje, ne glede na vašo izbiro, poletje je idealen čas, da se nos v dobri knjigi.

load...

6. Pojdite na pogonsko-in film

Še ena izmed zabavnih stvari za početi v poletnih mesecih, je, da gredo v pogon, v film. Še vedno okrog, če si za njih in vožnje v filmu je veliko bolj sproščeno, kot redni kino. Dobiš več svobode za premikanje in nihče se dogaja, da ti povem, da pst, če govorimo. Fantastično in nostalgičen način, da preživijo poletni večer.

7. Pojdite na pikniku na lokalnem parku

Pack ovirajo z vsemi priljubljene in vzlet za piknik. Nimate voziti milj v državi, lokalni park storiti, in če imate otroke, se lahko naokrog in igrati, dokler ne bo utrujen, in potem boste dobili miren večer, ko prideš domov.

8. Pojdite na prostem festival in poslušate glasbo, medtem ko je sedel na travi

Greš na prostem glasbeni festival je še en velik in zabavna ideja, stvari za početi v poletnih mesecih. Mnoga mesta imajo glasbene festivale neke vrste, in oni so ponavadi brezplačna preveč. Sedenje na travi uživajo nekaj dobro glasbo v živo je veliko bolje, kot poslušanje CD in obstajajo glasbenih festivalov za vse okuse iz opere rock; samo iskanje na spletu za najbližje enega za vas.

9. Kosilo v stilu v restavraciji na strehi in da večina poletno vreme 

Naslednja dobra in zabavna stvar v poletnih mesecih, je na strehi jedilnico. Če je to bolj elegantna večer, da iščeš, kako potem o strehi ali balkon restavraciji za spremembo? Najboljše vino in hrana, služil v tabelo pod zvezdami, je lepo romantičen način, da večina poletno vreme.

10. Go kampiranje in zares blizu naravi v šotoru

Preživite noč ali dve na svežem zraku in se zelo blizu naravi v šotoru. Nimate za grobo to v teh dneh, da bi dobili kamp izkušnje, ki jih lahko kupite vso sodobno opremo za kampiranje, ki so vam bo udobje vašega doma ali pa, če res ni všeč ideja, da bi šel ven v Wilds, vzpostaviti šotor v vašem dvorišču! Vsaj, vam ne bo treba daleč iti, če dežuje!

Ali imate druge ideje zabavnih stvari za početi v poletnih mesecih?

Vas prosimo, da delite svoje misli in ideje v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni in uživajte v soncu!

load...